Nikahta bordo giyilir mi

İlk nikah, ikinci üçüncü farketmez. Arkadaşım ( ilk nikahıydı) gri simli takım elbise giyip tüllü şık bir şapka takmıştı. Ben çok beğenmiştim, farklı ve güzeldi. Tebrik ederim şimdiden

ben nikahımda siyah giyinmiştim

Benim ablamın da yakın zamanda nikahı oldu kırmızı özel dikim elbise giydi ateş parçası gibiydi vallahi :) siz beğendiyseniz giyin düğün değil sonuçta beyaz giyilecek diye bir kural yok içinizde kalmasın.

Bence bu senin isteğine bağlı pijama ile bile gidilir yani herkes illa özenip süslenip veya beyaz giymek zorunda değil

Köye gidince sizden ayrılan sevgilinizle mi evleniyorsunuz son güncelleme yapmamış siniz merak ettim sizi hayırlı olsun

Köye gidince ayrılan kişi mi bu?

Ben spor lacoste pembe bir elbise giymiştim.Görümcelerim demiş ay ne kadar mütevazı bir kız.Keşke mütevazı biri olmasaydım.Malesef ki bu devirde mütevazı olmayacaksın burnun hep havada olacak.Senin alçakgönüllülüğünü anlamayanlara karşı tabi herkese değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…