- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Evet ama tutmuyor kütür kütür olmuyor yarım litrelik ve 1 litrelik tutuyorsağolasın kalktım yedim bende:)) tuzun normal sofra tuzu mu? Salatalık kornişon dediklerinden olacak değil mi?
Allah Allah niye tutmaz acabası? 3 yemek kaşığı tuz 3 diş tabi:) sarımsak 1.5 fincan sirke demi 1.5luğa kullandığın?
Eline sağlık valla bu yaşta harikasın maşallahh.Evet ama tutmuyor kütür kütür olmuyor yarım litrelik ve 1 litrelik tutuyorevet turşuluk salata en küçüğünden alıyorum ben normal tuz yemeklere koyduğumuzdan
Yok canım limon koymuyorum kız nerem harika sağol yine de inan sündüğün tekiyimEline sağlık valla bu yaşta harikasın maşallahh.
Limon koymuyorsun galiba
E baksana turşu tarhana bunlar kolay şeyler değil:)) kızın da var e kocan da. Bir ev kolaylıkla dönmüyor. Maşallahh bizeYok canım limon koymuyorum kız nerem harika sağol yine de inan sündüğün tekiyim
Normalde daha çok turşu ve tarhana yapardım da bu seneki sündüklükle bu kadarE baksana turşu tarhana bunlar kolay şeyler değil:)) kızın da var e kocan da. Bir ev kolaylıkla dönmüyor. Maşallahh bize
Ha gayret gelirsin sen üstesinden her şeyin..Normalde daha çok turşu ve tarhana yapardım da bu seneki sündüklükle bu kadaren az 5 kilo tarhana yapar koyardım kenara bu sene 3 uğraşmak istemediğim için turşu da karışık da kurardım şimdi annem kaynanam veriyor diye onu kurmuyorum eşim de salatalık turşusunu çok sever onu fazlaca kuruyorum erişte Ramazanda çok az yaptım hepten 10 yumaktı bitti bile kışa yok mesela şuan yapsam olacak ama canım da yapmak istemiyor öyle işte oturup duruyorum
Olsun canım iyi ol da gerisi hallolurAy bnde bu sene ne tursu ne konserve (cok az yapabıldım)... ☹
Bursa senHa gayret gelirsin sen üstesinden her şeyin..
Erişte aldım tanıdıktan kilosu 25e verdiler.
3 kilo yeter zaar.
Hangi şehirdesin bu arada?
Ankaradayım ben.Bursa sen
3 kilo yeter 25 e mi satıyorlarmış
Afiyet olsun boşver.Bugün çok verimli olmasa da yine de verimli geçti diyebilirim. Ev işi çok fazla yapamadım dışarıda işlerim vardı. Alışveriş yaptım eve geldim 1 saat kadar kızım uyurken ben de gündüz uykusu uyudumçamaşır dürdüm mutfağı topladım az önce de bu hafta kuaföre gitmeye korktuğum için bıyıkları aldım cildimi temizledim kremimi sürdüm spor olarak bugün bi 5bin adım yaptım o iyi oldu 30 sayfa kadar da kitap okudum. Bugün kötü birşey yaptım bisküviyi çikolataya bandıra bandıra yedim bana sopa çok karışık anlattım aman Allahım uyku saatim gelmiş bence İyi Geceler Mutlu, güzel bir sabaha uyanmayı diliyorum.
67 55 olmam lazımAfiyet olsun boşver.
Kaç kilosun?
Benim de kıl tüy halletmem lazım.
Doğur emzir inşallahh67 55 olmam lazım
Sağol canım güp güp gitti mideye
1.60 boydayım yok canım şimdi doğurma emzirme kalsınDoğur emzir inşallahh55 kiloyu görürsün. Boy kaçtı canım?
Ben 62 kiloydum. Hamileyken 58e düştüm sonra 67ye kadar çıktım şimdi 55 kiloyum:)
Emzirme bitince de kalırım inşallah böyle:) gerçi yememe rağmen güçten düşüyorum. :)
Ben de çorapla geziyorum. Ayaklarım her daim soğuk.Benim gibi pofuduklarını giymeye başlayan var mı ayaklarım buz oldu ya giyme zamanı geldi sanırım
Yok daha ben başlamadım onlara ama dün gece çorap giydim bende :)Benim gibi pofuduklarını giymeye başlayan var mı ayaklarım buz oldu ya giyme zamanı geldi sanırım
Burda da yağdı geçti günlük güneşlik şimdi çamaşır asıyım da kurusun:)Sabah şakır şakır yağmur yağdı burda umarım bi yerlere sel vurmamıştır bugün evde oturuyoruz bakalım sağlık olsun ne yapalım