- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ben markete gittim koştura koşturaOff çok yoruldum. Mutfağım toplanacak 2 dk.
Masumlar apartmanı başladı. Yuruyusum yeni bitti.
Valla sakız citlixlcem yoruldumBen markete gittim koştura koşturaTRT de reklam çıkmıyor ki toplama işini gündüz hallettim ben
Bizim burda yürüyüş parkuru 7 de açılıyor tam yemek saati hava da erken kararınca her zaman gidemiyorum spora yazılsam dedim hemen karşımda ama korkuyorum gitmeye bu sündüklüğe bir son vermek lazım
Çizmişsindir gene birşeylerValla sakız citlixlcem yoruldum
Çizdim çizdim. Bak dayanamadım topladım mutfağı oturdum..Çizmişsindir gene birşeyler
Sakın atma burdan ben topiğine gelicem reklam arası girsin accuk da çizeyim bişeylerÇizdim çizdim. Bak dayanamadım topladım mutfağı oturdum..
Ben önceden öyleydim şimdi ki halime bak olduğu kadar ne yapalım sağlık olsun sıkma canını en önemli işler olsun yeter her gün spora giderdim bugün attığım adım 600 10bin yapardım benim de hep çamaşır oluyor bugün 1 makina astım birazdan yine atmam lazımGünlük sadece yemek yap mutfak topla bide çamaşır yıka of başka iş yapmıyorum benim.bu tembelliğin nolcak hergun evin heryerin yapan insanlar var
Atmıyorum hihSakın atma burdan ben topiğine gelicem reklam arası girsin accuk da çizeyim bişeylerstresim gitsin hem
Yarin bende heryeri temizlicem annemler gelicek İstanbul'dan.. hazırlık vs isim var bı suru..Günlük sadece yemek yap mutfak topla bide çamaşır yıka of başka iş yapmıyorum benim.bu tembelliğin nolcak hergun evin heryerin yapan insanlar var
Aa ne güzel bir haber bu çok sevindim canım adınaYarin bende heryeri temizlicem annemler gelicek İstanbul'dan.. hazırlık vs isim var bı suru..
Günü yetiremiyorum...Ben önceden öyleydim şimdi ki halime bak olduğu kadar ne yapalım sağlık olsun sıkma canını en önemli işler olsun yeter her gün spora giderdim bugün attığım adım 600 10bin yapardım benim de hep çamaşır oluyor bugün 1 makina astım birazdan yine atmam lazım
Günü yetiremiyorsan işleri parti parti haftaya yay ben öyle yapıyorumGünü yetiremiyorum...
Gözünüz aydın..
Sağol canım bende çok mutluyumAa ne güzel bir haber bu çok sevindim canım adına
Sağlıkla kavuşun canım inşallah özlenmez miSağol canım bende çok mutluyumçok özledim herkesi.
Korkmak derken anlamadım neden korkuyorsunuz vallahi merak ettim diziyi de bilmiyorum bu aradaBabil i seyrediyorum. Çarşambaları benim adım melek. Masumlar apartmanı nı ben de seyretmek isterdim ama henüz korkmaktayım. Kendimi düzene koyarsam sonra seyrederimhangi cümle etkiledi seni bu kadar canım?
Dizide OKB rahatsızlığı ele alınmış biz panikatak ve anksiyetesi olanlar için gelecek adına ya öyle olursak diye aşırı endişe duyuyoruz o yüzdenKorkmak derken anlamadım neden korkuyorsunuz vallahi merak ettim diziyi de bilmiyorum bu arada
Ne yapayım canım son kalan dersleri de yaptım. Sonra kızımla yürüyüşe çıktık. Eve döndükten sonra kitabımı okuyup bitirdim. Bugün biraz endişeli hissediyorum kendimi. Hiçbir şeye hevesim yok. Arada oluyor böyle üzülüyorum. Sürekli aynı şeyleri yapıyor olmaktan sıkıldım.N Narinkimse cim ne işler yaptın bugün
@00dila00 sen neler yaptın farecik ne yapıyor bakalımkapanı hazırladın mı? Olmadı bize doğru fırlatıver kardeşimin kedisi bayram yapsın ya da bizim pisiyi getirelim azcık oraya
Niloya cevap vermiş sana canım. Aynen söylediklerine katılıyorumKorkmak derken anlamadım neden korkuyorsunuz vallahi merak ettim diziyi de bilmiyorum bu arada
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldümAhhh niloya fare tepede ben ayagımı kırdım düştüm bana dua edin