🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Günaydin:)

bugün biraz gec uyandik 8:45 civarlarinda. Kahvalti yapildi, evi dün aksamdan toplamistim.
Bi saate yaklasik oglumla oyun hamuru oynadik. Simdi o devam oynarken bende camasirlari katlayip bi kac isleri halledecegim insallah.
Ögle uykusundan sonrada ev yapimi manti siparis ettim onu alip manti corbasi yapayim diyorum. Tarhun otuyla cok muhtesem bir tat oluyor.
Bu arada esim günlük gazeteye abone olmus. Her gün okumaya özen gösteriyorum dünya ve yasadigim ülke gelisimlerinden haberdar olmak icin. Normalde pek sevmem haber okumayi veya dinlemeyi ama bu konuda kendimi gelistirmek ve daha cok siyayset konularina, gündemlere, ve genel kültüre sahip olmak istiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz? Her aksam güncel haberleri okuyup dinlermisiniz?
Önceden mantımı evde kendim yapardım şimdi nerde sündüklük diz boyu ben de hazır alıyorum afiyet olsun canım şimdiden

Ben de bugün yine tembel teneke olarak
10. 30 da kalktım :KK70:kahvaltı yaptım mutfağı topladım makinaya çamaşır attım yıkanan koltuk örtüsünü balkona astım anca öğlen oldu. Kızımı anneme bıraktım dışarı çıktım bugün akşama kadar biraz işlerim var dışarıda

Bugün 11 de kalktım kahvaltıdan sonra 1 makine çamaşır dürdüm sonra hazırlandım dışarı çıktım gezdim biraz alışveriş 1 tane de kitap aldım geldim Şeker Portakalı sürekli Çok Satanlarda yerini alıyor hep ilgimi çekti dedim alayım artık şu kitabı evde bir sürü de yarım kitap olmasına rağmen dayanamadım yine 1 kitap aldım. Bugün hobi amaçlı yaptığım işimle ilgili ufak bir satış da yaptım. Verimli geçti diyebilirim. Çünkü pandemi girdiğinden beri doğru dürüst satış yapamıyordum. Bugün ve pazartesi günü benim için biraz mutluluk verici oldu.

Bugün 11 de kalktım kahvaltıdan sonra 1 makine çamaşır dürdüm sonra hazırlandım dışarı çıktım gezdim biraz alışveriş 1 tane de kitap aldım geldim Şeker Portakalı sürekli Çok Satanlarda yerini alıyor hep ilgimi çekti dedim alayım artık şu kitabı evde bir sürü de yarım kitap olmasına rağmen dayanamadım yine 1 kitap aldım. Bugün hobi amaçlı yaptığım işimle ilgili ufak bir satış da yaptım. Verimli geçti diyebilirim. Çünkü pandemi girdiğinden beri doğru dürüst satış yapamıyordum. Bugün ve pazartesi günü benim için biraz mutluluk verici oldu.
Ben sadece okula gittim bugün başka evle ilgili hiçbir şey yapmadım. maske ile ders anlatmak çok yorucu resmen bayılma noktasına geliyor insan. Ki panik ataklı biri için çok daha zor oluyor. İşler yarına kaldı.

Ben sadece okula gittim bugün başka evle ilgili hiçbir şey yapmadım. maske ile ders anlatmak çok yorucu resmen bayılma noktasına geliyor insan. Ki panik ataklı biri için çok daha zor oluyor. İşler yarına kaldı.
Olsun sağlık olsun canım bu günler de geçecek inşallah siz değerli öğretmenlerimiz iyi ki varsınız evlatlarımızın sizlere vereceğiniz eğitime ihtiyaçları var. Şu süreçte okulları açmasalardı iyi olacaktı ama ne kadar doğru karar bu hafta az çok belli olur 😔

Şimdi kitap okuyalım birazcık :KK200:

Eklentiler

• inCollage_20201014_203138249.jpg
    inCollage_20201014_203138249.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 25
Yok canım canım çok çekti çizmek ama evde değilim il dışındayım.
Getirseydim karalardim..
Bugün havuza girdim hamama girdim eve geldim yemek yedim çay demledim çekirdek citledim smdi 😁😁
Amaneyyy hamam dime banaaa😊
Hasretim ne zamandır 😁geçen kış korona girdi gidemedik oh mis benim yerime de gir 🥰

Ne güzel gecmis herbirinizin günleri:)

kitabi bende cok merak ediyorum
Ama benimde daha okunacakve yarim kalan kitaplarim cok fazla:KK43:
Bugün sabahtan ev islerini hallettim, toz alip süpürdüm.
Gün icerisinde tülay kök hanimdan videolar dinledim. Cok yararli piskoloji hakkinda. Hatice kübra tongar hanimindan youtube kanalindaki son canli yayin videosuna basladim. En gec yarin öglene devamini dinlemis olurum:)
Aksama dogru hazirlanip, biraz gezmeye ciktik.
Burada havalar baya sogudu. En sevdigim mevsimler geliyor sonbahar ve kis.♥ Evde sicacik soba karsisinda oturmak, cay ve portakalli kekli sohbetler, sicacik insan icini isitan ortamlar🥰

yarin yine is basi. Bu aralar yine cok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi. Insallah bi an önce toparlanirim. ❤
Persembeden pazartesiye kadar esimde izinde olacak insallah:) güzel ailecek bi kac gün bizi bekliyor . Bu günleri verimli ve eglenceli gecirmek niyetim. Bi kac aktivite planlayip sevdigimiz keklerden yemeklerden yapip, oglumuzla bolca vakit gecirmek nasip olur insallah🧡🧡🧡

Daha girmeyecegim yola çıkacağım inşallah
Balık gibi sularda durmakta sıkıyor insanı surekli
Kara insanıyım ben 🤪 tabanvaylara kuvvet 😏
Biz de çok girerdik yeter da derdim en son geçen yaz sonu Ankarada Esenboğa Anadolu termale gitmiştik geçtiğimiz kış gidemedik korona çıktı 😁özledim hamamı inan ki

Hobi olarak neyle ugarisyorsun ?:) merak ettim. Böyle hobileriyle ayni zamanda para kazanan insanlara hep imrenmisimdir:)

X