Nikahta bordo giyilir mi

kaderminackk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
26
21
3
27
Merhaba benim 2. Evliliğim eşimin ilk kendi aramızda onun 1 2 arkadaşı gelecek sadece nikah yapacağız bordo çok kibar bir elbise aldım Nikah günü almaya gittiğimiz de herkes beyaz giyip gidiyordu . İlla beyaz mı giyeceğiz ben istemiyorum o yüzden farklı renk almıştım

Merhaba benim 2. Evliliğim eşimin ilk kendi aramızda onun 1 2 arkadaşı gelecek sadece nikah yapacağız bordo çok kibar bir elbise aldım Nikah günü almaya gittiğimiz de herkes beyaz giyip gidiyordu . İlla beyaz mı giyeceğiz ben istemiyorum o yüzden farklı renk almıştım
Giyilir neden giyilmesin. Ben resmi nikahta bordo sade ve şık bir elbise giydim.

Aslında herkes nasıl isterse öyle yapmalı nikah sizin nikahiniz kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz öyle giyin ama mesela beyaz gelinle özdeşleşmiş masumiyetin bı rengi ya her düğünde beyaz giyilmez o yüzden mesela ilerde bordo elbiseyi başka düğünlerde giyebilsenizde beyazı hep giyemezsiniz bu açıdan düşünerek içinizden geldiği gibi yapin, mutluluklar 🌸

En sevdiğim renk kırmızı nikahta beyaz giymiştim ama nikahtan sonra kıpkırmızı bir elbise görmüştüm onu eğer nikah öncesi görseydim kesinlikle onu giyerdim 😭

Eşiniz de kiyafetiniz renginde kiravat taksın çok güzel olur bu arada önemli olan senin mutluluğun kıyafet bahane

begendiysen giy gitsin zaten düğün degil alt tarafi nikah, birkac kisi gelecek. giysen ne olur?
ben olsam begendiysem giyerim bir de şık şapka takardim oldu bitti
Nikah düğünden ayrı mı oluyor? Ben direk evlenecekler düğün değil nikah yapacaklar sandım

siz neyin içerisinde kendinizi rahat ve mutlu hissedecekseniz en oluru ve doğrusu odur, mutluluklar.

Nikah düğünden ayrı mı oluyor? Ben direk evlenecekler düğün değil nikah yapacaklar sandım
oyle bile olsa alt tarafi birkac aile dostu gelecek. ne onemi var yani neden bir de istemedigi halde beyaz giysin? belki tenine beyaz yakismiyordur bordoyu begenmistir.
bence daha sonra dugun yapsa da yapmasa da keyfine göre neyi yakistirdiysa onu giysin. ille nikah modu istiyorsa tatli bir buket yaptırsın onu tutsun elinde

Back
X