Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tassiz tussuz piriltisiz dusunuyom
canim aslinda bende ikinci resimdeki gibi dusunuyorum yaza daha uygun gibi ama bugun baktiigm carsida bulamadimmm ins daha gezerim ve guzel seyler bulurum
Sivri burunlu ayakkabıların modası geçmedi mi canım şahsen benim gözüme hiç hoş görünmüyolar artık
bu ayakabiya bayiliyorum ama cokkkk pahali yaaaEki Görüntüle 439642
bunuda nette buldumEki Görüntüle 439643
bunlar nasil kizlarrr:26::26:
sivri burunlar tekrar modaya çıktı canım ama çok sevmiom ben sivri (
ilk fotodaki ayakkabının önündeki şeyi anlamadım :26:
modeli hoş ama renginin de biraz daha açık renk görmek isterdim sanırım :44:
ikinciyi beenmedim ama (
canim bu ilk resimdeki ayakab adi Vivienne Westwood for Melissa ozel tasarim ve cok moda yaaa.... kac zamandir gozum bu ayakabida ama cok pahali yaa.. onundeki kalp
cnaım kalp kısmı beni biraz düşündürse de ben onu beendim baktıkça seviyorum şuan
Rica ederim
Her zaman takıldığım bir yer var ordan buldum canım Roberto cavalli,valentino versace nine west marka içlerinden birkaçı.. Net üzerinden de alışveriş yapılabiliyor,fiyatları biraz tuzlu ama uygun olanlarda var,bakmak istersen alışveriş adreslerini vereyim canım
cok tsk ederim canim benim... yaa sen bu ayakabilari nerde buldun acaba ayni alisveris sitesindemi ben bu en son ayakabiyi ASOS da buldum
ayy versen ne guzel olur canim yaaa.... ama fiyatlar ins uygundur
Oldu o zaman resmi nikah kıydırmadan, herkes davul zurna düğün ve dini nikahını kıysın, evliyiz biz diye otursun.. Şaka gibi ya.. Sinirlerim zıpladı yemin ediyorum. BU süre zarfında ayrılsaydınız ne olacaktı, boşandık mı diyecektiniz çok merak ettim? Aa yok hayır daha önce hiç evlenmedim olacaktı adı değil mi.. Bide burdakiler de avukat kesilmişler şaka ki ne şaka..
bunu buldum nettennnnn bu nasil kizlarrrEki Görüntüle 439724
Canım bulabildiklerimi ekledim,ordaki ayakkabılara da bak yine istersen,sondan ikinci linktekiler değişik ve güzel
Ben yine bakayım senin için biraz daha