🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrr kış geldi örgüler çıksın bakalımmmm bi o eksikti :KK70: geçen kış belki de önceki kış ördüğüm yarım yelek çıktı piyasaya panduflar giyildi kış geldi mi ne Uludağ'a da kar yağdı mı tamamdır:KK70:kestaneler başlanmış toplanmaya peteğin üstüne attık mı kestane kebap :KK70:

Eklentiler

• IMG_20201018_185459.jpg
    IMG_20201018_185459.jpg
    205,3 KB · Görüntüleme: 38
Hayirli aksamlar:)
Buraya soguk coktaaan geldi.. malum almanys havasi:)

dün kuzenlerim geldi güzel saatler gecirdik beraber.Gittiklerinde oglumu uyttum ve saat 1 oldu. Gecenin 1 de ev süpürdüm sildim topladim😂😂😂ama diger türlü icim rahat etmezdi. 3 gibi yattik ve sabah erkenden islerimiz vardi, 7:30 ta kalkmaliydik.... cok yorucu ama verimli bir gün gecti.
yarin evi süpürüp silerim yine.

esimde pazartesi gününden itibaren öglen vardiyasinda calisacak....böyle haftalarda günlerimizi planlamam gerekiyor yoksa tüm gün bos bos geciyor.

yarin cok güzel bir haftaya baslamamiz dilegiyle ♥️

Hayırlı günler hanımlar güzel bir gün, güzel bir hafta dilerim. :KK200:
Sabah 11 de kalktık çayımızı demledim kızımla fırına gittim geldim. Yalnız hava da iyi soğumuş bikaç gün önceki havadan eser yok. Ailecek kahvaltı yaptık. Sonra bulaşık makinasını boşaltmaya üşendiğim için bulaşıkları elimde yıkadım. :KK70:
Yemekleri yaptım eşimi işe yolladım ancaa şimdi oturdum. Kızımı da uyuttum. Nescafemi yapıp kitabımı elime alıp oturdum ufak bir keyif saati yapayım dedim. Güne biraz moralsiz başladık. Eşimin işyerinden yakın bir arkadaşımız korona oldu.Kardeşimin de işyerinde yakınında çalıştığı 4 kişinin testi pozitif çıktı anlayacağınız şuan çevremizde duyduğumuz çok vaka var bize de gelmesi yakın gibi duruyor diye düşünüp biraz endişe içerisindeyim. Neyse hayırlısı olsun diyerekten verimli bir haftaya merhaba diyelim bakalım. Ekteki fotoğrafta şuan ki keyif saatim şimdi diyeceksiniz ki vay bir kek de yetmiyor iki tane kek birden almış çikolata aşkı napayım engel olamıyorum :KK70:

Eklentiler

• IMG_20201019_170120.jpg
    IMG_20201019_170120.jpg
    177,7 KB · Görüntüleme: 37
Bugunki yaptuklarim
Sabah 7 de kahvaltı hazırla topla bulaşıkları makineye diz
Sonra yemek yap
Bulaşıkları makineden çıkar geri diz..
Sonra kahve yap millete yine diz..
Sonra çay yap pertingen...😁
Akşama bidaha çay var pert pert
Kaynanamlardayim😁
Mutfağı 3 kere supurdum

Bugunki yaptuklarim
Sonra yemek yap
Kaynanamlardayim😁
Mutfağı 3 kere supurdum
3 kere :KK70:

Kaçıncı taşinisin..
Ay biz doğuyu geziyorduk kendimizi iç Anadolu'da bulduk.kaynanamlarda 😁😁
Gezmenin yolları yorgunluğu bitmemisken burası..
Dönüşte bidaha gezicez ama nereme bilmiyorum 😁😁
İlk :KK70:

Ay gez gez boşver yorgunluk ondan olsun

Kısa birakmasaniz zor olur Allah ysrdimciniz olsun 🌺
Ya bir karisiklik oldu ev satildi . Evi sattigimiz kisiylede esim yil sonuna kadar duralim dedi tamam dediler . Tekrar sorduk mayisa kadar kira verip duralim diye ama cevap vermediler . Maleeef . Annemle kaynanam gelir artik bilmiyorum nasil olacak

Ya bir karisiklik oldu ev satildi . Evi sattigimiz kisiylede esim yil sonuna kadar duralim dedi tamam dediler . Tekrar sorduk mayisa kadar kira verip duralim diye ama cevap vermediler . Maleeef . Annemle kaynanam gelir artik bilmiyorum nasil olacak
Bı kere satma işi çıktı mı o evrede durulnaz artık nabicaksin. Rabbim hayırlı yerler nasip etsin olur bı sekilde bebeğin kucuk ama.

Selamun aleykümleeeeer

Bugunki yaptuklarim
Sonra yemek yap
Kaynanamlardayim😁
Mutfağı 3 kere supurdum
Aleyküm selam ben güne iyi başlasam da öğlen kardeşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrenerek kötü oldum duyduğum anda başım dönmeye başladı yemek dışında iş yapasım yok eşimin de çalıştığı yerde bir sürü vaka var evden çıkmadan evvel bile 2 kişinin daha sonucunu öğrendi 😔

Aleyküm selam ben güne iyi başlasam da öğlen kardeşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrenerek kötü oldum duyduğum anda başım dönmeye başladı yemek dışında iş yapasım yok eşimin de çalıştığı yerde bir sürü vaka var evden çıkmadan evvel bile 2 kişinin daha sonucunu öğrendi 😔
Allah şifa versin canım üzülme geçer inşallah kendine dikkat etsin

X