🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Yok canım Allah isteyenlere versin inşallah ben 2.yi şuan düşünmüyorum gelecekte kararım değişir mi bilmem hamilelik zor geçtiği yetmezmiş gibi 19 ay da eşimde cinsel isteksizlik oldu boşanıyordum
Canim en önemlisi evdeki huzur ve ağız tadı sağlık ile.. Rabbim hayirlisini vrrisn ne verirse.

Ben 36-38 arası giyiyorum 38 geniş geliyor, 36 da kilo alırım diye pek almıyorum 38 alıyorum ama olmuyor
16 yaşında aldığım pantolonum şu an bana geniş

Canim en önemlisi evdeki huzur ve ağız tadı sağlık ile.. Rabbim hayirlisini vrrisn ne verirse.
Aynen canım amin çocuk istedim yuvamız şenlensin dedik Allahım adama bir haller oldu aldatmıyor biliyorum da ama isteksizlik var nereye kadar kardeş gibi yaşamak bir evde 19 ay dedim artık ya doktora git yoksa boşanıcam annem dedi sabret biraz daha sabrettim sonra nasıl geçti bilmem kendiliğinden geçti ama az ağlamadım yuvam da bozuluyor diye

Herkes evlendiğinde 47 kilo yahuu
Şaka maka bende 47 kiloydum.
Hamileyken kilo verdim ben de 4 ay yiyemedim. 2 3 yediğim şey vardı soslu patates biber kızartması peynir beyaz peynir o da. Bi de domatesi ikiye ayırıp tuzlayıp yerdimm

Özel hayat önemli. Yani insan yadirgiyor eğer öncesinde yasamasaydiniz öyle birşey sora yasandiysa.. uzun sürmüş epeyde ama elinde olan birşey değildir belki.
Çok şükür gecmis özel hayat benim için de çok önemli

Annem de diyor ben de evlendiğimde sen gibiydim çok zayıfım diyor o da şimdi maşallah 70 kilo

Tabi canım evliliğin tuzu biberi cinsellik olmayınca olmuyor Rabbim bi daha yaşatmasın

Çocuk olmadan evvel 2 günde bir birlikteliğimiz vardı şok olmuştum doğumdan sonra istemiyorum içimden gelmiyor diyordu çok zor günlerdi burada konu bile açmıştım çok zordu ya Allah kimselere vermesin çocuğum oldu diye sevinemedim bile o zamanlar

Rabbim göstermesin ya bidaha

Olur zaman zaman böyle sorunlar bence robot değiliz herşeyden etkileniyoruz ama önemli.olan yoluna koymaya çalışmak. Umursamaz olammak Rabbim ağız tadı versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…