- 1 Aralık 2019
- 272
- 578
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ne yaptım 11 de yataktan istemeye istemeye kalktım eşim işten geldi kahvaltı yaptık sonra bi evi süpürdüm toz aldım sonra dışarı çıktım kargom vardı kargomu verdim parka geçtim kızım şuan parkta oynuyor oradan eve geçicem uyuturum o uyurken ben de sündükleşmeye devam ederimbugün neler yaptiniz simdiye kadar? Benim acilen motivasyona ihtiyacim var . Oldugumyerden kalkmaya bile istegim
Yok... oysa yemek yapmadimevi toplamadim ...
Kolay gelsin canımHadi bende kalkayim da aksama anca biter bu isler
herkesw kolay gelsinn
Kaç tane görümce varKızla uğraşıyorum ben küçükle. Sabah kahvaltı öğlenden sonra karnımızı doyurduk. Makarna patates ha o da:))
Şimdi akşama ne yapsam diye düşünüyorum.
Mutfağı hallettim.
Büyüğün dersi vardı. Bugün baba da evde görümcemler gelecekmiş. Hazır bebek uyuyorken toplasan şuraları diyor:))
Ee dedim ben dinlenemicek miyim?
Misal çamaşır bitti onları asmam lazım sündüklüyorum
2 görümce var kuzum:) sağolasın.Kaç tane görümce varküçük çocukla bir de misafir ağırlıkcaksın kolay değil Allah yardımcın olsun canım
Evet vardiyeli bende de 2 görümce 1 elti2 görümce var kuzum:) sağolasın.
Senin eşin vardiyalı mı çalışıyor?
Bende elti yok :) görümcelerden yana da sıkıntım yok şükür.Evet vardiyeli bende de 2 görümce 1 elti
Tezinin doğruluk payı yüksekBende elti yok :) görümcelerden yana da sıkıntım yok şükür.
Şöyle bi tezim var.
Eşinle iyiysen kv görümce falan sıkıntılı oluyor. Onlarla iyiysen eşle aranda sıkıntı oluyor..
Hangisi peki sizdekiTezinin doğruluk payı yüksektecrübeyle sabitlendi daha önce
Önceden onlarla aram kötüydü eşimle çok iyiydi ordan biliyorum şimdi hepsiyle iyi 10 sene oldu daa mı iyi olmasın beaHangisi peki sizdeki
Ama önemli olan 2 tarafı da iyi tutmak:)) biz de eşle arada yaşarız kv de derdi o zamanlar keşke bizle kötü olsaydın da onla iyi olsaydınÖnceden onlarla aram kötüydü eşimle çok iyiydi ordan biliyorum şimdi hepsiyle iyi 10 sene oldu daa mı iyi olmasın bea
Zaten eşle tam geçinilmedi mi aman onlar geçinsin de bir de biz engel teşkil etmeyelim diyorlarAma önemli olan 2 tarafı da iyi tutmak:)) biz de eşle arada yaşarız kv de derdi o zamanlar keşke bizle kötü olsaydın da onla iyi olsaydınbizim de 18 bitti:)
Aynen uğraşmıyorlar demek o zaman:))Zaten eşle tam geçinilmedi mi aman onlar geçinsin de bir de biz engel teşkil etmeyelim diyorlarsizin de maşallah baya olmuş canım Allah daim etsin
Evet ya burada neler okuyoruz çok şükür öyle şeyler görmedik geçmişte birbirimizi tanıyana kadar biraz iyi anlaşamadık ama yine de aramızda saygısızlık olmadıAynen uğraşmıyorlar demek o zaman:))
Ama kültürle ilgili yaa. İşte burada neler okuyoruz ben çevremde görmedim.
Evet ya epey oldu. Amiinnn sizin de daim olsun.
Biz de acele evlendik sanki kaçıyomuş gibi 6ay gibi bir sürede. İlk zamanları çıkma evresi gibi yaşadık. :)Evet ya burada neler okuyoruz çok şükür öyle şeyler görmedik geçmişte birbirimizi tanıyana kadar biraz iyi anlaşamadık ama yine de aramızda saygısızlık olmadı
Biz de 9 ayda bana kalsa daha evlenmezdim de sabredemedi benim haberim olmadan düğün salonunu bile tutmuş nasıl sinir olmuştum kabul etmezsen beni sevmiyorsun bana hemen kavuşmak istemiyorsun lafları yapmıştı mecbur kabul etmiştimBiz de acele evlendik sanki kaçıyomuş gibi 6ay gibi bir sürede. İlk zamanları çıkma evresi gibi yaşadık. :)
Sorma yaa ne sıkıcı bir günn ve daha hala bitmedi..Canım sıkılıyiiiii
Bdv de de öğretmene aşık olan bir hatundan başka konu yokSorma yaa ne sıkıcı bir günn ve daha hala bitmedi..