🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ne yapayım canım son kalan dersleri de yaptım. Sonra kızımla yürüyüşe çıktık. Eve döndükten sonra kitabımı okuyup bitirdim. Bugün biraz endişeli hissediyorum kendimi. Hiçbir şeye hevesim yok. Arada oluyor böyle üzülüyorum. Sürekli aynı şeyleri yapıyor olmaktan sıkıldım. 😔
Son yazdığın cümlelerde aynen bende de öyle oluyor arada ben de aynı şeyleri bazen yapınca sıkılıyorum

Evet ziyan oluyor buzluğa atsan olmaz mı ben sonra sağmayı bırakmıştım mastit de geçmişti inanır mısın 2.5 sene göğsümde hep süt vardı daha yeni yeni çekildi
Yok canım ben devamlı sağmıyorum. Emiyor zaten. Başlangıçta rahatlamak için sağıyordum. Şimdi de mastit olmadın dağılsın diye sağıyorum. Hem sağmak hem emmesi daha çok artıyor sütü.
Poşet almadım evdeyim 1 yaşına kadar diye. Ne varsa emer dedim:)
Ne zaman kestin memeyi?

Yok canım ben devamlı sağmıyorum. Emiyor zaten. Başlangıçta rahatlamak için sağıyordum. Şimdi de mastit olmadın dağılsın diye sağıyorum. Hem sağmak hem emmesi daha çok artıyor sütü.
Poşet almadım evdeyim 1 yaşına kadar diye. Ne varsa emer dedim:)
Ne zaman kestin memeyi?
Benim emmedi canım ne yaptıysak emmedi sağmakla da başa çıkmadı bir de lohusa depresyonu yaşadım çok ağlıyordum doktora gittik ilaç da verince ilaçlı süt vermedik canım mama alıyordu emmeyince ona devam ettik

Bugün erkenciyim. Derslerimin bir kısmını bitirdim. Ama daha kahvaltı yapmadım. Yapılacak çok şey var da bir enerji lazım bana 😁günaydın hepinize 🤗
Günaydın canım biz de kahvaltı yapıyoruz eşim akşam işteydi Masumlar Apartmanını kaçırdı diye tekrar izliyoruz 😂pazar da var pazara sen gidersin dedi :KK70: anlıcağın bugün çok iş var bir de rüyamda kar gördüm olumsuz bişey olmasından korkuyorum o yüzden biraz motivasyonum düşük

Günaydın canım biz de kahvaltı yapıyoruz eşim akşam işteydi Masumlar Apartmanını kaçırdı diye tekrar izliyoruz 😂pazar da var pazara sen gidersin dedi :KK70: anlıcağın bugün çok iş var bir de rüyamda kar gördüm olumsuz bişey olmasından korkuyorum o yüzden biraz motivasyonum düşük
Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz korkma. Şeytani rüyadır o. Ben hala cesaret edemiyorum o dizileri izlemeye. Kendime yeni dizi bulmalıyım 😁 daha yemek yapılacak. Çamaşırlar toplanacak. Ama ben ne yapıyorum tabiki dinleniyorum 😁😁

Seni korkutan üzen rüyayı gorunce sol tarafına 3 kere besmele ile tukur derdi büyükler bende oyle yaparım
Tabi tam tükürme deil tü tü tü gibi😊

Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz korkma. Şeytani rüyadır o. Ben hala cesaret edemiyorum o dizileri izlemeye. Kendime yeni dizi bulmalıyım 😁 daha yemek yapılacak. Çamaşırlar toplanacak. Ama ben ne yapıyorum tabiki dinleniyorum 😁😁
Bir enerji geldi. Çamaşırları topladım. Yeni çamaşır attım. Banyoları ve tuvaleti temizledim. Kaldı yemek. Yeni bir enerji daha bekliyorum 😁

Tüh ya neden ban aldı acaba? Niloya okuyorsan yemeği yaptım kaldı canlı dersler😊 akşam dizim var ve kitabım bitti. Sendeki kitaptan sipariş verdim. Yarın gelir umarım.
Sen napıyosun canım hangi diziyi izliyorsun, bende Masumlar apartmanını izleyemedim dün bugün devam ediyorm plan yapıyorum su an yarın için 😍

Sen napıyosun canım hangi diziyi izliyorsun, bende Masumlar apartmanını izleyemedim dün bugün devam ediyorm plan yapıyorum su an yarın için 😍
Benim adım melek i izliyorum. Full dram 😁😁ne güzel plan yapıyor olmana çok özeniyorum. Ben gelişi güzel yaşıyorum hayatı. Masumlar apartmanını ilk izlemeye başladım baktım okb olanlar var dizide. Hemen kapattım. Çok etkileniyorum öyle şeylerden 😔bende de panik atak var çünkü.

X