- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.401
Ohh maşallah kuzum inşallah atlatırsın tamamenEvet canım oluyor çok şükür ilk günlerdeki gibi değilim Ekim 2019 da başladım o gün bugündür düzenli olarak gidiyorum
Yasakmış kız bende yazdım yukarıdaki mesajlardaNeden sitenin ismini yazmıyorsunuz ? Yasak mı yoksa
Bie kadıncağızın insta sayfasını attım canım sanaAtma atma canım ceza yersin bi de ben siteyi Google didikler bakarım canımsoy kütüğüne kadar öğrenirim
Heh tamam şef aşçısı varmış bak annem de ben de bakarım hep ama hep farklı farklı kişiler bir sürü kişi tarif paylaşıyor anlayamadımVar var ama admin değil sanırım orda normal tarif veren biri neydi onun adı ya burak tı sanırım dur bende bi tarifi ekli bakıp geliyorum
İlk banımı alırım artıkOhh maşallah kuzum inşallah atlatırsın tamamen
Yasakmış kız bende yazdım yukarıdaki mesajlardaikimiz gidersek şaşırma bide Cookiie var onu da yanımızda götürcez
Yılanın başı oOhh maşallah kuzum inşallah atlatırsın tamamen
Yasakmış kız bende yazdım yukarıdaki mesajlardaikimiz gidersek şaşırma bide Cookiie var onu da yanımızda götürcez
Sağol canım inşallah atlatırım tamamen biten birşey değil bu panik atak anksiyete ama en azından azalması bile çok şükür bugünümüzeOhh maşallah kuzum inşallah atlatırsın tamamen
Hani nerde kız nereye attınBie kadıncağızın insta sayfasını attım canım sana
Evet evet oNefis yemek tarifleri den mi bahsediliyor
Dur instagram sayfasını atıcam ben kadının
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bu birisi 3 kişiler sanırım 3nünde soyadı aynu
Burda canım bak cıkmadımııHani nerde kız nereye attın
Aynen öyleBen sizi arkamdan götürmüş olcam
Aa gördüm gördüm bi bakayım ben iyiceDur instagram sayfasını atıcam ben kadının
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bu birisi 3 kişiler sanırım 3nünde soyadı aynu
Ben yalnız mı kalacağım burada hıAynen öylepeş peşe gideriz Allah korusun
Şimdi şöyle düşün onlar siteyi kurmuş hem kendileri tarif atıyor hemde diğer üyeler tarif paylaşabiliyor. Sen hangisini yapmak istersen. Genelde bi kaç iyi aşçısı var onların tariflerini denerim ben. O erkek aşçısı da ş.burak diye geçiyor.Heh tamam şef aşçısı varmış bak annem de ben de bakarım hep ama hep farklı farklı kişiler bir sürü kişi tarif paylaşıyor anlayamadım
Uygulamayı ben indirmedim annem indirdi ben de tariflerde genelde o siteye bakıyorumŞimdi şöyle düşün onlar siteyi kurmuş hem kendileri tarif atıyor hemde diğer üyeler tarif paylaşabiliyor. Sen hangisini yapmak istersen. Genelde bi kaç iyi aşçısı var onların tariflerini denerim ben. O erkek aşçısı da ş.burak diye geçiyor.
Uygulaması da var çok rahat kız anlatcam şimdi valla reklama girecek ban yicem
Şu irmik helvasını oradaki tarifleri sırayla deniyorum Bursada bi ünlü helvacı var orayı tutturana kadarŞimdi şöyle düşün onlar siteyi kurmuş hem kendileri tarif atıyor hemde diğer üyeler tarif paylaşabiliyor. Sen hangisini yapmak istersen. Genelde bi kaç iyi aşçısı var onların tariflerini denerim ben. O erkek aşçısı da ş.burak diye geçiyor.
Uygulaması da var çok rahat kız anlatcam şimdi valla reklama girecek ban yicem
Genelde tutuyor tariflerUygulamayı ben indirmedim annem indirdi ben de tariflerde genelde o siteye bakıyorum
Dur be daha Nur varBen yalnız mı kalacağım burada hı
Nası bişey ki aradığın. Ben irmik helvasını ıslak ıslak seviyorum ya diğer türlü ağzımın içinde kum yiyor gibi oluyoŞu irmik helvasını oradaki tarifleri sırayla deniyorum Bursada bi ünlü helvacı var orayı tutturana kadar
Ben genelde çok yapılan tariflere bakıyorum kendi yaptığım tarifler zaten standarda oturttum beğendiğim tarifi tutanı da defterime yazıyorumGenelde tutuyor tarifler