- 22 Ağustos 2015
- 29.575
- 86.171
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
İnsan özlüyor haklısın Nisan'daydi bizde ertelemistik anca gelebildik..Biz de çok girerdik yeter da derdim en son geçen yaz sonu Ankarada Esenboğa Anadolu termale gitmiştik geçtiğimiz kış gidemedik korona çıktıözledim hamamı inan ki
Gülelim diye şaka yaptım ama gerçekten eskici gibi bişey yeni de var alsatçılık yapıyorum Let... şu meşhur sitede koltuk takımı sehpa fincan takımı halı dekoratif ürünler ne ararsan sosyal medyada da sıfır kıyafet çanta fincan satıyorum ama orada işi oturtamadım rekabet çok ve pandemi de etkiledi orada şuan çok satışım yokHobi olarak neyle ugarisyorsun ?:) merak ettim. Böyle hobileriyle ayni zamanda para kazanan insanlara hep imrenmisimdir:)
Bende bilemedim sakami degilmi diyeGülelim diye şaka yaptım ama gerçekten eskici gibi bişey yeni de var alsatçılık yapıyorum Let... şu meşhur sitede koltuk takımı sehpa fincan takımı halı dekoratif ürünler ne ararsan sosyal medyada da sıfır kıyafet çanta fincan satıyorum ama orada işi oturtamadım rekabet çok ve pandemi de etkiledi orada şuan çok satışım yok
Sağol canımBende bilemedim sakami degilmi diyekücüüklüügmde yaz tatillerinde duyardim öyle sokakta gezen amcalari ama yurtdisinda yasadigimdan bilemedim hala öyle yapiliyormu yoksa degisti mi diye dogru söylüyorsun baya fazla sayfa var öyle satis yapan ama herkesin nasibi vardir diye düsünüyorum:) Allah bol kazanclar nasip etsin ❤
Güle güle yiyin inşallahh canım. Kaç kilo geldi?Az önce tarttım poşetledimtarhanacıklarımı
Sağol canım Allah razı olsun evet tadı da çok güzel 3kilo 300 gr kadar geldi genelde 5 kilo falan karıyordum uğraşması zor geldiGüle güle yiyin inşallahh canım. Kaç kilo geldi?
Çok güzel görünüyor tadı da iyidir muhtemelen:)
Tarif varmı az bişiy de ben denesem diyorum
Küçük kuzularıma ben de yapıyım diyorum.
Amin canım sağol ben de bunu kayınvalidemden öğrendim biz Bursanın yerlisiyiz ama macırlara gelin geldim bu tarhanayı yapıyorum daha besleyici diyeTarhanalar süper yaaaaa
bende gecen hafta hayatimda ilk kez tarhana yaptim.. kayinvalidem ögretmeye cabaliyor sagolsuncok zahmetliii bir is. Allahim agiz tadiyla yemeyi nasip etsin
ben almanyada yasiyorum♥
Sen nasıl yaptın canım tarhanayıTarhanalar süper yaaaaa
bende gecen hafta hayatimda ilk kez tarhana yaptim.. kayinvalidem ögretmeye cabaliyor sagolsuncok zahmetliii bir is. Allahim agiz tadiyla yemeyi nasip etsin
ben almanyada yasiyorum♥
Evet bilmeyince iyice karışık geldi tabi.Sağol canım Allah razı olsun evet tadı da çok güzel 3kilo 300 gr kadar geldi genelde 5 kilo falan karıyordum uğraşması zor geldi
Yağ biberi, patates soğan sivri biber istersen acı biber de ocakta pişiriyorsun blenderden çekiyorsun istersen nohut da haşlayıp hamura katabilirsin bazen katıyorum ben sonra blenderden çektiğin karışımı yoğurt onu da ekşitiyorum ben ekşi maya ile yahut yaş maya al hepsini kar güzelce içine tuz da kat sonra bu leğende kabaracak her gün unla yine yumruklamak gerekiyor 5 gün falan bekletiyorum ekşisin diye sonra koparıyorum robottan çekiyorum ay çok karışık anlattım sanki
Yok kolay yaparsınEvet bilmeyince iyice karışık geldi tabi.
Heralde yapamam gibi:)
Sağol canım sen de yapabilirsin kolay bakÇok güzel görünüyo canım. Ağız tadıyla yiyin inşallah
Ben anlamadım bi de sen anladığın şekilde yazarmısın bizeTarhana yapilisini not aldim. Gün icerisinde yazarim insllah
Ne güzel bende kendileri cok severim. Cocuklariniz kac yasinda? Beni oglum 2 yasinda ve henüz kedi sahiplenmeye cesaret edemiyorum. Malum hala emziriyorum ve bez kullaniyor oglum. Hem kedi hem cocukla ugrasmak yorar diye korkuyorum