- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.381
Bakınca bana da linkini atar mısın merak ettimAa ben o siteye girerim bakarım tariflere annem de bakar ama hiç adminlerini merak etmedim ben bi bakayım oranın adminlerine deburanın adminlerini sevdim
Aminn inşallahIftar hazırlığı saatleri.
Agiz tadıyla gülen yüzler eşliğinde hayırlı iftarlar diliyorum herkese.
Not:
Orucunuzu açmadan ettiğiniz duanız kabul olmaya muktedirdir. Sağlıklı ve huzurlu ömrümüz olsun inşallah ❤❤ ❤
Canım ben uzun süredir seans aldığım için öyle şunu yap bunu yap tarzda ilerlemiyor benim seanslarım hayatımda yaşadığım sorunlarla ilgili de fikir alışverişi yapıyorum ben anlatıyorum arada o da anlatıyor kabul ve kararlılık terapisi diye internetten bakabilirsinNeler söyledi canım bende de biraz panik atak var ya onunla ilgili bir şey dedi mi ?
Kız adını yazdıBakınca bana da linkini atar mısın merak ettim
Bak bak kuzum bi tarif arattığın da mesela en üstte çıkan tarifler oluyor 2 3 kişi soyadları aynı. Onlr diye biliyorum benAa ben o siteye girerim bakarım tariflere annem de bakar ama hiç adminlerini merak etmedim ben bi bakayım oranın adminlerine deburanın adminlerini sevdim
Çok batıksa yıkamayı çağır hiç uğraşma tertemiz yapıyorlarKoltuk silme işini nasil yapiyorsun canim? Bez, deterjan ne kullanıyorsun? Benim kanepeler berbat durumda, tay tüyü kumaş, kapkara olmus bazi yerler. Neyle sileyim? Ya da tasinirken koltuk yikayanları mi cagirayim diye bile düşündüm. Bilemiyom, ne dersin?
Orda bir sürü tarif yazan var ben azcık oraya da bakayım çok meraklıyımdır siteyi kuranlar kimmişBak bak kuzum bi tarif arattığın da mesela en üstte çıkan tarigler oluyor 2 3 kişi soyadları aynı. Onlr diye biliyorum ben
Aminn canım aminnnIftar hazırlığı saatleri.
Agiz tadıyla gülen yüzler eşliğinde hayırlı iftarlar diliyorum herkese.
Not:
Orucunuzu açmadan ettiğiniz duanız kabul olmaya muktedirdir. Sağlıklı ve huzurlu ömrümüz olsun inşallah ❤❤ ❤
Ay ben videolarını izlemiştim yaa youtubedenmi ne bu işe nasıl atıldıklarını anltıyolardı. Dur bulursam atıcam ama ceza yermiyim yaaOrda bir sürü tarif yazan var ben azcık oraya da bakayım çok meraklıyımdır siteyi kuranlar kimmişgüzel hatunlar mı fitler mi çok merak ederim
Nefis yemek tarifleri den mi bahsediliyorBakınca bana da linkini atar mısın merak ettim
Faydası oluyor mu kuzumCanım ben uzun süredir seans aldığım için öyle şunu yap bunu yap tarzda ilerlemiyor benim seanslarım hayatımda yaşadığım sorunlarla ilgili de fikir alışverişi yapıyorum ben anlatıyorum arada o da anlatıyor kabul ve kararlılık terapisi diye internetten
Atalar soyisimli bi kaç kişi var sanırım onlar kurucuOrda bir sürü tarif yazan var ben azcık oraya da bakayım çok meraklıyımdır siteyi kuranlar kimmişgüzel hatunlar mı fitler mi çok merak ederim
Aa erkek admin de var mı olması lazım masterchefte bak hepsi erkek o sitenin de şef aşçısı olması lazım bizim kaç tane pasta ustası arkadaşımız var erkekAynen 2 tane yaramaz mı yaramaz bıdıklarım var
Var kız 1 tane gördüm ben erkek
Evet canım oluyor çok şükür ilk günlerdeki gibi değilim Ekim 2019 da başladım o gün bugündür düzenli olarak gidiyorumFaydası oluyor mu kuzum
Atalar soyisimli bi kaç kişi var sanırım onlar kurucu
Neden sitenin ismini yazmıyorsunuz ? Yasak mı yoksaAynen o canım
Var var ama admin değil sanırım orda normal tarif veren biri neydi onun adı ya burak tı sanırım dur bende bi tarifi ekli bakıp geliyorumAa erkek admin de var mı olması lazım masterchefte bak hepsi erkek o sitenin de şef aşçısı olması lazım bizim kaç tane pasta ustası arkadaşımız var erkek
Dur instagram sayfasını atıcam ben kadınınAa erkek admin de var mı olması lazım masterchefte bak hepsi erkek o sitenin de şef aşçısı olması lazım bizim kaç tane pasta ustası arkadaşımız var erkek
Atma atma canım ceza yersin bi de ben siteyi Google didikler bakarım canımAy ben videolarını izlemiştim yaa youtubedenmi ne bu işe nasıl atıldıklarını anltıyolardı. Dur bulursam atıcam ama ceza yermiyim yaa
Bende merak ettim kimden bahsediliyor diye evet Atalar soyisimli 2 isim gördümFaydası oluyor mu kuzum
Atalar soyisimli bi kaç kişi var sanırım onlar kurucu