- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ben bayadır 1 aydır herhalde tahmini süre 66.2 de yapışılı kaldım ama çok dikkat etmedim öyle yedikleirimeDikkat etmeye ne zaman basladin. Kacinci gunun.kac kiloydun. Kac oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bayadır 1 aydır herhalde tahmini süre 66.2 de yapışılı kaldım ama çok dikkat etmedim öyle yedikleirimeDikkat etmeye ne zaman basladin. Kacinci gunun.kac kiloydun. Kac oldun
hadi bakalım hayırlı olsun :)Yazıldım salı akşamı başlıyorum inşallah
yulaflı süt doyuruyor mu yaa gerçekten? ama menün çok güzel maşallah :)1 porsiyon yulafli sut
1 elma
Pirasa yemegi (dunki)
Domates corbasi
1 avuc findik
1 avuc ceviz
1 bucuk avuc tuzlu cekirdek
Toplam 1180 kcal falan
spor işe yaramaz mı bak nasıl yarayacak :)Ay gazoz gerçekten o kadar mı çok sevindirdin beni
Evde olan sevdiğim bisküviler bitti eşim alıp getirmezse ben de almam marketten ara veririm evde olunca tutamadım
Bakalım spora yazıldım nasıl olacak fark edecek mi sen de evde müzik açıp yapabilirsin aslında ben hem dans hem durduğum yerde adım atarak iyi adım yapıyorum ama bugünki dışarıdaydı
ben yumurta peynir falan yemeden doymam gibi geliyor bana yaaMissGamzeli canim deneyerek bunun cevabini kendin ver
Ayyy ben hiç yazmayım canım su dışında güzel menün ben de içemiyorum kışınSelaaam
Dün akşam yemeğimi ve bugünümü yazmaya geldimmm:)
Dün akşam, 1 kase domates çorbası ve 1 tabak kapuska,yanında da 1 kase yoğurt ile bitti.
Bugün
Kahvaltı (11:30)
1 yumurta
1 dilim süzme peynir
1 dilim piliç füme
Domates, salatalık
2 dilim ekmek
Çay
Ara öğün (15:00)
1 kupa çay ve yanında 2 tane petibör
Akşam (19:00)
2kepçe domates çorbası
6 y.k. Mantar sote
1 kase yoğurt
Ara öğün (21:00)
2 kupa yeşilçay
Küçük bi kase çekirdek
6 fındık
Bugün pek su içemedim
Suyu nasıl halledebiliriz acabaAyyy ben hiç yazmayım canım su dışında güzel menün ben de içemiyorum kışın
Kışın başaramıyorum canım ben en fazla 1.5 içtimSuyu nasıl halledebiliriz acaba
ben de kışın hep unutuyorum su içmeyiKışın başaramıyorum canım ben en fazla 1.5 içtim
Kapuska hiç sevmembugünkü yeme planımı da paylaşayım, akşama belki fırsat bulamam, malum yarın okul var
Kahvaltı (11:00)
1/2 porsiyon mantarlı biberli pastırmalı omlet (büyük bir tavada yapıp eşimle paylaşıp yedik)
1 dilim süzme peynir
2 dilim sucuk
1 dilim hellim peyniri
1 tane yulaf kepeği ile yapılmış krep (ekmek yerine)
domates, salatalık, yeşillik
şekersiz çay
ara öğünde, filtre kahve ve çeyrek dilim cheesecake olacak
akşam yemeğinde; domates çorbamız ve kapuska yemeğimiz var, onlardan 1er tabak yerim yanında yoğurtla
son ara öğünde de yeşil çay + 1/2 kase çekirdek olur gene
dün su içemediğim için bugün özellikle su içmeye dikkat edeceğim.
Biri beni gözetliyorKac kilo oldu Niloyatospikk
Bu kacinci bozus hesabini tutabildin mi valla ben sayamadimBiri beni gözetliyor
Bozdum bu diyeti de salı akşamı spora başlıyorum salona yazıldım hoca kaslıysa kiloyu hızlı veririm
Akşam kişisel gelişim kitabında diyet bozma bile ilgili birşeyler de yazmış uzman öyle güzel motive etti ki beni diyeti bozmamız suç değilBu kacinci bozus hesabini tutabildin mi valla ben sayamadim
Insallah sporla guzel bi duzen tutturur istedigin kiloya ulasirsin canim
Kandirma kendiniAkşam kişisel gelişim kitabında diyet bozma bile ilgili birşeyler de yazmış uzman öyle güzel motive etti ki beni diyeti bozmamız suç değil
Yok hayır kandırmıyorum söylediği çok mantıklı resmini çekip sayfaların atıcam burayaKandirma kendini