- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.874
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Önceden mantımı evde kendim yapardım şimdi nerde sündüklük diz boyu ben de hazır alıyorum afiyet olsun canım şimdidenGünaydin:)
bugün biraz gec uyandik 8:45 civarlarinda. Kahvalti yapildi, evi dün aksamdan toplamistim.
Bi saate yaklasik oglumla oyun hamuru oynadik. Simdi o devam oynarken bende camasirlari katlayip bi kac isleri halledecegim insallah.
Ögle uykusundan sonrada ev yapimi manti siparis ettim onu alip manti corbasi yapayim diyorum. Tarhun otuyla cok muhtesem bir tat oluyor.
Bu arada esim günlük gazeteye abone olmus. Her gün okumaya özen gösteriyorum dünya ve yasadigim ülke gelisimlerinden haberdar olmak icin. Normalde pek sevmem haber okumayi veya dinlemeyi ama bu konuda kendimi gelistirmek ve daha cok siyayset konularina, gündemlere, ve genel kültüre sahip olmak istiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz? Her aksam güncel haberleri okuyup dinlermisiniz?
Sabah da dışarı çıkmadan evvel cildimi canlandırıcı tonikle temizledim bunu alışkanlık haline getirdim sabah ve akşam yapıyorum artık
Yok evde mantı yapmak nerdee eskidendi o çok eskidenoh ne güzel ciltbakimi rutini otururtmussun:)
Kendimiz yapsak mantiiyi daha iyi ama bende o konuda tembelimsanada kolay gelsin :)
Ben sadece okula gittim bugün başka evle ilgili hiçbir şey yapmadım. maske ile ders anlatmak çok yorucu resmen bayılma noktasına geliyor insan. Ki panik ataklı biri için çok daha zor oluyor. İşler yarına kaldı.Bugün 11 de kalktım kahvaltıdan sonra 1 makine çamaşır dürdüm sonra hazırlandım dışarı çıktım gezdim biraz alışveriş 1 tane de kitap aldım geldim Şeker Portakalı sürekli Çok Satanlarda yerini alıyor hep ilgimi çekti dedim alayım artık şu kitabı evde bir sürü de yarım kitap olmasına rağmen dayanamadım yine 1 kitap aldım. Bugün hobi amaçlı yaptığım işimle ilgili ufak bir satış da yaptım. Verimli geçti diyebilirim. Çünkü pandemi girdiğinden beri doğru dürüst satış yapamıyordum. Bugün ve pazartesi günü benim için biraz mutluluk verici oldu.
Olsun sağlık olsun canım bu günler de geçecek inşallah siz değerli öğretmenlerimiz iyi ki varsınız evlatlarımızın sizlere vereceğiniz eğitime ihtiyaçları var. Şu süreçte okulları açmasalardı iyi olacaktı ama ne kadar doğru karar bu hafta az çok belli olurBen sadece okula gittim bugün başka evle ilgili hiçbir şey yapmadım. maske ile ders anlatmak çok yorucu resmen bayılma noktasına geliyor insan. Ki panik ataklı biri için çok daha zor oluyor. İşler yarına kaldı.
Ama arada çizmişsindir sen gene bişeyler boş boş oturmazsın senVerimli gün
Kalk gez otur gez kalk ye otur yat
Yok canım canım çok çekti çizmek ama evde değilim il dışındayım.Ama arada çizmişsindir sen gene bişeyler boş boş oturmazsın sen
Amaneyyy hamam dime banaaaYok canım canım çok çekti çizmek ama evde değilim il dışındayım.
Getirseydim karalardim..
Bugün havuza girdim hamama girdim eve geldim yemek yedim çay demledim çekirdek citledim smdi
Daha girmeyecegim yola çıkacağım inşallahAmaneyyy hamam dime banaaa
Hasretim ne zamandırgeçen kış korona girdi gidemedik oh mis benim yerime de gir
Ben da keseee istiyooommAmaneyyy hamam dime banaaa
Hasretim ne zamandırgeçen kış korona girdi gidemedik oh mis benim yerime de gir
Biz de çok girerdik yeter da derdim en son geçen yaz sonu Ankarada Esenboğa Anadolu termale gitmiştik geçtiğimiz kış gidemedik korona çıktıDaha girmeyecegim yola çıkacağım inşallah
Balık gibi sularda durmakta sıkıyor insanı surekli
Kara insanıyım bentabanvaylara kuvvet
İnan ki ben de keselenilecek oldumBen da keseee istiyooomm
Hobi olarak neyle ugarisyorsun ?:) merak ettim. Böyle hobileriyle ayni zamanda para kazanan insanlara hep imrenmisimdir:)Bugün 11 de kalktım kahvaltıdan sonra 1 makine çamaşır dürdüm sonra hazırlandım dışarı çıktım gezdim biraz alışveriş 1 tane de kitap aldım geldim Şeker Portakalı sürekli Çok Satanlarda yerini alıyor hep ilgimi çekti dedim alayım artık şu kitabı evde bir sürü de yarım kitap olmasına rağmen dayanamadım yine 1 kitap aldım. Bugün hobi amaçlı yaptığım işimle ilgili ufak bir satış da yaptım. Verimli geçti diyebilirim. Çünkü pandemi girdiğinden beri doğru dürüst satış yapamıyordum. Bugün ve pazartesi günü benim için biraz mutluluk verici oldu.
Eskiciiii hurdalar aliyiroooHobi olarak neyle ugarisyorsun ?:) merak ettim. Böyle hobileriyle ayni zamanda para kazanan insanlara hep imrenmisimdir:)