🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Günlük sadece yemek yap mutfak topla bide çamaşır yıka of başka iş yapmıyorum benim.bu tembelliğin nolcak hergun evin heryerin yapan insanlar var

Günlük sadece yemek yap mutfak topla bide çamaşır yıka of başka iş yapmıyorum benim.bu tembelliğin nolcak hergun evin heryerin yapan insanlar var
Ben önceden öyleydim şimdi ki halime bak olduğu kadar ne yapalım sağlık olsun sıkma canını en önemli işler olsun yeter her gün spora giderdim bugün attığım adım 600 10bin yapardım benim de hep çamaşır oluyor bugün 1 makina astım birazdan yine atmam lazım

Günü yetiremiyorum...

Gözünüz aydın..

Reactions: H M
Babil i seyrediyorum. Çarşambaları benim adım melek. Masumlar apartmanı nı ben de seyretmek isterdim ama henüz korkmaktayım. Kendimi düzene koyarsam sonra seyrederim hangi cümle etkiledi seni bu kadar canım?
Korkmak derken anlamadım neden korkuyorsunuz vallahi merak ettim diziyi de bilmiyorum bu arada

Ne yapayım canım son kalan dersleri de yaptım. Sonra kızımla yürüyüşe çıktık. Eve döndükten sonra kitabımı okuyup bitirdim. Bugün biraz endişeli hissediyorum kendimi. Hiçbir şeye hevesim yok. Arada oluyor böyle üzülüyorum. Sürekli aynı şeyleri yapıyor olmaktan sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…