🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
🥰 sağolasın kalktım yedim bende:)) tuzun normal sofra tuzu mu? Salatalık kornişon dediklerinden olacak değil mi?
Allah Allah niye tutmaz acabası? 3 yemek kaşığı tuz 3 diş tabi:) sarımsak 1.5 fincan sirke demi 1.5luğa kullandığın?
Evet ama tutmuyor kütür kütür olmuyor yarım litrelik ve 1 litrelik tutuyor :KK70: evet turşuluk salata en küçüğünden alıyorum ben normal tuz yemeklere koyduğumuzdan

E baksana turşu tarhana bunlar kolay şeyler değil:)) kızın da var e kocan da. Bir ev kolaylıkla dönmüyor. Maşallahh bize
Normalde daha çok turşu ve tarhana yapardım da bu seneki sündüklükle bu kadar:KK70:en az 5 kilo tarhana yapar koyardım kenara bu sene 3 uğraşmak istemediğim için turşu da karışık da kurardım şimdi annem kaynanam veriyor diye onu kurmuyorum eşim de salatalık turşusunu çok sever onu fazlaca kuruyorum erişte Ramazanda çok az yaptım hepten 10 yumaktı bitti bile kışa yok mesela şuan yapsam olacak ama canım da yapmak istemiyor öyle işte oturup duruyorum

Normalde daha çok turşu ve tarhana yapardım da bu seneki sündüklükle bu kadar:KK70:en az 5 kilo tarhana yapar koyardım kenara bu sene 3 uğraşmak istemediğim için turşu da karışık da kurardım şimdi annem kaynanam veriyor diye onu kurmuyorum eşim de salatalık turşusunu çok sever onu fazlaca kuruyorum erişte Ramazanda çok az yaptım hepten 10 yumaktı bitti bile kışa yok mesela şuan yapsam olacak ama canım da yapmak istemiyor öyle işte oturup duruyorum
Ha gayret gelirsin sen üstesinden her şeyin..🥰
Erişte aldım tanıdıktan kilosu 25e verdiler.
3 kilo yeter zaar.
Hangi şehirdesin bu arada?

Bugün çok verimli olmasa da yine de verimli geçti diyebilirim. Ev işi çok fazla yapamadım dışarıda işlerim vardı. Alışveriş yaptım eve geldim 1 saat kadar kızım uyurken ben de gündüz uykusu uyudum :KK70: çamaşır dürdüm mutfağı topladım az önce de bu hafta kuaföre gitmeye korktuğum için bıyıkları aldım cildimi temizledim kremimi sürdüm spor olarak bugün bi 5bin adım yaptım o iyi oldu 30 sayfa kadar da kitap okudum. Bugün kötü birşey yaptım bisküviyi çikolataya bandıra bandıra yedim bana sopa:sinirli:çok karışık anlattım aman Allahım uyku saatim gelmiş bence 🎈İyi Geceler🎈Mutlu, güzel bir sabaha uyanmayı diliyorum. 🤲🏻

Bugün çok verimli olmasa da yine de verimli geçti diyebilirim. Ev işi çok fazla yapamadım dışarıda işlerim vardı. Alışveriş yaptım eve geldim 1 saat kadar kızım uyurken ben de gündüz uykusu uyudum :KK70: çamaşır dürdüm mutfağı topladım az önce de bu hafta kuaföre gitmeye korktuğum için bıyıkları aldım cildimi temizledim kremimi sürdüm spor olarak bugün bi 5bin adım yaptım o iyi oldu 30 sayfa kadar da kitap okudum. Bugün kötü birşey yaptım bisküviyi çikolataya bandıra bandıra yedim bana sopa:sinirli:çok karışık anlattım aman Allahım uyku saatim gelmiş bence 🎈İyi Geceler🎈Mutlu, güzel bir sabaha uyanmayı diliyorum. 🤲🏻
Afiyet olsun boşver.🤭😋
Kaç kilosun?
Benim de kıl tüy halletmem lazım. 🙄

67 55 olmam lazım 😔
Sağol canım güp güp gitti mideye :KK70:
Doğur emzir inşallahh😁 55 kiloyu görürsün. Boy kaçtı canım?
Ben 62 kiloydum. Hamileyken 58e düştüm sonra 67ye kadar çıktım şimdi 55 kiloyum:)
Emzirme bitince de kalırım inşallah böyle:) gerçi yememe rağmen güçten düşüyorum. :)

Doğur emzir inşallahh😁 55 kiloyu görürsün. Boy kaçtı canım?
Ben 62 kiloydum. Hamileyken 58e düştüm sonra 67ye kadar çıktım şimdi 55 kiloyum:)
Emzirme bitince de kalırım inşallah böyle:) gerçi yememe rağmen güçten düşüyorum. :)
1.60 boydayım yok canım şimdi doğurma emzirme kalsın 😂hamileyken istifra ede ede kilo bile verdim ama doğuma giderken 80 kiloydum son ay 2 saatte bir yemek yiyordum :KK70: yemesem titremeye başlıyordum

Sabah şakır şakır yağmur yağdı burda umarım bi yerlere sel vurmamıştır bugün evde oturuyoruz bakalım sağlık olsun ne yapalım

Benim gibi pofuduklarını giymeye başlayan var mı ayaklarım buz oldu ya giyme zamanı geldi sanırım :KK70:

Eklentiler

• IMG_20201018_151442.jpg
    IMG_20201018_151442.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 28
X