Nikah Nikahda ne giymeliyim

Tatlim Süpersin yaaa benim hiç aklıma gelmez kabinde elbiseyi çekmek. Ben hep gördüğüm elbiseyi bı denemede alıyorum ve bazen eve geldigimde bı daha hiç o elbiseyi giymiyorum pişman oluyorum aldığıma. Bı daha kesinlikle senin taktığını uygulayacam merak etme benden sır çıkmaz aramizda
Haftaya ins çıkarım alışverişe ozaman gördüğüm ayakkabıları gizlice cekicem ve burda gösterip fikir verirsiniz

dimi ama emin olup sonra almak en mantıklısı :))))
bekleriz canım tabiki

oldu tatlım
ama ben bunları beenmedim yaa
bi kere elbisenin boyu uzun olduğu için bilekten bağlama tavsiye etmem
elbisenin renginde veya koyusu olsun pembeyi de seçme derim
dore de ısrarcıyım ten rengi burnu açık
şu son eklediklerin de sporkaçmaz mı balım :18:

haklisin yaa bunlar biraz gunluk bide offf offff streslendim bulamiyorum

burda kac tane ayakabici varsa hepsini gezmem lazimmmm

haklisin yaa bunlar biraz gunluk bide offf offff streslendim bulamiyorum

burda kac tane ayakabici varsa hepsini gezmem lazimmmm

dur stres yapma buluruz
aslında ilk girdiğin mağazada bile karşına çıkcak şeyler topuklu istemio musun hep dolgu topuk bakmışsın :26:

dur stres yapma buluruz
aslında ilk girdiğin mağazada bile karşına çıkcak şeyler topuklu istemio musun hep dolgu topuk bakmışsın :26:

yaa dolgu topuktan nefret ediyorummm bunlar yuzunden normal ince topuklu ayakabilara bakmiyorum
gozlerim ve ayaklarim direk dolgu topuklara kayiyoo ama boyle daha sade bir acik ayakabi bulsam iyi olur kiyafet icin

evrenimmm o ayakkabilar olmaz bea cok spora kaciyor elbiseyle alakasi yok baska modeller bak bende bakiyim bi netten sana uygun bisey bulursam eklerim benzer birsey alabilirsin istersen tabi

Bende bnnu ya katılıyorm o ayakkabıları sakın alma tatlım elbisen çok güzel bu arada bence onun altına dore bi topuklu al tamda aşağıdaki gibi bişey nefis olur

evrenimmm o ayakkabilar olmaz bea cok spora kaciyor elbiseyle alakasi yok baska modeller bak bende bakiyim bi netten sana uygun bisey bulursam eklerim benzer birsey alabilirsin istersen tabi

ayyy tabiki isterim tatlim bu arada netten bakacan boyle bildik yurtdisi alisveris sitelerimi??? ayakabilar hosuma gitti ama dediginiz gibi cok spor ve gunluk biraz klasik bakmam lazim

Bende bnnu ya katılıyorm o ayakkabıları sakın alma tatlım elbisen çok güzel bu arada bence onun altına dore bi topuklu al tamda aşağıdaki gibi bişey nefis olur

Eki Görüntüle 438764

bu ayakabi cok hos ama sekil olarak boyle kapali istemiyorum yaa:26: yaz ayakabisi olsun daha acik modeller.. ama bunun rengi guzel

canim bak bir kac model buldum yani bu tarzlarda bence uygundur...bak bu modeller cok hoslar...

Eklentiler

• $53.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $fuşya-süet-platformlu-ayakkabı-538x450.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $pembe-ayakkabi-modelleri2.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 61
  • $pembe-ayakkabi-modelleri4.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $pembe-bayan-ayakkabi.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 73
ayyy tabiki isterim tatlim bu arada netten bakacan boyle bildik yurtdisi alisveris sitelerimi??? ayakabilar hosuma gitti ama dediginiz gibi cok spor ve gunluk biraz klasik bakmam lazim

ben oylesine bakiyorum nerde satilir bilmem
ama en azinda fikir olur benzerlerini bulabilirsin

canim bak bir kac model buldum yani bu tarzlarda bence uygundur...bak bu modeller cok hoslar...

bunlar cok guzeller yaaa bayiliyorum pembe renge

yaa bugun carsida ilk resimdeki gibi ayakabi gormustum:26: hmm yarin bi gidim yine bakim nasil bisii

tatlım ben söle düşünmüştüm tabi hangisi sana uyarsa
bu modellerin taşsız tuşsuz pırıltısızı
ayakkabıların rengini ten rengi gibi düşün :)))

tatlım ben söle düşünmüştüm tabi hangisi sana uyarsa
bu modellerin taşsız tuşsuz pırıltısızı
ayakkabıların rengini ten rengi gibi düşün :)))

tassiz tussuz piriltisiz dusunuyom

canim aslinda bende ikinci resimdeki gibi dusunuyorum yaza daha uygun gibi ama bugun baktiigm carsida bulamadimmm ins daha gezerim ve guzel seyler bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…