- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ahhh niloya fare tepede ben ayagımı kırdım düştüm bana dua edinN Narinkimse cim ne işler yaptın bugün
M -Misk- sen neler yaptın farecik ne yapıyor bakalımkapanı hazırladın mı? Olmadı bize doğru fırlatıver kardeşimin kedisi bayram yapsın ya da bizim pisiyi getirelim azcık oraya
Aa nasıl oldu canım çok geçmiş olsun doktora gittin mi alçıya alınmıştır sanırımAhhh niloya fare tepede ben ayagımı kırdım düştüm bana dua edin
Evet evet alındıAa nasıl oldu canım çok geçmiş olsun doktora gittin mi alçıya alınmıştır sanırım
Nasıl oldu canım benim kırığın nereden kaynar Allahın izniyle kuzenimin de bilekten çatlamış o da alçıdaEvet evet alındı
Ayagımın üstü inşallah tez zmnda geçsin...Nasıl oldu canım benim kırığın nereden kaynar Allahın izniyle kuzenimin de bilekten çatlamış o da alçıda
Zordur canım zor olmaz mı Amin inşallah benim kırılmadı ama kızımın kırılmıştı çok acıydı çokAyagımın üstü inşallah tez zmnda geçsin...
Zormuş niloya
Hiç resim cizmiyorsun mahrum bıraktın çin Ali denNirdesin kızzzzzz
Ohh iyi yapmışsın bazen de tembellik iyi geliyor.Maşallah canım baya iş yapmışsın ellerine sağlık
Sütü emmemesi dişten de olur diş çıkarma dönemi de çok zor sıkıntısı vardır yavrumun sağ mutlaka zor geliyor insana ama sağ
Pozitif çıkarsa daha sisteme düşmeden eve geliyorlarmış inşallah negatiftir
Bizim burda da bi kez şakırdadı ama çamaşırlar ıslanmadı yine sıcak hava Eylül ayında bu kadar sıcak olsun inşallah gündüz de serinler ben bugün pek iş yapmadımbulaşık makinası boşalttım çamaşır astım hepiciği bu şimdi de Masumlar Apartmanı başladı markete gidip cipis alıp geleyim
Geçmiş olsun. Nasıl oldu ya?Ayagımın üstü inşallah tez zmnda geçsin...
Zormuş niloya
İnan aklımda gelicem kaç gündür arama yerine basayım dedim olmadı hatta bensiz çizim mi yapıyorsunuz yazacaktım verim için bişeyler yapmaya çalışıyorum akşama yazılacak liste olsun diyeHiç resim cizmiyorsun mahrum bıraktın çin Ali den
Buralardayim bı senide göreyim dedim.
Evet ziyan oluyor buzluğa atsan olmaz mı ben sonra sağmayı bırakmıştım mastit de geçmişti inanır mısın 2.5 sene göğsümde hep süt vardı daha yeni yeni çekildiOhh iyi yapmışsın bazen de tembellik iyi geliyor.
Sonucu negatif şükür.
Sağolasın yaptık bişeler işte:)
Sağmak zor değil de bazen yazık oluyo sütlere onu da içmek istemiyo:))
İnşallah çıkarsa da rahatlasak.
Yok verimi arttırman lazm öyle olmaz.. cixxxİnan aklımda gelicem kaç gündür arama yerine basayım dedim olmadı hatta bensiz çizim mi yapıyorsunuz yazacaktım verim için bişeyler yapmaya çalışıyorum akşama yazılacak liste olsun diyeçizicemmm en kısa zamanda bu akşam da Masumlar Apartmanı var verim sıfır
Yarın inşallah attıriciğmmm en güzel çizimlerimle topiğine geliciğimmm ama you tubedan bikaç video izliyim Çin Ali ile olacak iş değil buYok verimi arttırman lazm öyle olmaz.. cixxx
Aboooww bu ne kızzz benimkine bak
:))Aboooww bu ne kızzz benimkine bak