🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
:)) Kadın milletiyiz...
Bizim eski gelin sürekli telefon fırlatır di kardesimde borcunu oderdi..
Bigün atayım bende dedim ama yapamadım
Benimki bigün bana sinirlendi benim tlfnu kırdı sonra da gitti daha iyisini aldı hatta internetten araştırmış bu çok iyi dedi gitti aldı ben de pek anlamam teknolojiden açıkçası önceden anlardım da benden geçmiş yaşlanmışım

Bence zayıfım dersen beynin bir müddet sonra inanacak ve ruh halin öyle kalacak.Sesli olarak her gün ben çok güçlüyüm Kolay kolay üzülmem de zamanla beynin eskisini silip bunu öğrenecek.İnsan beyni eğitilebilir bir organdır.Yani dlersek beynimizi kandırabiliyoruz.

Biz iste hiç öyle şeyler yapamayiz..
Gidip.almis bari her şerde bı hayır vardır
Görende nine diyevek

Kültürpark mı orası

Çok sağol canım mesajın için. Dediğin gibi yapacağım inşallah

Yok canım ya şu an Bursa’ya çooook uzağım ama burnumda tütüyor adı geçince bile heyecanlanıyorum aşık mıyım ne üniversite yıllarım orda geçti
Uludağ Üniversitesinde okumuşsun ne güzel güzel şehir memleketim diye demiyorum. Güzel şehir de artık çok kalabalık bizim de aşık olduğumuz bir şehir var eşimle Çanakkale gide gele aşık olduk resmen gezmişsindir buraları bayağı hangi yıllarda burdaydın?

Bi kızın çamaşırlarını yıkadım kuruttum. Daha düremedim. Acayip bi sündüklük var bende de. Verimsiz hatun olaraktan. Dışarıdan söyledim oh mis.
Kıza bakmak yeterli oluyor zannımca
Ben bu msjları arada kaçırmışım yaolduğu kadar ya çocuklara bakalım sağlıkla da inşallah işler yavaş yavaş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…