🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
bugün neler yaptiniz simdiye kadar? Benim acilen motivasyona ihtiyacim var . Oldugumyerden kalkmaya bile istegim
Yok... oysa yemek yapmadimevi toplamadim ...😭😭😭
Ne yaptım 11 de yataktan istemeye istemeye kalktım eşim işten geldi kahvaltı yaptık sonra bi evi süpürdüm toz aldım sonra dışarı çıktım kargom vardı kargomu verdim parka geçtim kızım şuan parkta oynuyor oradan eve geçicem uyuturum o uyurken ben de sündükleşmeye devam ederim :KK70: eşim 9buçukta kalkacak o zaman yemeğe girişiyorum ben de 😁

Kızla uğraşıyorum ben küçükle. Sabah kahvaltı öğlenden sonra karnımızı doyurduk. Makarna patates ha o da:))
Şimdi akşama ne yapsam diye düşünüyorum.
Mutfağı hallettim.
Büyüğün dersi vardı. Bugün baba da evde görümcemler gelecekmiş. Hazır bebek uyuyorken toplasan şuraları diyor:))
Ee dedim ben dinlenemicek miyim?
Misal çamaşır bitti onları asmam lazım sündüklüyorum😆
Kaç tane görümce var 😁küçük çocukla bir de misafir ağırlıkcaksın kolay değil Allah yardımcın olsun canım

Ama önemli olan 2 tarafı da iyi tutmak:)) biz de eşle arada yaşarız kv de derdi o zamanlar keşke bizle kötü olsaydın da onla iyi olsaydın😄 bizim de 18 bitti:)
Zaten eşle tam geçinilmedi mi aman onlar geçinsin de bir de biz engel teşkil etmeyelim diyorlar 😁sizin de maşallah baya olmuş canım Allah daim etsin

Zaten eşle tam geçinilmedi mi aman onlar geçinsin de bir de biz engel teşkil etmeyelim diyorlar 😁sizin de maşallah baya olmuş canım Allah daim etsin
Aynen uğraşmıyorlar demek o zaman:))
Ama kültürle ilgili yaa. İşte burada neler okuyoruz ben çevremde görmedim.
Evet ya epey oldu. Amiinnn sizin de daim olsun.

Aynen uğraşmıyorlar demek o zaman:))
Ama kültürle ilgili yaa. İşte burada neler okuyoruz ben çevremde görmedim.
Evet ya epey oldu. Amiinnn sizin de daim olsun.
Evet ya burada neler okuyoruz çok şükür öyle şeyler görmedik geçmişte birbirimizi tanıyana kadar biraz iyi anlaşamadık ama yine de aramızda saygısızlık olmadı

Biz de acele evlendik sanki kaçıyomuş gibi 6ay gibi bir sürede. İlk zamanları çıkma evresi gibi yaşadık. :)
Biz de 9 ayda bana kalsa daha evlenmezdim de sabredemedi benim haberim olmadan düğün salonunu bile tutmuş nasıl sinir olmuştum kabul etmezsen beni sevmiyorsun bana hemen kavuşmak istemiyorsun lafları yapmıştı mecbur kabul etmiştim 😁

Kızçeler ne işler yaptınız bugün benim biraz verimli geçti çok şükür korona olmazsam o da kar olur şuan kitap okuyorum kapanışı yapıcam kapanış da cildimi temizleyerek olacak 🎈iyi geceler🎈güzel bir sabaha uyanmamızı dilerim🥰

X