🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Maşallah canım baya iş yapmışsın ellerine sağlık
Sütü emmemesi dişten de olur diş çıkarma dönemi de çok zor sıkıntısı vardır yavrumun sağ mutlaka zor geliyor insana ama sağ
Pozitif çıkarsa daha sisteme düşmeden eve geliyorlarmış inşallah negatiftir
Bizim burda da bi kez şakırdadı ama çamaşırlar ıslanmadı yine sıcak hava Eylül ayında bu kadar sıcak olsun inşallah gündüz de serinler ben bugün pek iş yapmadım 😁bulaşık makinası boşalttım çamaşır astım hepiciği bu :KK70: şimdi de Masumlar Apartmanı başladı markete gidip cipis alıp geleyim 😂
Ohh iyi yapmışsın bazen de tembellik iyi geliyor.
Sonucu negatif şükür.
Sağolasın yaptık bişeler işte:)
Sağmak zor değil de bazen yazık oluyo sütlere onu da içmek istemiyo:))
İnşallah çıkarsa da rahatlasak.

Hiç resim cizmiyorsun mahrum bıraktın çin Ali den😒
Buralardayim bı senide göreyim dedim.
İnan aklımda gelicem kaç gündür arama yerine basayım dedim olmadı hatta bensiz çizim mi yapıyorsunuz yazacaktım verim için bişeyler yapmaya çalışıyorum akşama yazılacak liste olsun diye :KK70:çizicemmm en kısa zamanda :KK70:bu akşam da Masumlar Apartmanı var verim sıfır 😂

• Komik
Reactions: H M
Ohh iyi yapmışsın bazen de tembellik iyi geliyor.
Sonucu negatif şükür.
Sağolasın yaptık bişeler işte:)
Sağmak zor değil de bazen yazık oluyo sütlere onu da içmek istemiyo:))
İnşallah çıkarsa da rahatlasak.
Evet ziyan oluyor buzluğa atsan olmaz mı ben sonra sağmayı bırakmıştım mastit de geçmişti inanır mısın 2.5 sene göğsümde hep süt vardı daha yeni yeni çekildi

İnan aklımda gelicem kaç gündür arama yerine basayım dedim olmadı hatta bensiz çizim mi yapıyorsunuz yazacaktım verim için bişeyler yapmaya çalışıyorum akşama yazılacak liste olsun diye :KK70:çizicemmm en kısa zamanda :KK70:bu akşam da Masumlar Apartmanı var verim sıfır 😂
Yok verimi arttırman lazm öyle olmaz.. cixxx
:KK20:

Screenshot_2020-09-29-21-34-46-789_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.jpg

Bak Boston dan nerelere yürüdüm ben 🤪

X