- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.281
Kız ucuz da değiller tövbeBi akşam karşısına geçtim sinirimden tüm fantazi geceliklerimi çatır çatır yırttım parçaladım karşısında ağzı açık kaldı yazık gitit canım gecelikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ucuz da değiller tövbeBi akşam karşısına geçtim sinirimden tüm fantazi geceliklerimi çatır çatır yırttım parçaladım karşısında ağzı açık kaldı yazık gitit canım gecelikler
Bi tane Pierre Cardin satene ellemedim kıyamadım onu çıkarmadım piyasaya dedim ucuzlarla göz boyayayımKız ucuz da değiller tövbe
:)) Kadın milletiyiz...Bi tane Pierre Cardin satene ellemedim kıyamadım onu çıkarmadım piyasaya dedim ucuzlarla göz boyayayım
Benimki bigün bana sinirlendi benim tlfnu kırdı sonra da gitti daha iyisini aldı hatta internetten araştırmış bu çok iyi dedi gitti aldı ben de pek anlamam teknolojiden açıkçası önceden anlardım da benden geçmiş yaşlanmışım:)) Kadın milletiyiz...
Bizim eski gelin sürekli telefon fırlatır di kardesimde borcunu oderdi..
Bigün atayım bende dedim ama yapamadım
Bence zayıfım dersen beynin bir müddet sonra inanacak ve ruh halin öyle kalacak.Sesli olarak her gün ben çok güçlüyüm Kolay kolay üzülmem de zamanla beynin eskisini silip bunu öğrenecek.İnsan beyni eğitilebilir bir organdır.Yani dlersek beynimizi kandırabiliyoruz.Öyle güçlü insanlara o kadar özeniyorum ki. Ben her rüzgarda savrulmaya müsaitim. Dualarımda hep güçlü olmayı istiyorum Allah tan. İnşallah iyi olacağız canım. Zamanı var kabul ama yordu bizi çok yordu.
Biz iste hiç öyle şeyler yapamayiz..Benimki bigün bana sinirlendi benim tlfnu kırdı sonra da gitti daha iyisini aldı hatta internetten araştırmış bu çok iyi dedi gitti aldı ben de pek anlamam teknolojiden açıkçası önceden anlardım da benden geçmiş yaşlanmışım
Şuan ayağımdaki çetikleri görsen tam bir nine şimdi çıkarıp fırlatıcam giydim hala soğuk baklava istiyor bunlarBiz iste hiç öyle şeyler yapamayiz..
Gidip.almis bari her şerde bı hayır vardır
Görende nine diyevek
Kültürpark mı orasıBugün kalktığım gibi yatakları topladıktan sonra evi süpürdüm sonra kahvaltı hazırla bulaşık makinası boşalt 1 makina çamaşır dür dışarı çıkıp biraz gezme sonra eve gel hamsiyi tavaya koy salata yap sofra kur sofra kaldır mutfağı topla çay demle iç sonra Let.. dan bir müşteri 1 adet satış yap gün bitti bugünümüze şükür okunacak kitabım var yorgun bitkin bir haldeyim daha 2 adet yorgan nevresimlerini geçirmem gerekiyor yoruldum
Evet sen de mi Bursadansın adresimi de vereyim tam olsunKültürpark mı orası
Çok sağol canım mesajın için. Dediğin gibi yapacağım inşallahBence zayıfım dersen beynin bir müddet sonra inanacak ve ruh halin öyle kalacak.Sesli olarak her gün ben çok güçlüyüm Kolay kolay üzülmem de zamanla beynin eskisini silip bunu öğrenecek.İnsan beyni eğitilebilir bir organdır.Yani dlersek beynimizi kandırabiliyoruz.
Yok canım ya şu an Bursa’ya çooook uzağım ama burnumda tütüyor adı geçince bile heyecanlanıyorum aşık mıyım ne üniversite yıllarım orda geçtiEvet sen de mi Bursadansın adresimi de vereyim tam olsun
Uludağ Üniversitesinde okumuşsun ne güzel güzel şehir memleketim diye demiyorum. Güzel şehir de artık çok kalabalık bizim de aşık olduğumuz bir şehir var eşimle Çanakkale gide gele aşık olduk resmen gezmişsindir buraları bayağı hangi yıllarda burdaydın?Yok canım ya şu an Bursa’ya çooook uzağım ama burnumda tütüyor adı geçince bile heyecanlanıyorum aşık mıyım ne üniversite yıllarım orda geçti
38 beden mi üf kıskandım ya maşallah diyimBen 36-38 arası giyiyorum 38 geniş geliyor, 36 da kilo alırım diye pek almıyorum 38 alıyorum ama olmuyor
16 yaşında aldığım pantolonum şu an bana geniş
Ben bu msjları arada kaçırmışım yaolduğu kadar ya çocuklara bakalım sağlıkla da inşallah işler yavaş yavaş olur.Bi kızın çamaşırlarını yıkadım kuruttum. Daha düremedim. Acayip bi sündüklük var bende de. Verimsiz hatun olaraktan. Dışarıdan söyledim oh mis.
Kıza bakmak yeterli oluyor zannımca
He arada kaynamış bu msj sen benim görümcem mi olacaksın ben görümce almayim 2 tane varBen tatlis bı gorumceyim ama
Tek gorumceyim. Beni çok severler sağolsun paylasamitorlarda seni de hedefe almasınlar sora
Ama ben tatlı gorumceyimHe arada kaynamış bu msj sen benim görümcem mi olacaksın ben görümce almayim 2 tane var
Beni gelinler vermez zatenBende de 2 görümce var. Ama 2 görümce 1 elti eder mi acabası
Sizin oralarda da kar çok güzel oluyor canım ama baya bi kalkmıyor dimi karBizim buralarin yazı güzel.. serin yayla gibi.. şuan Süphan dağına kar yagmis ve yakında kar geliyor buraya.. kalkmaz da