Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Kizlarrr merhaba bugun diyetin 4.gunu sabak tartildim 60.9 cikti şok oldumm.
Bugun sabah kahvaltim biraz gec oldu. tam bugday ekmegine yarim tost yedim baska bisi yemedim. Insallah bu sekilde kilomu verebilirim. Bide spor yapmaya baslasam tam olacak 😔

Çok zormuş if diyeti yaa, öğlen fındık falan da mı atamıyorsun ağzına ? 😵 bana göre değil valla..
Canim aslinda herseyi yiyebiliyosun if diyetinde o 8 saat arasinda ama ben hizli kilo vermek icin dikkat ediyorum. Meseka bugun 4.gunum benim o kadar alismis hissediyorum ki kendimi e sabah tartida 60.9 u gorunce benden mutlusu olur mu 😁

Canim aslinda herseyi yiyebiliyosun if diyetinde o 8 saat arasinda ama ben hizli kilo vermek icin dikkat ediyorum. Meseka bugun 4.gunum benim o kadar alismis hissediyorum ki kendimi e sabah tartida 60.9 u gorunce benden mutlusu olur mu 😁
Aaa süpersin canım valla 🥰 4 günde kaç gr gitti yani ? Bir de neden hızlı kg vermen gerekiyor, düğün falan mı var ☺️

Kız öyle güzel görünüyordu ki hayır diyemedim 😂olsun damlaya damlaya göl olur evet şuan karnım sadece kahve biraz da kuruyemiş yiyeceğim
Olsun kız arada ye öyle birşey olmaz , önemli olan sürekli yememek...☺️🥰 kuruyemiş badem fındık ceviz olsun ama fıstık değil , biliyorsun fıstık daha kalorili..👍🏻

Yağ yakıcı ayran’ı deneyen var mı aranızda hiç ?
İçerik şu şekilde..

5 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 yemek kaşığı chia tohumu
1 bardak maden suyu
Alabildiği kadar su

nette gördüm de ?

Aaa süpersin canım valla 🥰 4 günde kaç gr gitti yani ? Bir de neden hızlı kg vermen gerekiyor, düğün falan mı var ☺️
Diyete baslamadan once 63 kiloydum. Aslinda bi nedeni yok sadece istedigim kiloya gelip o kilomu korumak istiyorum. 1 aylik memlekeet ziyaretimde istegmhim acayip acildi evede geldigimde baktim ki durduramiyorum kendimi o yuzden. Bide ben kendime istisnalar tanirsam aman bi cikolata yiyim 1 cips yiyim ne olacak dersem mutlaka arkasi gelir o yuzden kurallarimi bozmuyorum 😊

Bu akşam benim diyete olan oldu görümcemler kayınvalideme gidiyorlarmış oturmaya mesaj attılar sen de gel diye iki çeşit tatlı :KK43:10 bin adımı 15 bin yapmam lazım dizim de var bu akşam

Bugün spor yapamadım akşam da dizim vardı sporum kaldı saat de geç oldu ama kafamdaki soru şu ya sessizce bir odada sporumu(dansımı) yapacağım ya da eşime müracaat edeceğim :KK70: bence bu saatte 2.seçenek çok daha mantıklı :KK70:değişik bir spor :KK70:

X