- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bununla yaşayacağız artık kuzum geçmiş olsun insallah kolayca atlatır üzme kendiniAleyküm selam ben güne iyi başlasam da öğlen kardeşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrenerek kötü oldum duyduğum anda başım dönmeye başladı yemek dışında iş yapasım yok eşimin de çalıştığı yerde bir sürü vaka var evden çıkmadan evvel bile 2 kişinin daha sonucunu öğrendi
Bununla yaşamayı öğrenicez canım da çok vaka arttı nolacak böyle okulları da açtılar dünden beri duyduğum 30 vaka eşimin olması da yakındırBununla yaşayacağız artık kuzum geçmiş olsun insallah kolayca atlatır üzme kendini
Sağol canım senin eşin de atlattıydı dimi kardeşim de şuan belirti yok çok şükürÇok geçmiş olsun canım. İnşallah durumu iydr kardeşinin.
Eşin de olmaz.
Yorucu bir gündü kız durmuyor dişlerini çıkarsaydı. Eşim sildi süpürdü. Esinin kışlıkları hallettim ben de. yemek bulaşık makinesi bu saati bulduk.
Yok canım temaslıydıSağol canım senin eşin de atlattıydı dimi kardeşim de şuan belirti yok çok şükür
İyi canım kardeşim çok şükür ağır atlatmıyor temaslı olan kız kardeşimin testi de negatif çıktı o yüzden biraz daha rahatladım ailemde yok demek ki ama yeniden kapar mıyız bilmem burayı bilsen o kadar çok vaka var kiNiloyatospikk kardeşin nasil oldu canım
Korkma ccanım bzm burda da çok vaka var. Hatta bir ara Türkiye de birinci sıra olduk.İyi canım kardeşim çok şükür ağır atlatmıyor temaslı olan kız kardeşimin testi de negatif çıktı o yüzden biraz daha rahatladım ailemde yok demek ki ama yeniden kapar mıyız bilmem burayı bilsen o kadar çok vaka var ki
Ayy ciddi misin çok geçmiş olsun hakikaten buyur etmişsinizKorkma ccanım bzm burda da çok vaka var. Hatta bir ara Türkiye de birinci sıra olduk.
Ailemden kapmayan kalmadı kardeşim halam teyzem dayım kuzenler anneanne. Hemde biz Nisan ayında kaptık, yeni gelmişti korona hemen buyur ettik
Hamdolsun geçti korkmadık biz hep amaaan geçer modundaydk nenem 65 falandı atlattı bzm tüm akrabalar kaptı belki uzak yakın hepsi ailecek
Amaneyyy rengarenk oldu vauuvvNeler yaptınız ben yokken kimse yazmamışen baş sayfada liste yapmıyorum diye iyi kaçıyorsunuz he sizi gidi kaçaklar sizi -Aykiz- N Narinkimse ne işler yapıyorsunuz bakalım yaptıklarınızı söyleyin de gaza geleyim biraz Black Light döktürüyordur zaten topiğimizin hamarat gelini benim gibi sündüğü motive eden H M cim sen nasılsın M -Misk- izinli rapor yazdım ben ona ayağı düzelene kadar inşallah hepicuğunuzu hatırladım ban yedim diye iş yapmadım sanmayın aaa can09e sen de gözümden kaçmadın rahatsız gibiydin nasıl oldun
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Ben de bir gün deniz kenarına gittim bu aralar kaygı tavan yapıncaiskeleye bağdaş kurdum oturdum
Bazı günler böyle olabiliriz buna müsaade edebiliriz canın yapmak istemiyorsa bazı işleri bugün yapma canım en önemli yapılması gerekenleri yap Blacklight namazdan sonra uyumuyor galibaBugün pek bir enerjisiz başladım güne. Aslında okula giderken 7 de kalkıyorum ya o zaman daha iyi hissediyorum kendimi. 9da da uyansam bir sersemlik oluyor bende. Keşke namazdan sonra uyumasam. Aslında hedefim o belki bir gün başarırım. Günlük ev işlerini yapıyorum. İnce detaylara girmem de lazım ama canım istemiyor. Ben böyle değildim yaşarken oldum
Hiç yapasım gelmiyor benim yaBazı günler böyle olabiliriz buna müsaade edebiliriz canın yapmak istemiyorsa bazı işleri bugün yapma canım en önemli yapılması gerekenleri yap Blacklight namazdan sonra uyumuyor galiba
Arada geliyordur ama dimiHiç yapasım gelmiyor benim ya