• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahda ne giymeliyim

ahahahaahaha evet canım işi gücü bıraktım seni takip ediyorum, valla iyi güldürdün beni yalnız söylemlerine dikkat et de bir daha site dışına alınarak mahrum kalma takipçilerinden :1:

Canim benim sende beni cok gulduruyon yaaa
Ben olmasam sen yaparsin bu forumda dikkat ettimdee sadece bana yazıyorsun. :51:
Neyse cicim benim uğraşacak daha önemli şeylerim var burda zamanımı sana harcayamam,, alınmazsın umarim:1::1::27:

Canim benim sende beni cok gulduruyon yaaa
Ben olmasam sen yaparsin bu forumda dikkat ettimdee sadece bana yazıyorsun. :51:
Neyse cicim benim uğraşacak daha önemli şeylerim var burda zamanımı sana harcayamam,, alınmazsın umarim:1::1::27:

Bence biraz daha dikkatli incele bak bakalım senin anlayamayacağın hangi konularda neler yazmışım ben.. Güzelim bence de sen vaktini şu beraber nikahsız yaşayıp da eşim dediğin kişiye harca da nikahı kıydır artık ona bir an önce mazaallah sonra kalcaksın buralarda forumlarda:49:

Bence biraz daha dikkatli incele bak bakalım senin anlayamayacağın hangi konularda neler yazmışım ben.. Güzelim bence de sen vaktini şu beraber nikahsız yaşayıp da eşim dediğin kişiye harca da nikahı kıydır artık ona bir an önce mazaallah sonra kalcaksın buralarda forumlarda:49:

Ne cokkk beni düşünüyorsun yaaa.:21: Canim benim karıştırıyorsun ben senin kardesin kuzenin arkadasın Yada herhangi bı akraban değilim yaaa:1: üzüldüm bak şimdi tatlim benim icin bu kadar endişelenme:27: ama bakk Hamis kalırsam teyzesi bı çeyrek takarsın bebisime:49:

Bu arada tatlim beni cokkk eğlendiriyorsun yaaaa:1: KOCAM kıskanmaya basliyo beni burda güldürdügun icin:27:

kuzucum nasılsın?nasıl gıdıyor nıgah oldumu ne zamandır gıremıyorum yenı haberler varmı geldın mı turkıyeye?

Tatlim benim cok iyiyim sen nasilsin nasil gidiyo gobecik:nazar: buyudumu biraz:emir_bebek:
Canim daha nikaha bı buçuk ayımız var ins. Bu ay sonu Türkiye geliyorum ve kocisime kavusacam:16:
Senin yakisikli oğlun nasil biliyormu bebeğin gelecegine:49:

Tatlim benim cok iyiyim sen nasilsin nasil gidiyo gobecik:nazar: buyudumu biraz:emir_bebek:
Canim daha nikaha bı buçuk ayımız var ins. Bu ay sonu Türkiye geliyorum ve kocisime kavusacam:16:
Senin yakisikli oğlun nasil biliyormu bebeğin gelecegine:49:

ay canım arkadaşım hamılelık benı mahv ettı valla yaa 2 cı bebişimde aynı şeylerı yaşıyorum darısı artık sana kuzum..
inşallah ankaraya gelsen buluşuruz..
evet tatlım oglum bılıyor kardesının olucagını kafasına gore bı sevıyor karnımı bı vuruyor oyle işte..

bende cok ozledım sızlerıı...

ay canım arkadaşım hamılelık benı mahv ettı valla yaa 2 cı bebişimde aynı şeylerı yaşıyorum darısı artık sana kuzum..
inşallah ankaraya gelsen buluşuruz..
evet tatlım oglum bılıyor kardesının olucagını kafasına gore bı sevıyor karnımı bı vuruyor oyle işte..

bende cok ozledım sızlerıı...

Hehe tatlim yaa yerim onuu:1:
Canim yaa az sabret gecer ins bu zor donem.
Ayy ins görüşürüz yaa çokk isterim seni ve berenimi görmeyi :16: Ankara'da kalırsam haber veririm faceden buluşuruz hatta KOCALARIMIZ da tanisir:34: ay cok guzel olur:16:

Hehe tatlim yaa yerim onuu:1:
Canim yaa az sabret gecer ins bu zor donem.
Ayy ins görüşürüz yaa çokk isterim seni ve berenimi görmeyi :16: Ankara'da kalırsam haber veririm faceden buluşuruz hatta KOCALARIMIZ da tanisir:34: ay cok guzel olur:16:

cok ıyı olur kuzum yaaa.bakalım hayırlısı 3 ayım bıtsede belkı rahatlarım..
kalma durumun varmı ankarda yoksa donucekmısın hemen..

cok ıyı olur kuzum yaaa.bakalım hayırlısı 3 ayım bıtsede belkı rahatlarım..
kalma durumun varmı ankarda yoksa donucekmısın hemen..

Canim daha plan yapmadık. 3 haftalina gelicem. İste kaynana ziyaret akrabalar sudur budur geçirelim ondan sonra Ankara da biraz kalmayı düşünüyoruz. Ama bakalım nasil olucak

Canim daha plan yapmadık. 3 haftalina gelicem. İste kaynana ziyaret akrabalar sudur budur geçirelim ondan sonra Ankara da biraz kalmayı düşünüyoruz. Ama bakalım nasil olucak

anladım kuzum hayırlısı goruşe bılırsek cok guzel olur olmazsada canımız sagolsun nasıl olsa bı gun buluşuruz ne de olsa dunya kucuk dıymı?

iste ben:34::34::34:
$IMG_1452.jpg $IMG_1453.jpg $IMG_1454.jpg $IMG_1458.jpg $IMG_1459.jpg
simdi nikaha ve kocisimle aksam yemegine hazirim:42::42::16:

kuzum cok guzel olmuşsun allahım hıc bır zaman agzınızın tadını bozmasın..mutluluklar

tatlım allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu inşallah:nazar:
canım ayakkabının rengi kırmızımsı diil dimi 3. fotoda pembiş çıkmış pembiş daha güsel :1:
çantan çok beyaz kaçmiş onun dışında çok tatlısın çok hoşsun sana kocaman :nazar:

Back