- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
3 kereBugunki yaptuklarim
Sabah 7 de kahvaltı hazırla topla bulaşıkları makineye diz
Sonra yemek yap
Bulaşıkları makineden çıkar geri diz..
Sonra kahve yap millete yine diz..
Sonra çay yap pertingen...
Akşama bidaha çay var pert pert
Kaynanamlardayim
Mutfağı 3 kere supurdum
Mutfaktan totomu çıkaramadım doğrusu3 kere
Bizimde taşınma işleri :/Mutfaktan totomu çıkaramadım doğrusu
Oda zor taşınma işleri diyince yorgunlugum arttı üstüme yığıldı sankiBizimde taşınma işleri :/
Zor valla bi düzene otırana kadar insan mahf oluyorOda zor taşınma işleri diyince yorgunlugum arttı üstüme yığıldı sanki
Kaçıncı taşinisin..Zor valla bi düzene otırana kadar insan mahf oluyor
Bizde taşınacaz bebek küçücük nasıl olcak kış ayında bilmiuorumOda zor taşınma işleri diyince yorgunlugum arttı üstüme yığıldı sanki
İlkKaçıncı taşinisin..
Ay biz doğuyu geziyorduk kendimizi iç Anadolu'da bulduk.kaynanamlarda
Gezmenin yolları yorgunluğu bitmemisken burası..
Dönüşte bidaha gezicez ama nereme bilmiyorum
Kısa birakmasaniz zor olur Allah ysrdimciniz olsunBizde taşınacaz bebek küçücük nasıl olcak kış ayında bilmiuorum
Ben 3ncu taşındım daha 5 e kadar yolu var..İlk
Ay gez gez boşver yorgunluk ondan olsun
Ya bir karisiklik oldu ev satildi . Evi sattigimiz kisiylede esim yil sonuna kadar duralim dedi tamam dediler . Tekrar sorduk mayisa kadar kira verip duralim diye ama cevap vermediler . Maleeef . Annemle kaynanam gelir artik bilmiyorum nasil olacakKısa birakmasaniz zor olur Allah ysrdimciniz olsun
Bı kere satma işi çıktı mı o evrede durulnaz artık nabicaksin. Rabbim hayırlı yerler nasip etsin olur bı sekilde bebeğin kucuk ama.Ya bir karisiklik oldu ev satildi . Evi sattigimiz kisiylede esim yil sonuna kadar duralim dedi tamam dediler . Tekrar sorduk mayisa kadar kira verip duralim diye ama cevap vermediler . Maleeef . Annemle kaynanam gelir artik bilmiyorum nasil olacak
Selamun aleykümleeeeer
Aleyküm selam ben güne iyi başlasam da öğlen kardeşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrenerek kötü oldum duyduğum anda başım dönmeye başladı yemek dışında iş yapasım yok eşimin de çalıştığı yerde bir sürü vaka var evden çıkmadan evvel bile 2 kişinin daha sonucunu öğrendiBugunki yaptuklarim
Sabah 7 de kahvaltı hazırla topla bulaşıkları makineye diz
Sonra yemek yap
Bulaşıkları makineden çıkar geri diz..
Sonra kahve yap millete yine diz..
Sonra çay yap pertingen...
Akşama bidaha çay var pert pert
Kaynanamlardayim
Mutfağı 3 kere supurdum
Allah şifa versin canım üzülme geçer inşallah kendine dikkat etsinAleyküm selam ben güne iyi başlasam da öğlen kardeşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrenerek kötü oldum duyduğum anda başım dönmeye başladı yemek dışında iş yapasım yok eşimin de çalıştığı yerde bir sürü vaka var evden çıkmadan evvel bile 2 kişinin daha sonucunu öğrendi