- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.831
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.301
Bak fırında sütlü un helvasınıda hiç yemedim ben bilmiyorum nasıl olduğunuFırında sütlü un helvası yapıyorum da sütlaç yapmadım hiç teyzem yapınca gittiğimde denk gelirse yiyorum
Bende evliliğimin ilk sabahı sucuklu yumurta yapamamıştımBen de bilmezdim eşim yeni evliyken köfte tam pişmemiş çiğ çiğ yediydiyapa yapa öğrendim şimdi usta oldun diyor
İyi geceler canım iyi okumalarBiraz daha kitap okuyacağım. Görüşmek üzere inşallah
Ya çok güldürdün beni benim de öyle vukuatlarım var aklıma gelirse yazarımBak fırında sütlü un helvasınıda hiç yemedim ben bilmiyorum nasıl olduğunu
Bende evliliğimin ilk sabahı sucuklu yumurta yapamamıştımçelik tavada kızgın ateşte yumurta morarana kadar pişirmiştim sonra yapa yapa öğrendim dediğin gibi bende istediği bi yemeği beceremem diyince senin beceremeyeğin yemek yok diyip gazlıyor
Kızlar iyi geceler internetimi kapatıyorum
İyi geceler canım iyi okumalar
Ben burdayım ama tıkınmaktan sadece okuyabiliyorumAa aaaa ben kapadım ben açtım
Nerede sahurcular alarmları ertelemediniz inşallah evvelki gün benim yaptığım gibi
Ya çok güldürdün beni benim de öyle vukuatlarım var aklıma gelirse yazarım
İnternetimi kapatıyorum dedim gene girdim
Sütlü un helvası yap fırında müthiş çok yaparız biz
Yaa süpersinnHaftada 1 kez yaptığım kömür maskesini yapıp cilt temizliğimi de yapıp bir güzel duş aldım. Yatmadan evvel polar pijamalarımı değil bugün yeni aldığım gecelikleri giydimparfümümü de sıktım hadi azcık sahura kadar uyuma zamanı
Not: Kömür maskesini tavsiye ederim yüzü yıkadıktan sonra harika bir yumuşaklık katıyor.
Bilmiyorum kiÜşüttün mü acaba mideni geçmiş olsun üzülme sağlık olsun
Ayy çikolata ah ah az önce bir kaşıkladım kocam yeni kavanozu görmesinBen burdayım ama tıkınmaktan sadece okuyabiliyorum
Watsons ya da gratis ikisinden biri ama tam hatırlamıyorum canımyaz yaz bende daha gelirse yazarım
İlk fırsatta denicem bende
Haftada 1 kez yaptığım kömür maskesini yapıp cilt temizliğimi de yapıp bir güzel duş aldım. Yatmadan evvel polar pijamalarımı değil bugün yeni aldığım gecelikleri giydimparfümümü de sıktım hadi azcık sahura kadar uyuma zamanı
Yaa süpersinnNereden aldın kömür maskesini.
Ben gene yatmadan önce dişlerimi fırçalarken kaşlarımın ne kadar güzel çıktığından kendime bahsetmiştin. Azcıj aynaya yaklaştım gördümki pıyıklar da almış başını gitmişEşimin asker arkdaşı gbii hissedip yatağa girdim
Benim gibi.Hadi Ya Allah Bismillah de benim yaptığımin 10 mislini yaparsın sen.
Valla ben sabah yapamazsam öğleden sonra eringeclik geliyor.
En verimli saatlerim sabah saatleri 13 ye kadar kamyonu sirtla deseniz sirtlarim ( mübalağa kurbağa gibi mincigim çıkar inanmayın)
Ama öğleden sonra dümdüz yatasım geliyor tavanı izlemek üzere
Valla kuzum bizim sütçüye belli olmaz ama perşembe felan isterim herhalde yoğurt var dahaCatlak-kurabiye
Hangi gün yapıcan?
Ayni gün yapalım birbirimize danisiklik ederek ben çarşamba günü yapmayı düşünüyorum
Hee tamam canım bende o siteyi kullanıyorumCanım isim vermek doğrumudur bilmiyorum ama nefis yemek tariflerinden en üstte çıkan tarifi yaptım
Canımm benim geçmiş olsunMidem de bir sorun yok ama başım çok ağrıdı bugün, ağlaya ağlaya 1-2 kaşık yemek yedim ağrı kesici içtim ama hala başım ağrıyor midem biraz hafifledi. İnşallah kabul olmuştur
Sorma kız bende çok bilmezdimEvlenmeden önce hiç bilmezdim yemek yapmayı valla ordan neye baktıysam tuttu yemekler öğrendim kuzu ordan
Dimi valla bende sahurdan sonra uyumasam da şu kalan yaprağı mı sarsam diye düşünmüyor değilimBenim gibi.
Sabah daha güçlü oluyorum.
İşleri yapayim ki daha sonra rahat rahat yatayim
İstekli gördüm seniDimi valla bende sahurdan sonra uyumasam da şu kalan yaprağı mı sarsam diye düşünmüyor değilim
İstek var ama hareket yok yatak daha sıcakİstekli gördüm seni
Günaydın kuzum nasılsın
Ne yemek sitesiDün ne güzel sohbetler edilmiş. Ben de o yemek sitesini merak ettim bana da deyiverinNiloyatospikk
Günaaaayyydııımmm
Uğur böceğim sana güller menekşeler morlar saçayim
isteyerek kustuysan bozuldu. yani kendiliğinden kustuysan sorun yok diye biliyorum.İftara kalmış yarım saat benim oruç bozuldu galibamidem bulandı ve olanlar oldu