- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.341
yani parmakla kendini kusmaya teşvik etmediysen sorun yok diye biliyorum.Valla o kadar zorla kustum ki boğazım ağrıyor
Geçmiş olsun canım sahurda ne yiyorsun?Valla o kadar zorla kustum ki boğazım ağrıyor
Sahurda yumurta yiyorum. Valla 2 bardak su, bir bardak çayda anlaşalımGeçmiş olsun canım sahurda ne yiyorsun?
Yagli şeyler yeme.
Çubuk kraker ya da kuru yemiş yiyebilirsin.
Bir de en az 3 bardak su iç yatmadan.
Bugün oruç musun
Yok kendiliğinden oldu. Hemde nasıl boğazım tahriş olmuş hem ağrıdı hemde yandıyani parmakla kendini kusmaya teşvik etmediysen sorun yok diye biliyorum.
miden boş olunca kusmak daha zor oluyor. o yüzden zorlanmışsındır.
Olabilir ,hiç bilmiyorummigrenimsi bi şey olabilir. migren türü baş ağrısı bir süre sonra mideye vuruyor çünkü
Bende geçenlerde aldım kendi başıma yarıladımAyy çikolata ah ah az önce bir kaşıkladım kocam yeni kavanozu görmesin
Watsons ya da gratis ikisinden biri ama tam hatırlamıyorum canım
Kaş bıyık sorma ya kaşları zoraki alıyorum bıyıklara da cımbızla el atıyorum kuaföre gitmeye hiç cesaretim yok böyle vaka sayıları varken uzunca zaman oldu gitmeyeli
Evet canım bide sitesinin kurucuları galiba tariflerde en üstte cıkanlar soyadları aynı olanlar onların tarifler çok güzel tutuyoValla kuzum bizim sütçüye belli olmaz ama perşembe felan isterim herhalde yoğurt var daha
Hee tamam canım bende o siteyi kullanıyorumuygulaması da çok rahat
Canımm benim geçmiş olsun
Sorma kız bende çok bilmezdim
Günaydın canımmm, günaydınn herkesee
tahmin edebiliyorum. geçmiş olsun tekrardan.Yok kendiliğinden oldu. Hemde nasıl boğazım tahriş olmuş hem ağrıdı hemde yandı
Teşekkür ederimtahmin edebiliyorum. geçmiş olsun tekrardan.
Valla sorma canım ya al benden de o kadar korkuyorum gitmeye. Evde bi şekilde halletmeye çalışıyorumAyy çikolata ah ah az önce bir kaşıkladım kocam yeni kavanozu görmesin
Watsons ya da gratis ikisinden biri ama tam hatırlamıyorum canım
Kaş bıyık sorma ya kaşları zoraki alıyorum bıyıklara da cımbızla el atıyorum kuaföre gitmeye hiç cesaretim yok böyle vaka sayıları varken uzunca zaman oldu gitmeyeli
Sağol kuzumKolay gelsin canım
Aaa ne koltuk silmesisenin bugünki işler baya yorucu Allah kolaylık versin
O sitede erkek aşçı var mıBende geçenlerde aldım kendi başıma yarıladım
Evet canım bide sitesinin kurucuları galiba tariflerde en üstte cıkanlar soyadları aynı olanlar onların tarifler çok güzel tutuyo
Öğrendik yApa yapa
Günaydın canımmm, günaydınn herkesee
Ben niye bu saatlere kadar uyur oldum ramazanda yaa
Aa kuşlarınız mı var ne güzel onların p ku hemen çıkıyor silinceSağol kuzumkuşların poku iz bırakıyor ya geçen 2 gün yanımızdalardı onları silcem. Yürüyüşe vakit kalmadı ütü de 2 tane pantilon varmış onlardan yırttık
Ben hep bayan gördümO sitede erkek aşçı var mıhepsi bayan mı?
Aa adminlerden hiç şef aşçı erkek yok muBen hep bayan gördüm
Bilmiyorumki kız belkide vardır ben dikkat etmedimAa adminlerden hiç şef aşçı erkek yok mu
Aynen 2 tane yaramaz mı yaramaz bıdıklarım varAa kuşlarınız mı var ne güzel onların p ku hemen çıkıyor silince
Ben de sabah ütü yaptım
Var kız 1 tane gördüm ben erkekBen hep bayan gördüm