- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Eskiye göre çok çok iyiyim çok şükürHoşgeldin canım evet ilaç da iştah açıyor işte durum bu verelim birlikte ne zamandır görmüyorum seni daha iyi misin?
Sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiye göre çok çok iyiyim çok şükürHoşgeldin canım evet ilaç da iştah açıyor işte durum bu verelim birlikte ne zamandır görmüyorum seni daha iyi misin?
Ben de iyiyim de işte arada yokluyor bugün korona mıyım korkusu sardı mesela boğazlarım acıyorEskiye göre çok çok iyiyim çok şükür
Sen nasılsın
Börek çok küçük bir parçaydı sadece hani masterchefte şefler tadıyor ya öyle yapan kişi nasıl yapmış diye tattımsarma da 4 tane küçüktü baklava da bir dilim zatenOhhh oh bakalavakar, sarmalar, börekler yenmiş konu sahibi de sensin üstelik
Şu suyu kışın bi çoğaltamıyorum ya tebrik ediyorum seniBugün içtiğim su 2 lt yi bulmuştur, yatana kadar da 1 lt daha içerek günü 3 lt su ile kapatmayı düşünüyorum
Ne yedim yazayım, çok oldu galiba gene.Yarına bırakma canım sen de hemen öğleden sonra evet ben de evdeyim sürekli yemek istiyorum ama bu sefer kararlıyım vermek istiyorum verince yeriz inşallah
Somer şef gibi tattıysan bilemiyorumBörek çok küçük bir parçaydı sadece hani masterchefte şefler tadıyor ya öyle yapan kişi nasıl yapmış diye tattımsarma da 4 tane küçüktü baklava da bir dilim zaten
Yok artııık yarım kg tulumba ve 48 kg ve ve 1.76 boyHahah yok 29 yasindayim
Boyum 176, kilom 48
Beslenme ve diyetetik mezunuyum ama baska bir is yapiyorum.
Sekerin tuzun zararina hakimim ama derler ya;
Hocanin dedigini yap, yaptigini yapma
O hesap benimki
Ben DaniloyumSomer şef gibi tattıysan bilemiyorum
Teşekkür ederim. Ayn önceliğim bebeğim ama. Ben sınır koymazsam kilolar alır başını gider .o yüzden kendimi durdurmak istiyorm. Doğum yaptığındam beni kendimi hiç tok hissetmedm .yemek yiyorm .bir ekmege yakın ama sonra sanki boslukda gibiyim o yüzden benim ekmek vs. Şeylerden kurtulmam lazımSen şu an katılma bence, önceliğin bebeğin olsun. Ama sakın süt olur diye sana tatlı yedirmeye çalışanlara inanma. Sütü arttıran şey bol su içmektir. Ve emzirmek de çok iyi kilo verdirir, emzir ve bol bol su iç derim
i
Maşallah kilo vermede çok hızlı siniz. Bende denicem ama. Ne kadar yiyeyim yiyim tok hissetmiyorm kendimi .su fazla kış olduğu için içemiyorum. Ama genede zorluyorm içmek için kendimi .bende vermeye başlicam nasipse. Çünkü eşim bile fark etti kilo aldığımoCanim benim bebis bi hafta sonra 5aylik olacak.
Bugun 7inci gunum. Cok sıkı diyet zaten yapamayiz biz. Emziriyoruz neticede.
Ufak ufak kisitlayabilirsin bazi yiyeceklerden.
Mesela bulgur sut yapiyo diye bir bucuk porsiyon yerdim ayrica seviyorumda
Simdi bir porsiyonu gecmemeye calisiyorum.
En onemlisi yaz bence. Ne zaman ne yedin bil.ona gore kisitla kendini.
Benim 6nci gunumde 1bucuk kilom gitti bile
if diyeti tam olarak nasıl oluyor canım ?Herkese gunaydinnn. Bugun if diyetimin ucuncu gunu. Kahvaltimi yaptim. Sirif muzlu yulafi tatli istegimi bastirmak iicn yaptim ama cok geldigi icin sadece yarisini yedim Zaten ara ogun yemedigim icin aksama kadar idare ediyorum. Bu arada kizlar sabah uyandim o şiş gobekgim bi rahatlamis hissettim anlatamam. Tam gaz devam.
Bide aksam menusu fikri olan yazarsa cok iyi olur
Günaydın canımHerkese gunaydinnn. Bugun if diyetimin ucuncu gunu. Kahvaltimi yaptim. Sirif muzlu yulafi tatli istegimi bastirmak iicn yaptim ama cok geldigi icin sadece yarisini yedim Zaten ara ogun yemedigim icin aksama kadar idare ediyorum. Bu arada kizlar sabah uyandim o şiş gobekgim bi rahatlamis hissettim anlatamam. Tam gaz devam.
Bide aksam menusu fikri olan yazarsa cok iyi olur
Ne güzel eşin fazla kilon yok diyor benimki gibi dırdır etmiyor şimdi de soruyor mayısa kadar verecek misin diye hey Yarabbimif diyeti tam olarak nasıl oluyor canım ?
Sabah da eşim diyor ki ıspanak almıştı,akşam yemeğine kavurmasını yapacağım yumurtalı dedim yok böreğini yapacakmışım, diyetteyim bilmiyor musun destek olsana diyorum, yok benim kilom normalmiş, ihtiyacım yokmuş, benim aklımı çelmeye çalışıyor ben size börek yapayım, kendime kavurmasını yaparım dedim, yok öyle olmaz ancak berabermiş dün gece yeşil çayın yanında yarım paket altınbaşağın çörek otlu kinoalı bisküvisinden yedim, sabah görmüş mutfakta, ee neymiş diyet böyle mi yapılırmış, hakkıyla yapmam gerekirmiş ....yeşil çayı bilirsiniz tadı berbat içemiyorum kızlar sade, ne var yani yanında sanki pasta kek yedim..
Dırdır etse daha iyi motive olurdum valla hırs yapıp sen görürsün diye... böylesi de kötü sürekli aklımı çelmeye çalışıyor, önümde çikolatalı gofret yemeler vsNe güzel eşin fazla kilon yok diyor benimki gibi dırdır etmiyor şimdi de soruyor mayısa kadar verecek misin diye hey Yarabbim
Benimki dırdır yapıyor yanımda da yiyorDırdır etse daha iyi motive olurdum valla hırs yapıp sen görürsün diye... böylesi de kötü sürekli aklımı çelmeye çalışıyor, önümde çikolatalı gofret yemeler vs
Bence de abartı bir kilon yok cidden...kafamıza takmayalım, durmak yok yola devam...Benimki dırdır yapıyor yanımda da yiyor
O dırdırla hiç motive olmuyorum inan aşırı da bi fazla kilom yok ama