- 23 Ocak 2016
- 32.503
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.221
Kıskanma butonuna bastım48 kilo olduğum için ve yiyip alamadığım için bol bol yiyorum
Bak profilimde özel sahilde otururken çektiğim çayım var.. profilede çay koycaktim elimde bardakla abartmiyim dedimOh mis, çay en sevdiğimm, bayılıyorum hele akşam yemeğinden sonra sevdiklerim ile çay içmeye
Ben hiç 50 üstüne çıkamadım ileride alır mıyım bilmiyorum pek umrumda değil alıp vermekKıskanma butonuna bastımben de öyleydim evlendiğimde 45 kiloydum 10 sene sonraki halim 65 vay be
Ben tatlis bı gorumceyim amaHemen efenim
Harika canım ya çok beğendim çok severim ben böyle resimleri ayy kış gelmeden yazı özledim benBak profilimde özel sahilde otururken çektiğim çayım var.. profilede çay koycaktim elimde bardakla abartmiyim dedim
Gördüm gördümBak profilimde özel sahilde otururken çektiğim çayım var.. profilede çay koycaktim elimde bardakla abartmiyim dedim
Yazı mı özledin hele bismillah dur bi kış gelsinHarika canım ya çok beğendim çok severim ben böyle resimleri ayy kış gelmeden yazı özledim ben
BendeHarika canım ya çok beğendim çok severim ben böyle resimleri ayy kış gelmeden yazı özledim ben
Bi hamile kalın da alın inşallahBen hiç 50 üstüne çıkamadım ileride alır mıyım bilmiyorum pek umrumda değil alıp vermek
Yazın çok sıcak ya ben ilk ve sonbahari seviyorum
Benim bulantım oluyor zaten 4 kilo vermiştim 3 aydaBi hamile kalın da alın inşallahH M ile birlikte ben doğuma giderken 80 dim sen düşün toparlak bişey olsun gene iyi vermişim bi 60 a gelsem
İnşallah hamile kalıriz ve kilo alırım H M'cim almak istiyor mu bilememBi hamile kalın da alın inşallahH M ile birlikte ben doğuma giderken 80 dim sen düşün toparlak bişey olsun gene iyi vermişim bi 60 a gelsem
Şuan ayaklarım buz gibiYazı mı özledin hele bismillah dur bi kış gelsin
Bizim buralarin yazı güzel.. serin yayla gibi.. şuan Süphan dağına kar yagmis ve yakında kar geliyor buraya.. kalkmaz daYazın çok sıcak ya ben ilk ve sonbahari seviyorum
Ya evet şu bulantlar bazıları zayıflıyor gebelikte ben hamile kalmadım hiç ama mide bulantısı genel olarak çok olur bende hamile kalırsam yandımBenim bulantım oluyor zaten 4 kilo vermiştim 3 ayda
Neeein istemiyorumm ne kadar az alırsam okadar iyiİnşallah hamile kalıriz ve kilo alırım H M'cim almak istiyor mu bilemem
Ay vallahi dün naptım ne ettim şu ayaklarım ısınamadı nedendir bilmiyorum kalın kalın çoraplar giyiyorum battaniye altında hala buz gibi. Kış gelince napacam bilmiyorum, eskimolar gibi dolanıyorumŞuan ayaklarım buz gibibilsen yazı özledim ben deniz sahil oh mis olsun kar da gelsin ya kayak yapalım azcık inşallah
Benim hiç olmaz bliyormusun çok şaşırdım kendime kusma nedir bilmem ogure ogure kustum inşallah oluverir kucağına gelir ilk seferdeYa evet şu bulantlar bazıları zayıflıyor gebelikte ben hamile kalmadım hiç ama mide bulantısı genel olarak çok olur bende hamile kalırsam yandım
Ben 5 ay istifra ettim hamile iken bi doğum günü yapmışım suratım süzülmüş sonra nasıl 80 oldum anlamak mümkün değil topalak bişey 3 yıl oldu hala dolabımda çoğu kıyafet olmuyor adım poğaçaya çıktı üf ne de abartıyorlar hiç de öyle değilim eski halimi bildikleri için poğaça oldumBenim bulantım oluyor zaten 4 kilo vermiştim 3 ayda