- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Aşık mıymış hoşlantı! :)) değil miymişBdv de de öğretmene aşık olan bir hatundan başka konu yok
Okudun mu hoşlantıdır belki hepsi aynı yere çıkıyor yaAşık mıymış hoşlantı! :)) değil miymiş
Hepsini okumadım sayfaların. Şu kibirli insanların yazdıklarına baktım biraz. İnşallah ikisi de ceza alır sadece konu sahibine vermezler cezayı.:))Okudun mu hoşlantıdır belki hepsi aynı yere çıkıyor yabugün dışarıda işlerim vardı evde iş yapmadım dönüşte annemlere uğradım eve geldim şimdi çamaşır dürücem başka da iş yok can sıkıntısı TV izlemeyi seven biri de değilim çok canım sıkıldı
Aynen canım bi hizmetliye öğretmen mi bakar mıymış modundalar sahi Milyonerde bi çocuk çıkacak dediler milyonluk soruyu açtıracak falan diye sorma küçük kıza bakman şuan zaten başlı başına iş kolay büyümüyorlar sanki hiç ben bakmamışım gibi ne çabuk 3 yaşına gelid diyorum ama kolay olmuyor tabiHepsini okumadım sayfaların. Şu kibirli insanların yazdıklarına baktım biraz. İnşallah ikisi de ceza alır sadece konu sahibine vermezler cezayı.:))
Ben de bi yemek yaptım kızla ilgilenmek başlı başına bi iş zaten:) başka da bişiy yapmadım. Milyoner var ona bakıyoruz. Büyük kuzu ders yapıyodu ebadan ödev göndermişler, küçük de ııııı ııııı ötüyo
Sorma. Her gün günaydın mı denir de cabasıAynen canım bi hizmetliye öğretmen mi bakar mıymış modundalar sahi Milyonerde bi çocuk çıkacak dediler milyonluk soruyu açtıracak falan diye sorma küçük kıza bakman şuan zaten başlı başına iş kolay büyümüyorlar sanki hiç ben bakmamışım gibi ne çabuk 3 yaşına gelid diyorum ama kolay olmuyor tabi
Kaka sıkıntısı derken kabız falan mı olduSorma. Her gün günaydın mı denir de cabası
Biz de çalışıyoruz her gün günaydın çıkarken de iyi akşamlar diyoruz yani. Çöpleri alana da teşekkürler iyi akşamlar vs derim. Hiç ayırmam insanı.
Belki bu çocuktur açtıracak olan.
Aynen çabucak büyüyorlar canım ya.
Kaka sıkıntısı galibaaa
Kabız değil de artık katı gıda çoğaldı tabi. Az zorlanıyor.Kaka sıkıntısı derken kabız falan mı oldu
Evet sorma her gün günaydın denir miymiş diyorum ben markete her gün girerim kolay gelsin hayırlı işler merhaba ben bunları çok şükür çok sık kullanıyorum teşekkür de çok ederim kızım 3 yaşında o bile öğrendi biri bişey versin hemen teşekkür ediyor
Biz ek gıdaya geçtik geçeli sorun var doktora da götürdük hep kabız şurubu kullanıyor sütü kesin diyor doktor sütü bırakmak istemiyor çığrınıyor süttt diye doğru dürüst yemiyor yemeyince de kabız oluyor suyu da aslında çok içiyor artık çareyi erik kompostosuna elma mandalina katıp blenderi tutuyorum elma biraz kakasını biraz düzeltiyor yemeyince çok zorKabız değil de artık katı gıda çoğaldı tabi. Az zorlanıyor.
Erdemdir bunlar bence. İnsan ne görürse onu uygular. Aferin kuzuya ince olsunlar elbette:)
Semiz otu ıspanak karnabahar yani kısaca lifli gıdalar yemiyor mu onlar da rahat çıkarır.Biz ek gıdaya geçtik geçeli sorun var doktora da götürdük hep kabız şurubu kullanıyor sütü kesin diyor doktor sütü bırakmak istemiyor çığrınıyor süttt diye doğru dürüst yemiyor yemeyince de kabız oluyor suyu da aslında çok içiyor artık çareyi erik kompostosuna elma mandalina katıp blenderi tutuyorum elma biraz kakasını biraz düzeltiyor yemeyince çok zor
Evet sütü sulandırıyorum ah Ispanak nerde köfte tarhana yoğurt başka bişey yemiyor bebekken ne vitaminli besledim üstelik herşeyin tadını verdim bilsin sevsin diyeSemiz otu ıspanak karnabahar yani kısaca lifli gıdalar yemiyor mu onlar da rahat çıkarır.
Ne sütü içiriyorsun?
Su içiyormuş az sulu versen dicekktim sütü.
Oldu mu şimdi bu emziren kadınaaa2 hafta oldu kuralı olmuşlar miss kütür kütür
Yollarım kız hangi şehirdesin ayıp ettinOldu mu şimdi bu emziren kadınaaaağzım sulandı canım çekti bende de var ama kütür kütür değil. Giderir mi acabasıııı
Dur veriyim adresi özeldenYollarım kız hangi şehirdesin ayıp ettin
Ver kız yollarım nolcakDur veriyim adresi özelden
Değil yaa annem yapmış getirdi ama erimiş de değil de yumuşak yani.Ver kız yollarım nolcaksahiden kütür kütür değil mi tarif çok kolay ya hep yaparım
Yollarım ciddiyim bakDeğil yaa annem yapmış getirdi ama erimiş de değil de yumuşak yani.
Sen ver tarifini bakalım yapabilirsem deneyim
Yollarım ciddiyim bak
1 litrelik pet şişe tarif benim 1.5 luk şişe bir türlü tutmuyor tutturamadım1 litrelik pet şişeye salataları atıyorum içine su dolduruyorum sonra o suyu bi kaba boşaltıyorum o suya 2 yemek kaşığı tuz tepeleme değil bir fincan sirke o suyu karıştırırım şişeye boşaltırım içine de 2diş sarımsak mis kütür kütür benim tarif bu yarım litrelik şişeye de tutuyor ama 1.5 litreliğe bir türlü tutturamadım gitti