🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Benim Adım Meleği duydum ama izlemedim hiç. Genelde pek dizi izlemem, Masumlar apartmanı ve kırmızı oda tek izliyorum. Doğduğun ev kaderindir de Gülseren budayıcıoğlunun kitabından uyarlanmış. Onuda izlemeyi düşünüyorum ama su anlık haftada 2 dizi yeterli diye düşünüyorum
Ben sürekli plan yapamıyorum ama yapınca çok güzel geçiyor günlerim.. Motive oluyorum.. Yaptığım şeylerin üstünü çizmek iyi hissettiriyor. Darısı sana İnşallah..
Okb sorunun varsa izleme zaten bende etkileniyorum arada.

Bir o yok ama panik atak herşeyin kılığına giriyor. O yüzden izlememek en iyisi. Ben de senden güç alarak bir ajanda alıp başlayacağım plan yapmaya. Bir şeyleri yaptığını görünce iyi hissediyor insan. Doğduğun ev kaderindir geçen sezonu netten seyrettim. Biraz ağır ilerliyor ama bakalım zaman bulursam bu sezon da devam ederim. Aynı akşam seyrettiğim 2 dizi var diğerlerini sonradan zaman buldukça seyrediyorum. Sen ne yapıyorsun canım? Okuyor musun çalışıyor musun?

Çalışmıyorum.
Okumuyorum da ama devam etmek istiyorum bakalım hayırlısı olsun. Şu anlık ev hanımlığı ile idare ediyoruz
Aynen ajanda süper bir şey, hatta akademik ajanda lar var onlar daha işine yarayabilir internetten bi bak istersen

Çok sağol canım. Akademik olanlardan bakıyordum ben de. İnşallah bir şey yazabilirim. Yazarken yoruluyorum daEv hanımlığı en zor olanı. Okula giderken kafa dinliyordum resmen. Şimdi sürekli evdeyiz. Düzen hiç tutmuyor valla

Ay bugün yorucuydu ya daha yapmam gereken bissürü şey var. Ajanda tuttuğum için yapmak zorunda hissediyorum es de geçemem, bomboş ajanda görmekten nefret ediyorum

Ay bugün yorucuydu ya daha yapmam gereken bissürü şey var. Ajanda tuttuğum için yapmak zorunda hissediyorum es de geçemem, bomboş ajanda görmekten nefret ediyorum
Benim günüm verimsizdi. Elle tutulur sadece ders verdim. Başka bir şey yok. Niloya olmayınca buralar sessiz oluyor. Niloya okuyorsan yine bol dinlenmeli bir gündü

Ay evett o kadar rahatsızlığına rağmen yine de pozitif enerji veriyor değil mi?

Benim için de yorucu gündü.
Ütüler bitti şükür.
Lavabolar temizlendi.
Duş aldım.
Memem daha iyi şükür indi gibi.
Sabah öğle akşam yemekleri halloldu.

Güne başlarken
Evvela sabah namazı tekrar uyudum tabi.
07:40 da uyandım, cilt bakımı yapıldı.
Kahvaltı, sonra temizlik yapıldı süpürüp silindi dip köşe, balkonlar yıkandı. Buzdolabı içini çıkarıp silip yerleştirildi.
30 dk spor yapıldı.
Kuran okundu, meal okundu, kitap okundu.
Zikirler dualar yapıldı, hadisler okundu, ilmihal çalışıldı.
Sabah öğle akşam yemekleri tamam.
Ütü yapıldı.
Sesli siyerden peygamber efendimizin hayatı dinlenildi.
Motivasyon videosu izlendi.
40 dakikalık bi sohbet izlddim

Yarının programı yapıldı elhamdülillah. Ve haydi ben uyumayaaaa

Maşallah canım. Bir de ben şunu farkettim yazmaya da halim yok . İnşallah sizleri göre göre ben de enerjik olurum. Amiiin

Merhaba arkadaşlar. Sabah erken saatte dersim vardı. Sonra kahvaltı yaptık. Yemeğimi de yaptım. Yine canlı dersim var. Sonra kızımı dışarıya çıkarırım biraz. Niloya ne zaman döneceksin? Sana selam olsun

Merhaba canım ben dün hastaydım ona rağmen verimli geçti çok şükür. Gece bilerek alarmı kapattım sabah uyuyayım diye, çünkü hastaydm 11 gibi uyandım temizlik ile uğraşıyorum, hafif yorgunum ama bakalım aksama çok var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…