- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.831
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.361
anlatmanla ucsun gitsin inşallah sıkıntıların canım bidaha da uğramasınBen de şimdi seanstan çıktım anlattım kapanışı ağlamayla kapattım çok şükür güzel bir seanstı
Aa bak ben kaçırmışım bilmiyodumVar kız 1 tane gördüm ben erkek
Neler söyledi canım bende de biraz panik atak var ya onunla ilgili bir şey dedi mi ?Ben de şimdi seanstan çıktım anlattım kapanışı ağlamayla kapattım çok şükür güzel bir seanstı
Koltuk silme işini nasil yapiyorsun canim? Bez, deterjan ne kullanıyorsun? Benim kanepeler berbat durumda, tay tüyü kumaş, kapkara olmus bazi yerler. Neyle sileyim? Ya da tasinirken koltuk yikayanları mi cagirayim diye bile düşündüm. Bilemiyom, ne dersin?Bugünkü işleri de şuraya bırakayım kaçayım
Dünden kalan yaprakları sar
Koltuklar sil
Bulaşık makinesi boşalt ha tamam yaptım onu
Yorganları kaldır
Çarşıdan alacaklarım var onları alcam vakit olursa yürüyüş
Çamaşırları topla vakit kalırsa ütü
Akşam yemeği hazırlıkları
Herkese kolay gelsin neşe dolu bir gün dileğiyle
Ben arapsabunlu su yapıp siliyorum ara ara. Cifin kırmızı şişeli bi spreyi var leke uzmanı diye ondan kullanabilirsin. Hiç olmazsa yıkatmalacıları çağırabilirsinKoltuk silme işini nasil yapiyorsun canim? Bez, deterjan ne kullanıyorsun? Benim kanepeler berbat durumda, tay tüyü kumaş, kapkara olmus bazi yerler. Neyle sileyim? Ya da tasinirken koltuk yikayanları mi cagirayim diye bile düşündüm. Bilemiyom, ne dersin?
Un olabilirSlm kızlar muhallebinin kıvam alması için nişaşta dışında ne kullanılabilir acaba portakallı tatlı yapıcam hamilelik şekerim yüksekti dün şeker yükleme yaptırdım şükür ciddi birşey değilmiş
Ya bide biber salçası ile yapılan yemek mideyi rahatsız edermi öldüm geceden beridir hala kötü başka değişik birşey yemedim çünkü
Un eklicem zaten tek başına yetermi bilemedim neyse günlerdir tatlı yemiyorum gözüm döndü o muhallebi tutmasada yerim her şekildeUn olabilirİrmik olabilir ama daha çok sütlü irmik tatlısı olur muhallebiden ziyade
Un veya krem şantiSlm kızlar muhallebinin kıvam alması için nişaşta dışında ne kullanılabilir acaba portakallı tatlı yapıcam hamilelik şekerim yüksekti dün şeker yükleme yaptırdım şükür ciddi birşey değilmiş
Ya bide biber salçası ile yapılan yemek mideyi rahatsız edermi öldüm geceden beridir hala kötü başka değişik birşey yemedim çünkü
Şimdi yemek sitesine baktım nişastasiz muhallebi tarifi var oradan bakıp yapabilirsinUn eklicem zaten tek başına yetermi bilemedim neyse günlerdir tatlı yemiyorum gözüm döndü o muhallebi tutmasada yerim her şekilde
Un veya krem şantiay çok sevindim hadi yine iyisin götür tatlıları yarasın
Ablama sipariş verdim o yapacakŞimdi yemek sitesine baktım nişastasiz muhallebi tarifi var oradan bakıp yapabilirsin
Tutar tutar unla da yaptığım oldu benimUn eklicem zaten tek başına yetermi bilemedim neyse günlerdir tatlı yemiyorum gözüm döndü o muhallebi tutmasada yerim her şekilde
Bende Kıbrıs tatlısı yaparım çok severim. Son bir ikidir muhallebisi sıvı oluyor meğersem tarifte un yokmuşTutar tutar unla da yaptığım oldu benim
Undan dolayımı sıvı oluyo canım nedenki un koyulaştırır aslında. Bende geçen yalancı tiramisu gibi bişey yaptım. Unla yaptımsadece muhallebisini çokk güzel kalıp gibi çıktıBende Kıbrıs tatlısı yaparım çok severim. Son bir ikidir muhallebisi sıvı oluyor meğersem tarifte un yokmuş
Kız un koymadığım için sıvı oluyormuşUndan dolayımı sıvı oluyo canım nedenki un koyulaştırır aslında. Bende geçen yalancı tiramisu gibi bişey yaptım. Unla yaptımsadece muhallebisini çokk güzel kalıp gibi çıktı
Heeee ay pardon pardon kuzum mağlum iftar yaklaştı ya geç algılıyorumKız un koymadığım için sıvı oluyormuş
Valla bazen Bulaşık sabunu ile felan siliyorum bide cif var hangisi kolaydaysa işte ama detaylı temizlik değil sadece kuş poklarını felan temizlemek benim niyetim. Eğer çıkmazsa yıkamacı çağır canım aslında bana da lazım da bakalımKoltuk silme işini nasil yapiyorsun canim? Bez, deterjan ne kullanıyorsun? Benim kanepeler berbat durumda, tay tüyü kumaş, kapkara olmus bazi yerler. Neyle sileyim? Ya da tasinirken koltuk yikayanları mi cagirayim diye bile düşündüm. Bilemiyom, ne dersin?
Önemli değilHeeee ay pardon pardon kuzum mağlum iftar yaklaştı ya geç algılıyorum
Aa ben o siteye girerim bakarım tariflere annem de bakar ama hiç adminlerini merak etmedim ben bi bakayım oranın adminlerine deBilmiyorumki kız belkide vardır ben dikkat etmedimAma bildiğim kadarıyla 2mi 3 kız kardeşmi ne birlikte açmışlar diye biliyorum yalnış olmasında