- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Yatıyurumİşlerim bitti, 1 saat önce
Oturuyorum su an hahaha. Markete gidecem siz napıyosunuz
Yatıyurummaşallah sana ya sen benim çocuksuz zamanki hallerime benziyorsun aynı
Evet işleri birazcuk salıyoruz
Çocuk olunca salıyomuyuzzz
Nasıl geçti canım günün? Korktuğun gibi miydi?Epeydir yazamadım buraya. Bugün okullar açıldı. Zaten dinlenmeyi seven bir bünyem var geldiğimden beri dinlenmedeyim
Aa ev taşıma mı canım?Bende bugün taşındım off
Yok canım ya karşı koltuğa taşındım kumandalar terliğim yastığım falan çok yoruldumAa ev taşıma mı canım?
Allah iyiliğini versin ben de dedim ev taşıdın herhalde ben de taşındım bugün kendi evimden anamın evine az önce süpürge yaptım yoruldum birazdan kendi evime gidicem taşınıp duruyoruz işte sağlık olsunYok canım ya karşı koltuğa taşındım kumandalar terliğim yastığım falan çok yoruldum
Maske ile zordu canım. Eve zor geldim resmen. Çocuklar da çok bunaldılar. Ama şükürler olsun tansiyonum düşmedi. En korktuğum oydu. Çok ayakta da duramadım. Eski düzenimizi çok özlüyorum.Nasıl geçti canım günün? Korktuğun gibi miydi?
Bugün ilk gün ya yarın biraz daha açılırsın canım okulları açacaklar belli bizim burdaki okulu da açmışlarMaske ile zordu canım. Eve zor geldim resmen. Çocuklar da çok bunaldılar. Ama şükürler olsun tansiyonum düşmedi. En korktuğum oydu. Çok ayakta da duramadım. Eski düzenimizi çok özlüyorum.
Hoşgeldin canım birbirimizi teşvik etsek iyi olur aslında ama bazen insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor çalışıyorsan yorgun da olursun aslında belli bir rutine oturmuştur çalıştığın için biz hep evde olduğumuz için biraz salma söz konusuHayirli aksamlar
Konuyu takipteyim. Binlerce basarisiz baslangiclar sonrasi bende günlerimi daha verimli faydali ve kendimi gelistirerek gecirmek istiyorum. Insallah birbiirimizi motive ederek adim adim hedeflerimize ulasiriz.
bende bugün isten sonra tüm evi toparladim.Oglumj uyuttum. Eger uyuya kalmazsam biraz kendime vakit ayirmak istiyorum
GünaydınGünaydin:)
bugün biraz gec uyandik 8:45 civarlarinda. Kahvalti yapildi, evi dün aksamdan toplamistim.
Bi saate yaklasik oglumla oyun hamuru oynadik. Simdi o devam oynarken bende camasirlari katlayip bi kac isleri halledecegim insallah.
Ögle uykusundan sonrada ev yapimi manti siparis ettim onu alip manti corbasi yapayim diyorum. Tarhun otuyla cok muhtesem bir tat oluyor.
Bu arada esim günlük gazeteye abone olmus. Her gün okumaya özen gösteriyorum dünya ve yasadigim ülke gelisimlerinden haberdar olmak icin. Normalde pek sevmem haber okumayi veya dinlemeyi ama bu konuda kendimi gelistirmek ve daha cok siyayset konularina, gündemlere, ve genel kültüre sahip olmak istiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz? Her aksam güncel haberleri okuyup dinlermisiniz?