- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- Konu Sahibi Niloyatospikk
1 Mart'ta ben de başlıyorum. Hedefim, 6-7 kilo vermek. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabah akşam tartılıyorumBenim hergun olsun hatta dusus varsa gun icinde 128373627 kere olsun
Yaaa benim cimcimem sağolBenim ekmek alışkanlığım yok bir tek kahvaltıda yerim. Zaten ben bir tek kahvaltı yapıyorum onun haricinde meyve yiyorum ama kilo verdigimi düşünmüyorumen son 57 kiloydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum . Bende size uzaktan eşlik ederim artık niloş aşkım sırf sana destek olsun diye diyete giriyorum söz senden daha az ve yavaş kilo vericem
Sabah 07:30
2 adet hurma 1 adet muz
Sabah kahvaltısı 12:00
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu ezine peyniri
Fazlaca taze kaşar peyniri
2 bardak çay
1 yumurta
Ara öğün
1 adet muz
2 hurma
1 fincan Nescafe
Akşam yemeği 19:00
1 porsiyon mangal köfte
Yarım parsiyon mangal tavuk
2 bardak ayran
1 bardak ev yapımı limonata
3 kaşık mevsim salata
Ekmek yok
Su 1.5 litre
Bugün menüler çorba gibi oldu
Sporu yapınca yazıcam
Ya ne ilham ne ilham tuhaf bir menü oldu ev işi çok yaptım bugün çok yorgun hissediyorum spor nolacak bugün yaHarika! İlham veriyorsunuz. :)
Ya ne ilham ne ilham tuhaf bir menü oldu ev işi çok yaptım bugün çok yorgun hissediyorum spor nolacak bugün ya
Ev işleri baya yordu daha yeni oturdum sabah kalktığımdan beri anca 1 saat oturmuşumdurGayet de ilham veriyor. :) Sporu atlamayın ki tam olsun. :)
Ev işleri baya yordu daha yeni oturdum sabah kalktığımdan beri anca 1 saat oturmuşumdur
Siz diye hitap etmezseniz sevinirim
Biraz dinleneyim de yapıcam inşallah 2 haftadır 66.25 de kaldımYarım saat spor bile yeterli olur bence. Enerjin varsa yap lütfen. :)
Biraz dinleneyim de yapıcam inşallah 2 haftadır 66.25 de kaldım
İnşAllah bakalım aslında suyu pek tüketmedim o yüzden sanırım kilo kaybı olmadı kışın su pek içemiyorumBelirli zamanlarda vücut kilo vermeye direnç gösteriyor ama azimle devam edilirse kilolar dökülüyor.
İnşAllah bakalım aslında suyu pek tüketmedim o yüzden sanırım kilo kaybı olmadı kışın su pek içemiyorum
Diyet yaptığın halde mi kızsende birşeyler yanlış gidiyor benceBiraz dinleneyim de yapıcam inşallah 2 haftadır 66.25 de kaldım
Su içmiyordum ondanDiyet yaptığın halde mi kızsende birşeyler yanlış gidiyor bence
Sen öyle diyorsan doğrudurSu içmiyordum ondan
Kız ben demiyorum Summer-girl de öyle dedi bak su önemli eltim de öyle söylüyor çok su içtim ben diyor baya kilo verdi o fit bir hatun artıkSen öyle diyorsan doğrudur
Sende fit bir hatun ol o zaman eltinden geri kalma amanKız ben demiyorum Summer-girl de öyle dedi bak su önemli eltim de öyle söylüyor çok su içtim ben diyor baya kilo verdi o fit bir hatun artık