- 24 Mart 2025
- 26
- 21
- 3
- 27
- Konu Sahibi kaderminackk
-
Giyilir neden giyilmesin. Ben resmi nikahta bordo sade ve şık bir elbise giydim.Merhaba benim 2. Evliliğim eşimin ilk kendi aramızda onun 1 2 arkadaşı gelecek sadece nikah yapacağız bordo çok kibar bir elbise aldım Nikah günü almaya gittiğimiz de herkes beyaz giyip gidiyordu . İlla beyaz mı giyeceğiz ben istemiyorum o yüzden farklı renk almıştım
Aslında herkes nasıl isterse öyle yapmalı nikah sizin nikahiniz kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz öyle giyin ama mesela beyaz gelinle özdeşleşmiş masumiyetin bı rengi ya her düğünde beyaz giyilmez o yüzden mesela ilerde bordo elbiseyi başka düğünlerde giyebilsenizde beyazı hep giyemezsiniz bu açıdan düşünerek içinizden geldiği gibi yapin, mutluluklarMerhaba benim 2. Evliliğim eşimin ilk kendi aramızda onun 1 2 arkadaşı gelecek sadece nikah yapacağız bordo çok kibar bir elbise aldım Nikah günü almaya gittiğimiz de herkes beyaz giyip gidiyordu . İlla beyaz mı giyeceğiz ben istemiyorum o yüzden farklı renk almıştım
Tekrardan nikah yapsaydinizEn sevdiğim renk kırmızı nikahta beyaz giymiştim ama nikahtan sonra kıpkırmızı bir elbise görmüştüm onu eğer nikah öncesi görseydim kesinlikle onu giyerdim
Tekrar nikah yapmadık ama o elbiseyi aldım evde giyiyorum özel günlerimizdeTekrardan nikah yapsaydiniz
Evde giydigine göre transparan yada dekolteliTekrar nikah yapmadık ama o elbiseyi aldım evde giyiyorum özel günlerimizde
Yok çok dekolteli değil ya transparan da değil ama dışarıda giyecebileceğim bir ortam oluşmadı. Evde ki kutlamalarımız da giyiyorumEvde giydigine göre transparan yada dekolteli
Kusura bak evde deyince esine giydigini zannedip öyle yazdım kusura bakmaYok çok dekolteli değil ya transparan da değil ama dışarıda giyecebileceğim bir ortam oluşmadı. Evde ki kutlamalarımız da giyiyorum
Nikah düğünden ayrı mı oluyor? Ben direk evlenecekler düğün değil nikah yapacaklar sandımbegendiysen giy gitsin zaten düğün degil alt tarafi nikah, birkac kisi gelecek. giysen ne olur?
ben olsam begendiysem giyerim bir de şık şapka takardim oldu bitti
Merhaba benim 2. Evliliğim eşimin ilk kendi aramızda onun 1 2 arkadaşı gelecek sadece nikah yapacağız bordo çok kibar bir elbise aldım Nikah günü almaya gittiğimiz de herkes beyaz giyip gidiyordu . İlla beyaz mı giyeceğiz ben istemiyorum o yüzden farklı renk almıştım
oyle bile olsa alt tarafi birkac aile dostu gelecek. ne onemi var yani neden bir de istemedigi halde beyaz giysin? belki tenine beyaz yakismiyordur bordoyu begenmistir.Nikah düğünden ayrı mı oluyor? Ben direk evlenecekler düğün değil nikah yapacaklar sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?