- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
İyiyim şu an canım halsizim biraz. Allah razı olsunBlack Light nasıl oldun canım var mı bir değişiklik?
Geçmiş olsun arada gözden kaçırdım galiba neyin var canım?İyiyim şu an canım halsizim biraz. Allah razı olsun
Başım, vücudm falan ağrıyordu. Teşekkürler canımGeçmiş olsun arada gözden kaçırdım galiba neyin var canım?
Dinlen canım yorma kendini bir de bağışıklığını güçlü tutmak adına vitamin desteği alİyiyim şu an canım halsizim biraz. Allah razı olsun
Yok bu dün başka çatıda takıldı sanırım gelmediMaşallah yaparsın yaparsın canım başlayana kadar fare kapana mı kısıldı ki
Naptın canım bugün işleri hallettin miYok bu dün başka çatıda takıldı sanırım gelmedi
[
Naptın canım bugün işleri hallettin mi
Oo daha ne verimi olsun biz gibi panikataklılara göre çok iyi
Kek yaptım
Yemek yaptım
Ütü yaptım
Merdiven yıkandı
Misafir geldi caya
Okadar cok verimli olmadı bnm için...
Valla 2 çocukla harikasın canımGünaydınnn:) gerçi artık tünaydın.
Makine boşalıp yenileri yerleşecek
Kuzunun dolabını bitirdim sayılır yazlıkları hurçlanacak.
Bir makine daha bebeğin çamaşırları yıkandı bunlar yenilerdi durulandı sadece bunlar da kurusun artık ütüyü halledeyim.
Toz aldım.
Lavaboları halletmem lazım
Test için geldiler sürüntü aldılar eşimden. Umuyorum tertemiz sonuçlar..
Antibiyotik başladım memem için dün akşam inşallah işe yarar dağılır.
Eşimin çarşafı değişti.
Dibek kahvesi ile keyif yapıldı.
Kuzum bende ateş yok ama mastit gibi duruyor dedi. Heralde daha başında.Valla 2 çocukla harikasın canım
Kahvaltı yaptık sofrayı topladım şuan yatakta sündükleşiyorum
Bi yerde yazını gördüm memen ile ilgili benim lohusalıkta olmuştu çok ateşlenmiştim antibiyotik ile geçmişti çocuk emmemişti sağmakla da yetişmiyordu bi iftar saati misafirlikte çok ateşlendim acile gitmiştik soydular tir tir titriyordum antibiyotik verdiler geçti sana mastit mi dediler inşallah testiniz de negatif çıkar
İlaç etki eder zaten çocuk emmiyor mu canımKuzum bende ateş yok ama mastit gibi duruyor dedi. Heralde daha başında.
Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum çocuklar için ev için kendim için eşim için. Ara ara çöküyorum sağolsun eşim daha ne yapıcaksın evi çekip çeviriyorsun diyor az rahatlıyorum. Bu ara bende az depresifim.
Evet kimse olmasın da hasta. Onlar hiç olmasınİlaç etki eder zaten çocuk emmiyor mu canım
Çocuklarla evi çekip çeviriyorsan daha ne olsun doğru diyor eşinben birden fazla çocuğu olan annelere imreniyorum benim becerebileceğim iş değil hele hasta oldular mı çok zor oluyor
Maşallah canım baya iş yapmışsın ellerine sağlıkBizim burda da yağdı birden şu anda da rüzgarlı. Çamaşırları zor kurtardım. Söylene söylene topladım
Yemekleri koydum. Duş aldım, Ezgiyi yıkadım. Süt sağdım. 5 dk anca emiyor yavrum dişlerden galiba çok sıkıntılı. Onun için sağıyım kalmasın içerde dedim.
Acıkmışım yemekler ne güzel koktu yiyelim dedim pişince. Beyim:) ben koku almıyorum dedi.korona olma olasılığı arttı gibi. Yarına kadar zor beklicez. Pozitifse ararlarmış.
Öğlen de ekmek üstü yaptım çayla beraber yedik.