- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.321
migrenimsi bi şey olabilir. migren türü baş ağrısı bir süre sonra mideye vuruyor çünküMidem de bir sorun yok ama başım çok ağrıdı bugün, ağlaya ağlaya 1-2 kaşık yemek yedim ağrı kesici içtim ama hala başım ağrıyor midem biraz hafifledi. İnşallah kabul olmuştur
son 1 saat uyusan, faydası olur mu ki acaba?Evet oluyordu . Hatta bir ara rutine bağlamıştı ama onlar sadece kuru öğürtüden ibaretti bugün ilk defa kustum. Tansiyonum yükselmiş olabilir
Dün ne güzel sohbetler edilmiş. Ben de o yemek sitesini merak ettim bana da deyiverinNiloyatospikk
Nefis yemek tarifleri sitesiNe yemek sitesi
Aynen çiçeğimNefis yemek tarifleri sitesireklama girmez umarım yani uygulaması da çok rahat neyse fazla anlatmayım ban ban ban...
Aynen işte öyle zaten havalar da açılıyor işte bahar geliyor memlekete öyle yaAynen çiçeğimtarifleri güzel haklısın
Burada resmen yandık bu gece çok sıcaktıAynen işte öyle zaten havalar da açılıyor işte bahar geliyor memlekete öyle yakonuyu dağıtalım bari
Bizde daha yorganla yataduralımBurada resmen yandık bu gece çok sıcaktı
Iyiyim minnosum sen nasılsınGünaydın kuzum nasılsın
Ben de iyiyim kuzum çok şükür yaIyiyim minnosum sen nasılsın
İnşAllah ya inşallahBugün herkese neşeli günler diliyorum.
Yaptığınız her ne ise keyifle aşkla yaparsanız mutlu olursunuz.
Söylenerek yaparsanız mutsuz.
Ne olmak istediğinizi seçmek sizin elinizde diyerek sabah telkin ve mutluluk şarkınızi da size göndererek güne başlıyorum.
Ne yaparsan yap aşk ile yap...
Yasaksa bir de ceza yemiyimDün ne güzel sohbetler edilmiş. Ben de o yemek sitesini merak ettim bana da deyiverinNiloyatospikk
Kolay gelsin canımBugünkü işleri de şuraya bırakayım kaçayım
Dünden kalan yaprakları sar
Koltuklar sil
Bulaşık makinesi boşalt ha tamam yaptım onu
Yorganları kaldır
Çarşıdan alacaklarım var onları alcam vakit olursa yürüyüş
Çamaşırları topla vakit kalırsa ütü
Akşam yemeği hazırlıkları
Herkese kolay gelsin neşe dolu bir gün dileğiyle
Yoğurt mayalicam süt pişti. Çocuklar sabah sabah odalarına ekmek poşetini alıp dökmüşler.Topik bu sabah coşuyor beybi
Daha yatıyorum NurcumYoğurt mayalicam süt pişti. Çocuklar sabah sabah odalarına ekmek poşetini alıp dökmüşler.
Sayelerinde evin her yerini süpürdüm.
Valla o kadar zorla kustum ki boğazım ağrıyoristeyerek kustuysan bozuldu. yani kendiliğinden kustuysan sorun yok diye biliyorum.