- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ankara akşama doğru buz gibi olurBurda da yağdı geçti günlük güneşlik şimdi çamaşır asıyım da kurusun:)
Sıcakkanlısın o zamanYok daha ben başlamadım onlara ama dün gece çorap giydim bende :)
Evet yaa yakında başlarız yakmaya.şimdi de doğalgaza para yetiştiremeyizAnkara akşama doğru buz gibi olurbiliyorum oranın soğuğunu
Eh biraz:)Sıcakkanlısın o zaman
Ankaraya 2 kez geldim yazın haziran ayıydı bi kez geldiğimde gündüz sıcaktan piştik akşam donduk o neydi öyle bi kez de Ağustos ayında geldim gündüz Aquada eğlendik akşam hamama girdikEvet yaa yakında başlarız yakmaya.şimdi de doğalgaza para yetiştiremeyiz
Eh biraz:)
Öyle değişik bi yerdir AnkaraAnkaraya 2 kez geldim yazın haziran ayıydı bi kez geldiğimde gündüz sıcaktan piştik akşam donduk o neydi öyle bi kez de Ağustos ayında geldim gündüz Aquada eğlendik akşam hamama girdik
Güzel şehir nezih ben çok beğendim pek gezilecek yeri yok ama Göksu Parkın karşısındaki apartmanları çok beğendimÖyle değişik bi yerdir Ankara
Ay yün çoraba geçtim bendeBenim gibi pofuduklarını giymeye başlayan var mı ayaklarım buz oldu ya giyme zamanı geldi sanırım
Yaşlandık kuzum yaşlandıkAy yün çoraba geçtim bende
Çorapsa iyi beni görmedin mi polarlara girdim yazık kocalarımıza seksu hatunlar giyiniyorBen de çorapla geziyorum. Ayaklarım her daim soğuk.
De get siz yaşlandıysanız ben ölemYaşlandık kuzum yaşlandık
Kız güldürdün beni Allah seni okurken bildiğin şiveyle okudumDe get siz yaşlandıysanız ben ölem
41 canım yaKız güldürdün beni Allah seni okurken bildiğin şiveyle okudumkaçtın gülüm sen erkeklere maaş kadınlara yaş sorulmazmış ama ben kasımda 31 olacam ondan ayaklarım üşüyor zaten 40 a merdiven dayadım diye hey gidi günler hey çıtır Niloyadan eser kalmamış peh
41 olsun en güzel yaşlar onlar da öyle deme41 canım yaonun için hiç konuşma vallaaa
Ben hala kütür kütür41 olsun en güzel yaşlar onlar da öyle demeama 25 26 yaşlarımdaki çıtırlığım yok ya şimdiki halim kıtır kıtır
Mayısta girdim bende 41.5 kere maşallahh diyorlar41 olsun en güzel yaşlar onlar da öyle demeama 25 26 yaşlarımdaki çıtırlığım yok ya şimdiki halim kıtır kıtır
Maşallah maşallahMayısta girdim bende 41.5 kere maşallahh diyorlar
Yaa deme şaka maka en güzel yaşlardasınız bak, hastalıkla şunla bunla heba etmeyin inşallah. Ben iyiyim mutluyum sağlıklıyım diyin. Geleni kabul edin. Her şeye yetişmeye çalışmayın. Bırakın şu iş de kalıversin.Maşallah maşallahbakalım ben nolacam o yaşlarda şimdi kütür kütür o zaman çatur çutur olmasam bari
Hayır canım ne kırılmasıYaa deme şaka maka en güzel yaşlardasınız bak, hastalıkla şunla bunla heba etmeyin inşallah. Ben iyiyim mutluyum sağlıklıyım diyin. Geleni kabul edin. Her şeye yetişmeye çalışmayın. Bırakın şu iş de kalıversin.
Ablanız olarak bunları deme hakkını gördüm kendimde umarım kırılmazsınız.
İşte hatırlatıyorum. İnsanın beyninde her şey. Nasıl birden geldiyse birden gider ben inanıyorum. Farkındalık önemli ben şimdi o zmn yandığım şeylere amaan diyorum kendime etmişim.Hayır canım ne kırılmasıartık eskisi gibi çok titiz değilim şu iş de yarına kalsın diyorum panikatak anksiyete de bırakmıyor işte insanı en güzel yaşlarımızın kıymetini bilmiyoruz belki de
İşte ben o yer ağrıdığında 3 4 gün geçmezse doktora koşturuyorumİşte hatırlatıyorum. İnsanın beyninde her şey. Nasıl birden geldiyse birden gider ben inanıyorum. Farkındalık önemli ben şimdi o zmn yandığım şeylere amaan diyorum kendime etmişim.
Zaten insan titizliğinden hastalanıyor. Her şeye yetişemediğinden. Ama farkına varabilse 4*4lük olamayacağını daha kolay olacak çoğu şey.
Biraz da huy oluyor galiba. Mesela bende söylenirim şuram ağrıyor buram ağrıyor diye. Annem kızar:))