• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahda ne giymeliyim

kizlar bu cok mu ozensiz?? Eki Görüntüle 422752

bu nasil ya Eki Görüntüle 422754

ya bu nasil,,, onden kisa arkasi uzun Eki Görüntüle 422753

buda hosuma gidiyo Eki Görüntüle 422756

kizlar yada bunlar Eki Görüntüle 422771 Eki Görüntüle 422772

offf offff kizlarr luften akil verin banaaa bunlar olurmu
bunları aklından geçirmene bile inanamadım canım, pardon :18:
anladım canım zaten dini nikahtı en önemlisi olan:49:
oy oy oy :53: tehlikeli suda yüzmüşsün annem, kk'da böyle şeyler yazılır mıı cıx cıx:31:
kizlarrrr iste elbisem
Eki Görüntüle 432588
Eki Görüntüle 432587 Eki Görüntüle 432590
Eki Görüntüle 432589 buda gelin cicegim:1:Eki Görüntüle 432591

yorumlarinizi bekliyorum......
ayrica sacim basim ve ayakabi canta nasil olmali fikirleriniz varsa duymak isterim:34:
çok geç kalmışım bu konuya...
elbise çok güzel, yakışmış da maşallah:nazar:
ama ben olsam daha farklı bir şey tercih ederdim, normal bir akşam yemeği gibi değil de farklı bir havam olsun isterdim, gelin olduğum belli olsun gibisinden:32: ama tabi siz almış beğenmişsiniz, konu kapanmış:31:

Eki Görüntüle 433751 boyle bisey pembe olabilir yada ayakkabi beyaz buda beyaz olabilir :26:
evet bu fikri destekliyorum:24:

canım dini nikahları var ne demek evli değiller:40:

Oldu o zaman resmi nikah kıydırmadan, herkes davul zurna düğün ve dini nikahını kıysın, evliyiz biz diye otursun.. Şaka gibi ya.. Sinirlerim zıpladı yemin ediyorum. BU süre zarfında ayrılsaydınız ne olacaktı, boşandık mı diyecektiniz çok merak ettim? Aa yok hayır daha önce hiç evlenmedim olacaktı adı değil mi.. Bide burdakiler de avukat kesilmişler şaka ki ne şaka..

Oldu o zaman resmi nikah kıydırmadan, herkes davul zurna düğün ve dini nikahını kıysın, evliyiz biz diye otursun.. Şaka gibi ya.. Sinirlerim zıpladı yemin ediyorum. BU süre zarfında ayrılsaydınız ne olacaktı, boşandık mı diyecektiniz çok merak ettim? Aa yok hayır daha önce hiç evlenmedim olacaktı adı değil mi.. Bide burdakiler de avukat kesilmişler şaka ki ne şaka..

Resmi nikah olmadan düğüne bende karşıyım fakat bazen bazı seyler olamıyor Yada bekletilmek zorunda kaliyo. Nikahimielbette bende düğün günümde kıymak isterdim ama sebeblerimiz vardı. Ve bu süre icinde ayrılmış olsaydım tabiki bunun adı evlenmedim olmicakti!!! Herneyse bu topigin konusu kesinlikle BU değildir!!!
Kıyafetime yorum yapacaksanız BUYRUN derim ama bu konu uzatilacaksa GÜLE GÜLE demek isterim.

bunları aklından geçirmene bile inanamadım canım, pardon :18:

oy oy oy :53: tehlikeli suda yüzmüşsün annem, kk'da böyle şeyler yazılır mıı cıx cıx:31:

çok geç kalmışım bu konuya...
elbise çok güzel, yakışmış da maşallah:nazar:
ama ben olsam daha farklı bir şey tercih ederdim, normal bir akşam yemeği gibi değil de farklı bir havam olsun isterdim, gelin olduğum belli olsun gibisinden:32: ama tabi siz almış beğenmişsiniz, konu kapanmış:31:

evet bu fikri destekliyorum:24:

Şimdi bende baktım da... Bende inanamıyorum bu günlük elbiseleri seçtiğime :1: ama ne yapım bı an panik oldum..
Ya canim benim öyle abartılı nikahım olmicak:50: yani sabah gidecez imzaları atıp eve gelicez aksamda beraber sık bı restauranta kutlicaz o yüzden bu kıyafet uygun olur diye düşündüm. Yaa şapka konuya gelince gecen yaz nikahım olsaydı takardim ama artık cokkkk klasik be guzel. Hem artık okadar görüyorum ki kendimdecok taktım daha onceleri düğünlerde falan yani anladın sen:34:

Ve bu arada arkadasım beni tanıdığı ve bildigi icin öyle yazmisti yani tabimizde hem resmi hemde dini nikahımız onemli:34:

Resmi nikah olmadan düğüne bende karşıyım fakat bazen bazı seyler olamıyor Yada bekletilmek zorunda kaliyo. Nikahimielbette bende düğün günümde kıymak isterdim ama sebeblerimiz vardı. Ve bu süre icinde ayrılmış olsaydım tabiki bunun adı evlenmedim olmicakti!!! Herneyse bu topigin konusu kesinlikle BU değildir!!!
Kıyafetime yorum yapacaksanız BUYRUN derim ama bu konu uzatilacaksa GÜLE GÜLE demek isterim.

Birincisi neye yorum yapacağıma neye yorum yapmayacağıma siz karar veremezsiniz. İkincisi bana buyrun demeniz, ya da güle güle demenizin hiçbir önemi yok ben istediğim konuya yorum yazma hakkına sahibim. Üçüncüsü ve bence en önemlisi de bence burada bekletilmek zorunda kalınan şey resmi nikah olamaz. Düğünü de erteletseydiniz o zaman. Ha bekletiyosanız da beraber yaşadığınız kişiden şu anda "eşim" diye bahsedemezsiniz. Çünkü siz ister davul zurnayla düğün yapın, ister dini nikah kıyın o kişi sizin eşiniz değil! Birlikte yaşadığınız kişi! T.C. devletinde yaşıyoruz ve önüne gelen herkes öyle resmi nikah olmadan yok eşimdi, yok kocamdı, yok karımdı diyemez! Bide anlamadığım bişey var ey kk ahalisi, resmi nikah olmadan hangi din görevlisi imam nikahı kıyıyor hele bi anlatıverin bana :ssz:

Birincisi neye yorum yapacağıma neye yorum yapmayacağıma siz karar veremezsiniz. İkincisi bana buyrun demeniz, ya da güle güle demenizin hiçbir önemi yok ben istediğim konuya yorum yazma hakkına sahibim. Üçüncüsü ve bence en önemlisi de bence burada bekletilmek zorunda kalınan şey resmi nikah olamaz. Düğünü de erteletseydiniz o zaman. Ha bekletiyosanız da beraber yaşadığınız kişiden şu anda "eşim" diye bahsedemezsiniz. Çünkü siz ister davul zurnayla düğün yapın, ister dini nikah kıyın o kişi sizin eşiniz değil! Birlikte yaşadığınız kişi! T.C. devletinde yaşıyoruz ve önüne gelen herkes öyle resmi nikah olmadan yok eşimdi, yok kocamdı, yok karımdı diyemez! Bide anlamadığım bişey var ey kk ahalisi, resmi nikah olmadan hangi din görevlisi imam nikahı kıyıyor hele bi anlatıverin bana :ssz:

Pardon ama beni tanımadan bilmeden nasil boyle konuşuyorsunuz anlamıyorum. Tamam istediğin yere istediğini yaz. Gece gece Can'ın sikiliyo olay istiyorsun sanırım ama lütfen benim konumu dağıtma.

Pardon ama beni tanımadan bilmeden nasil boyle konuşuyorsunuz anlamıyorum. Tamam istediğin yere istediğini yaz. Gece gece Can'ın sikiliyo olay istiyorsun sanırım ama lütfen benim konumu dağıtma.

Sizi tanıyıp bilmeme ne gerek var. Siz bi konu açmışsınız. Bir sene önce evlendiğinizden bahsetmişsiniz. Düğünüm yapıldı, gelinliğimi giydim, imam nikahım da oldu geriye sadece resmi nikah kaldı ve şimdi (bir sene sonra) nikah yapıcaz acaba ne giysem diye konu açan bir üyesiniz. Benim yorum yapmak için sizi tanımama ne gerek var ki. Kaldı ki gerçek hayatta tanıdığım bildiğim bir kişi olsaydınız da farklı bir yorum yapmazdım. Yani demem o ki sizi tanıyıp tanımamam düşünce şeklimi etkileyen bir faktör değil. Ben sizin "sadece resmi nikah kaldı" söyleminize takmış durumdayım. Ne demeliyim "ay canım boşver, o önemli değil zaten sen bir sene önce düğününü derneğini yapıp, dini nikahını da kıymışsın ya, olsun gerisi teferruat" yazıp size elbise önerisine mi geçeyim. Kusura bakmayın işte hoşgörülü ve anlayışlı davranıp o ufak noktayı göz ardı etmezlik yapamadım. Ayrıca konu dağıtmak gibi bi amacım yok, hadi buyrun siz elbise önerilerinize devam edin de bir an önce "birlikte yaşadığınız kişi" yi "eşiniz" olarak devlet de tanısın..

Sizi tanıyıp bilmeme ne gerek var. Siz bi konu açmışsınız. Bir sene önce evlendiğinizden bahsetmişsiniz. Düğünüm yapıldı, gelinliğimi giydim, imam nikahım da oldu geriye sadece resmi nikah kaldı ve şimdi (bir sene sonra) nikah yapıcaz acaba ne giysem diye konu açan bir üyesiniz. Benim yorum yapmak için sizi tanımama ne gerek var ki. Kaldı ki gerçek hayatta tanıdığım bildiğim bir kişi olsaydınız da farklı bir yorum yapmazdım. Yani demem o ki sizi tanıyıp tanımamam düşünce şeklimi etkileyen bir faktör değil. Ben sizin "sadece resmi nikah kaldı" söyleminize takmış durumdayım. Ne demeliyim "ay canım boşver, o önemli değil zaten sen bir sene önce düğününü derneğini yapıp, dini nikahını da kıymışsın ya, olsun gerisi teferruat" yazıp size elbise önerisine mi geçeyim. Kusura bakmayın işte hoşgörülü ve anlayışlı davranıp o ufak noktayı göz ardı etmezlik yapamadım. Ayrıca konu dağıtmak gibi bi amacım yok, hadi buyrun siz elbise önerilerinize devam edin de bir an önce "birlikte yaşadığınız kişi" yi "eşiniz" olarak devlet de tanısın..

Galiba cvp falan bekliyorsun ama istediğini yaz söyle umrumda degil:34: ilgilenmiyorum seninle cicim

Galiba cvp falan bekliyorsun ama istediğini yaz söyle umrumda degil:34: ilgilenmiyorum seninle cicim

Ben anladım zaten umrunda olmadığını :) Yolun açık ola :) Ancak şunu da bil ki resmi nikah olmadan dini nikah kıyan din görevlileri suç işlemiş oluyorlar

Ben anladım zaten umrunda olmadığını :) Yolun açık ola :) Ancak şunu da bil ki resmi nikah olmadan dini nikah kıyan din görevlileri suç işlemiş oluyorlar

Cok iyi ozaman git bizim hocayı şikayet et.

Yargisiz infaz resmi nikahlarinin olmadigiyla ilgili ilk mesaja dayanarakmi yapiliyo
Resmi nikah olmadan evlilik olmaz
Ayrettem bu bir suc demet akalin ve okan kurt ikisilisinde baslari derde girmisti
Ark konularina baktim dugunu kinayi bindalliyi gordum
Anlam veremedim elbette
Bayanin evlenme yasagimi vardi diye dusundum
Yada baska bi devlet oksuz yetim ayligiylada alakali olabilir
Tv lerde bol bol goruruz dimi nikahli birlikteliklere evlilik adiyla bile bahsedilmiyor
Neyse ne Hayirli etsin Allah insallah Mutluluklari daim olsun

Arkadaslar bu konu cokkk uzatıldı. Ben resmi nikah yapmadım ama dini nikah yaptım acaba evlimiyim diye konu acmadım bu bir.

İkincisi ben yurtdışında kalıyorum ve aile birlesimi sorun olduğu icin kanunlar yüzünden resmi nikahımızı kiyamadik. (şimdi burda Danimarka kanunlarını yazdırmayın merak ediyorsanız Google amcaya sorun)

Düğünümü yaptım onun helaliyim. İns bu yaz gittiğimde resmi nikahımızı yapacaz ve soyadını alicam. Ve bitti!!

Ucuncusude umarım artık asıl konumuza doneriz:34:

Ay arka sayfalarda yazilmis uzatmis gibi olmusum
Bende ikinci evliligimi yapicam insallah
Keske o sureci kaldirtsaydiniz keske aile mahkemesinden
Neyseki ayrilik olmamis Allah bi daha nasip etmesin oyle kotu seyler
Allah ayirmasin
Elbisede cok hos buarada

Ay arka sayfalarda yazilmis uzatmis gibi olmusum
Bende ikinci evliligimi yapicam insallah
Keske o sureci kaldirtsaydiniz keske aile mahkemesinden
Neyseki ayrilik olmamis Allah bi daha nasip etmesin oyle kotu seyler
Allah ayirmasin
Elbisede cok hos buarada

Cok TSK ederim. Allah sizi de mutlu etsin ins.

Back