- 23 Ocak 2016
- 32.504
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.301
2 görümce 2 eltiyiz sen düşün ortalığıBende de 2 görümce var. Ama 2 görümce 1 elti eder mi acabası
Hangi tatlıdan onu söyle karar vericemAma ben tatlı gorumceyim
Bende elti yok neyseki. Ama soru işareti işte 2 görümce bir elti eder mi2 görümce 2 eltiyiz sen düşün ortalığı
Yok tek gelinler kıymetli oluyorBende elti yok neyseki. Ama soru işareti işte 2 görümce bir elti eder mi
EvetMountainsgirl sizde de Uludağlı yazıyor buradan mısınız?
Fazlası eder.Bende elti yok neyseki. Ama soru işareti işte 2 görümce bir elti eder mi
Evet.Mountainsgirl sizde de Uludağlı yazıyor buradan mısınız?
Aa semt neresi
Senin neresi komşu çıkıyormuşuzAa semt neresi
OsmangaziSenin neresi komşu çıkıyormuşuz
Ay dedim ben de osmangazi.Mahalle?Osmangazi
Oldu mahalleyi söyliyim de piyasaya çıkıyimAy dedim ben de osmangazi.Mahalle?
Heykele yakınım.Bak ben de çıkacağım meydana.Geçen telefondan burdan bir şey paylaştım.bir saat sonra kontrol ettim.Bir baktım telefonum eşimin ve benim adımı soyadımı da eklemiş göndermiş.Yani rumuz kullanırken şecereyi dökmüşüm haberim yok.Oldu mahalleyi söyliyim de piyasaya çıkıyimsen neredensin merak ettim bak şöyle yapalım heykele yakın mısın değil misin kent meydanı falan
Nasıl dökmüş yani adını soyadını nasıl eklemiş amann döksün şecereyi kimden neyi saklayıcamHeykele yakınım.Bak ben de çıkacağım meydana.Geçen telefondan burdan bir şey paylaştım.bir saat sonra kontrol ettim.Bir baktım telefonum eşimin ve benim adımı soyadımı da eklemiş göndermiş.Yani rumuz kullanırken şecereyi dökmüşüm haberim yok.
Ankarayolu altı Ankarayolu üstüde de tam olsunHeykele yakınım.Bak ben de çıkacağım meydana.Geçen telefondan burdan bir şey paylaştım.bir saat sonra kontrol ettim.Bir baktım telefonum eşimin ve benim adımı soyadımı da eklemiş göndermiş.Yani rumuz kullanırken şecereyi dökmüşüm haberim yok.
Öyle bir derdim yok Şeceremi görüp beyenmeyene bizim oralarda söylenen bir deyim (yatağımı ayrı sarsın)Nasıl dökmüş yani adını soyadını nasıl eklemiş amann döksün şecereyi kimden neyi saklayıcamkime ne benden
Ankarayolu altı Ankarayolu üstüde de tam olsun
Yok tek çocuk yürüme mesafesi değil de arabayla 5 dk 7 dk falan
Niloyatospikk heykele yürüme mesafesi.İki çocuğun mu vardı senin yanlış mı hatırlıyorum.
Kız mı erkek mi.Benim de bir.Çalışıyor musun?Yok tek çocuk yürüme mesafesi değil de arabayla 5 dk 7 dk falan
Kız Allah bağışlasın kaç yaşında evden çalışıyorumKız mı erkek mi.Benim de bir.Çalışıyor musun?