🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ben 5 ay istifra ettim hamile iken bi doğum günü yapmışım suratım süzülmüş sonra nasıl 80 oldum anlamak mümkün değil topalak bişey 3 yıl oldu hala dolabımda çoğu kıyafet olmuyor adım poğaçaya çıktı üf ne de abartıyorlar hiç de öyle değilim eski halimi bildikleri için poğaça oldum
Sen çok zayifmissin demekki göze batmissin canimm..

Ay vallahi dün naptım ne ettim şu ayaklarım ısınamadı nedendir bilmiyorum kalın kalın çoraplar giyiyorum battaniye altında hala buz gibi. Kış gelince napacam bilmiyorum, eskimolar gibi dolanıyorum
Çok oynamayın kışın sularla eski insanlar diyorsa vardır bir bildikleri dikkat edin biraz benim de öyle buz gibi bazen çorapları çıkarıp fırlatıyorum bu ne be giyme daha iyi buz gibi diyorum :KK70:

Ya evet şu bulantlar bazıları zayıflıyor gebelikte ben hamile kalmadım hiç ama mide bulantısı genel olarak çok olur bende hamile kalırsam yandım 🤣🤣🤣
Ben hamile halimle Uludağ'a gittim o kış birden yüksek rakıma inip çıktığım için o gece bi istifra et en son acilde bayıldım serum takılırken 6.haftadan başladım istifraya 2 kez hastaneye yattım 5 ay kilo bile verdim ama son ay bi ye 2 saatte bir sanki bişey yememiş giib midem kazınıyordu sonuç topaç 3 günde koca bi kalıp peynir bitiyordu Allahım sizlere de nasip etsin inşallah yaşayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻

Ben hamile halimle Uludağ'a gittim o kış birden yüksek rakıma inip çıktığım için o gece bi istifra et en son acilde bayıldım serum takılırken 6.haftadan başladım istifraya 2 kez hastaneye yattım 5 ay kilo bile verdim ama son ay bi ye 2 saatte bir sanki bişey yememiş giib midem kazınıyordu sonuç topaç 3 günde koca bi kalıp peynir bitiyordu Allahım sizlere de nasip etsin inşallah yaşayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
Öyle oluyormuş daha sora habire yeniyormus :)) aminnn canım inşallah.

Bi kızın çamaşırlarını yıkadım kuruttum. Daha düremedim. Acayip bi sündüklük var bende de. Verimsiz hatun olaraktan. Dışarıdan söyledim oh mis. 😁
Kıza bakmak yeterli oluyor zannımca🥰

Ay canım benim neler çekmişsin Rabbim bi dahakine kolay hamilelik nasip etsin

Bi kızın çamaşırlarını yıkadım kuruttum. Daha düremedim. Acayip bi sündüklük var bende de. Verimsiz hatun olaraktan. Dışarıdan söyledim oh mis. 😁
Kıza bakmak yeterli oluyor zannımca🥰
Bı sunduk daha..
:)) Bugün benimde çok verimsiz geçti.. ama evim düzenli temiz yemeğim var vs içim rahat.🙈

IMG_20201108_200702.jpg

Bende çok zayıf sayılmam 🙈

X