- 23 Ocak 2016
- 32.494
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Son yazdığın cümlelerde aynen bende de öyle oluyor arada ben de aynı şeyleri bazen yapınca sıkılıyorumNe yapayım canım son kalan dersleri de yaptım. Sonra kızımla yürüyüşe çıktık. Eve döndükten sonra kitabımı okuyup bitirdim. Bugün biraz endişeli hissediyorum kendimi. Hiçbir şeye hevesim yok. Arada oluyor böyle üzülüyorum. Sürekli aynı şeyleri yapıyor olmaktan sıkıldım.
topigin detayını bilmiyorum bir gireyim okuyayım dedim iki mesajda görünce merak ettim. Teşekkürler cevaplarınız için hanımlarNiloya cevap vermiş sana canım. Aynen söylediklerine katılıyorum
Yok canım ben devamlı sağmıyorum. Emiyor zaten. Başlangıçta rahatlamak için sağıyordum. Şimdi de mastit olmadın dağılsın diye sağıyorum. Hem sağmak hem emmesi daha çok artıyor sütü.Evet ziyan oluyor buzluğa atsan olmaz mı ben sonra sağmayı bırakmıştım mastit de geçmişti inanır mısın 2.5 sene göğsümde hep süt vardı daha yeni yeni çekildi
Yok biz diğer panikatak topiğinden arkadaşız canım ondantopigin detayını bilmiyorum bir gireyim okuyayım dedim iki mesajda görünce merak ettim. Teşekkürler cevaplarınız için hanımlar
Benim emmedi canım ne yaptıysak emmedi sağmakla da başa çıkmadı bir de lohusa depresyonu yaşadım çok ağlıyordum doktora gittik ilaç da verince ilaçlı süt vermedik canım mama alıyordu emmeyince ona devam ettikYok canım ben devamlı sağmıyorum. Emiyor zaten. Başlangıçta rahatlamak için sağıyordum. Şimdi de mastit olmadın dağılsın diye sağıyorum. Hem sağmak hem emmesi daha çok artıyor sütü.
Poşet almadım evdeyim 1 yaşına kadar diye. Ne varsa emer dedim:)
Ne zaman kestin memeyi?
Anladım canım.Benim emmedi canım ne yaptıysak emmedi sağmakla da başa çıkmadı bir de lohusa depresyonu yaşadım çok ağlıyordum doktora gittik ilaç da verince ilaçlı süt vermedik canım mama alıyordu emmeyince ona devam ettik
Allah hepimize inşirah ferahlığı versin inşallahSon yazdığın cümlelerde aynen bende de öyle oluyor arada ben de aynı şeyleri bazen yapınca sıkılıyorum
Amin canım aminAllah hepimize inşirah ferahlığı versin inşallah
Narin teşekkürlerÇok geçmiş olsun. Çok üzüldüm
Günaydın canım biz de kahvaltı yapıyoruz eşim akşam işteydi Masumlar Apartmanını kaçırdı diye tekrar izliyoruzBugün erkenciyim. Derslerimin bir kısmını bitirdim. Ama daha kahvaltı yapmadım. Yapılacak çok şey var da bir enerji lazım banagünaydın hepinize
Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz korkma. Şeytani rüyadır o. Ben hala cesaret edemiyorum o dizileri izlemeye. Kendime yeni dizi bulmalıyımGünaydın canım biz de kahvaltı yapıyoruz eşim akşam işteydi Masumlar Apartmanını kaçırdı diye tekrar izliyoruzpazar da var pazara sen gidersin dedi anlıcağın bugün çok iş var bir de rüyamda kar gördüm olumsuz bişey olmasından korkuyorum o yüzden biraz motivasyonum düşük
Günaydın canım biz de kahvaltı yapıyoruz eşim akşam işteydi Masumlar Apartmanını kaçırdı diye tekrar izliyoruzpazar da var pazara sen gidersin dedi anlıcağın bugün çok iş var bir de rüyamda kar gördüm olumsuz bişey olmasından korkuyorum o yüzden biraz motivasyonum düşük
Bir enerji geldi. Çamaşırları topladım. Yeni çamaşır attım. Banyoları ve tuvaleti temizledim. Kaldı yemek. Yeni bir enerji daha bekliyorumAllah ın izniyle hiçbir şey olmaz korkma. Şeytani rüyadır o. Ben hala cesaret edemiyorum o dizileri izlemeye. Kendime yeni dizi bulmalıyımdaha yemek yapılacak. Çamaşırlar toplanacak. Ama ben ne yapıyorum tabiki dinleniyorum
Tüh ya neden ban aldı acaba? Niloya okuyorsan yemeği yaptım kaldı canlı derslerNaptın tospikk ne yazdın da ban yedin?
Umarım uzun gitmedin :)
Sen napıyosun canım hangi diziyi izliyorsun, bende Masumlar apartmanını izleyemedim dün bugün devam ediyorm plan yapıyorum su an yarın içinTüh ya neden ban aldı acaba? Niloya okuyorsan yemeği yaptım kaldı canlı derslerakşam dizim var ve kitabım bitti. Sendeki kitaptan sipariş verdim. Yarın gelir umarım.
Benim adım melek i izliyorum. Full dramSen napıyosun canım hangi diziyi izliyorsun, bende Masumlar apartmanını izleyemedim dün bugün devam ediyorm plan yapıyorum su an yarın için