🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
:)) Kadın milletiyiz...
Bizim eski gelin sürekli telefon fırlatır di kardesimde borcunu oderdi..
Bigün atayım bende dedim ama yapamadım😁😁
Benimki bigün bana sinirlendi benim tlfnu kırdı sonra da gitti daha iyisini aldı :KK70: hatta internetten araştırmış bu çok iyi dedi gitti aldı ben de pek anlamam teknolojiden açıkçası önceden anlardım da benden geçmiş yaşlanmışım 😂

Öyle güçlü insanlara o kadar özeniyorum ki. Ben her rüzgarda savrulmaya müsaitim. Dualarımda hep güçlü olmayı istiyorum Allah tan. İnşallah iyi olacağız canım. Zamanı var kabul ama yordu bizi çok yordu.
Bence zayıfım dersen beynin bir müddet sonra inanacak ve ruh halin öyle kalacak.Sesli olarak her gün ben çok güçlüyüm Kolay kolay üzülmem de zamanla beynin eskisini silip bunu öğrenecek.İnsan beyni eğitilebilir bir organdır.Yani dlersek beynimizi kandırabiliyoruz.

Benimki bigün bana sinirlendi benim tlfnu kırdı sonra da gitti daha iyisini aldı :KK70: hatta internetten araştırmış bu çok iyi dedi gitti aldı ben de pek anlamam teknolojiden açıkçası önceden anlardım da benden geçmiş yaşlanmışım 😂
Biz iste hiç öyle şeyler yapamayiz..🙆
Gidip.almis bari her şerde bı hayır vardır 🤩
Görende nine diyevek 😒

Bugün kalktığım gibi yatakları topladıktan sonra evi süpürdüm sonra kahvaltı hazırla bulaşık makinası boşalt 1 makina çamaşır dür dışarı çıkıp biraz gezme sonra eve gel hamsiyi tavaya koy salata yap sofra kur sofra kaldır mutfağı topla çay demle iç sonra Let.. dan bir müşteri 1 adet satış yap gün bitti bugünümüze şükür okunacak kitabım var yorgun bitkin bir haldeyim daha 2 adet yorgan nevresimlerini geçirmem gerekiyor yoruldum
Kültürpark mı orası 😍

Bence zayıfım dersen beynin bir müddet sonra inanacak ve ruh halin öyle kalacak.Sesli olarak her gün ben çok güçlüyüm Kolay kolay üzülmem de zamanla beynin eskisini silip bunu öğrenecek.İnsan beyni eğitilebilir bir organdır.Yani dlersek beynimizi kandırabiliyoruz.
Çok sağol canım mesajın için. Dediğin gibi yapacağım inşallah

Yok canım ya şu an Bursa’ya çooook uzağım ama burnumda tütüyor adı geçince bile heyecanlanıyorum aşık mıyım ne 🤣 üniversite yıllarım orda geçti ☺️
Uludağ Üniversitesinde okumuşsun ne güzel güzel şehir memleketim diye demiyorum. Güzel şehir de artık çok kalabalık bizim de aşık olduğumuz bir şehir var eşimle 😁Çanakkale 😁gide gele aşık olduk resmen 😁gezmişsindir buraları bayağı hangi yıllarda burdaydın?

Bi kızın çamaşırlarını yıkadım kuruttum. Daha düremedim. Acayip bi sündüklük var bende de. Verimsiz hatun olaraktan. Dışarıdan söyledim oh mis. 😁
Kıza bakmak yeterli oluyor zannımca🥰
Ben bu msjları arada kaçırmışım ya😁olduğu kadar ya çocuklara bakalım sağlıkla da inşallah işler yavaş yavaş olur.

X