- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.241
İnşallah canım seninde benim de olur inşallahBenim hiç olmaz bliyormusun çok şaşırdım kendime kusma nedir bilmem ogure ogure kustum inşallah oluverir kucağına gelir ilk seferde
Sen çok zayifmissin demekki göze batmissin canimm..Ben 5 ay istifra ettim hamile iken bi doğum günü yapmışım suratım süzülmüş sonra nasıl 80 oldum anlamak mümkün değil topalak bişey 3 yıl oldu hala dolabımda çoğu kıyafet olmuyor adım poğaçaya çıktı üf ne de abartıyorlar hiç de öyle değilim eski halimi bildikleri için poğaça oldum
Çok oynamayın kışın sularla eski insanlar diyorsa vardır bir bildikleri dikkat edin biraz benim de öyle buz gibi bazen çorapları çıkarıp fırlatıyorum bu ne be giyme daha iyi buz gibi diyorumAy vallahi dün naptım ne ettim şu ayaklarım ısınamadı nedendir bilmiyorum kalın kalın çoraplar giyiyorum battaniye altında hala buz gibi. Kış gelince napacam bilmiyorum, eskimolar gibi dolanıyorum
Ben hamile halimle Uludağ'a gittim o kış birden yüksek rakıma inip çıktığım için o gece bi istifra et en son acilde bayıldım serum takılırken 6.haftadan başladım istifraya 2 kez hastaneye yattım 5 ay kilo bile verdim ama son ay bi ye 2 saatte bir sanki bişey yememiş giib midem kazınıyordu sonuç topaç 3 günde koca bi kalıp peynir bitiyordu Allahım sizlere de nasip etsin inşallah yaşayın sağlıkla kucağınıza alın inşallahYa evet şu bulantlar bazıları zayıflıyor gebelikte ben hamile kalmadım hiç ama mide bulantısı genel olarak çok olur bende hamile kalırsam yandım
Öyle oluyormuş daha sora habire yeniyormus :)) aminnn canım inşallah.Ben hamile halimle Uludağ'a gittim o kış birden yüksek rakıma inip çıktığım için o gece bi istifra et en son acilde bayıldım serum takılırken 6.haftadan başladım istifraya 2 kez hastaneye yattım 5 ay kilo bile verdim ama son ay bi ye 2 saatte bir sanki bişey yememiş giib midem kazınıyordu sonuç topaç 3 günde koca bi kalıp peynir bitiyordu Allahım sizlere de nasip etsin inşallah yaşayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim gelin beni hiç dinlemiyor kızımAynen oynamayın sularla. Bebe isteyip de şu soğukta suyla oynamak da ne bileyim
İnşAllah siz de hamile kalın homiligırtlak yiyinÖyle oluyormuş daha sora habire yeniyormus :)) aminnn canım inşallah.
:)) Yok ben safiye modunda değilim ayaklarım çorapsız gezmiyorum efenimBenim gelin beni hiç dinlemiyor kızımH M sana söylüyorum gelinim sen ikiniz de anlayın bir daha duyarsam soğuk suyla şıpıdık şıpıdık
Ay canım benim neler çekmişsin Rabbim bi dahakine kolay hamilelik nasip etsinBen hamile halimle Uludağ'a gittim o kış birden yüksek rakıma inip çıktığım için o gece bi istifra et en son acilde bayıldım serum takılırken 6.haftadan başladım istifraya 2 kez hastaneye yattım 5 ay kilo bile verdim ama son ay bi ye 2 saatte bir sanki bişey yememiş giib midem kazınıyordu sonuç topaç 3 günde koca bi kalıp peynir bitiyordu Allahım sizlere de nasip etsin inşallah yaşayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bı sunduk daha..Bi kızın çamaşırlarını yıkadım kuruttum. Daha düremedim. Acayip bi sündüklük var bende de. Verimsiz hatun olaraktan. Dışarıdan söyledim oh mis.
Kıza bakmak yeterli oluyor zannımca
Batmaz mı 38 beden oldu 44Sen çok zayifmissin demekki göze batmissin canimm..
Ya vallahi mecbur kalmasam girmem de, napayım balkonlar fenaydıAynen oynamayın sularla. Bebe isteyip de şu soğukta suyla oynamak da ne bileyim
Yok canım Allah isteyenlere versin inşallah ben 2.yi şuan düşünmüyorum gelecekte kararım değişir mi bilmem hamilelik zor geçtiği yetmezmiş gibi 19 ay da eşimde cinsel isteksizlik oldu boşanıyordumAy canım benim neler çekmişsin Rabbim bi dahakine kolay hamilelik nasip etsin
Sana kilolu diyen de ne bilim
Yok canım Allah isteyenlere versin inşallah ben 2.yi şuan düşünmüyorum gelecekte kararım değişir mi bilmem hamilelik zor geçtiği yetmezmiş gibi 19 ay da eşimde cinsel isteksizlik oldu boşanıyordum
Yandan zayıf durmusumSana kilolu diyen de ne bilim
Benim evlendiğim ilk zamanlar gibi 44 kiloydum