ben senin gibi kimseye hakaret etmiyorum kimsenin kişiliğine laf vurmuyorum ve tartışmaya açık topiklere girip milletin canını sıkıp kimsenin hakkına girmeye tenezzül bile etmiyorum evet haklısın aynı dili konuşamayız. sen bu sayfaları gereksiz tartışmalarınla doldururken bu topiğin sahibinin ve topiğin takipçilerinin hakkına girdiğini ,saygısızlığını farketmiyor musun. haklısın aynı dili konuşamayız . o kadar kabasınız ki hiç yakıştıramıyorum.
size söylenecek çok şey var ama susuyorum en azından sizin yaptığınızı yapmıyorum kişiliğe yönelik hakaretler sölemicem bak demek ki gerçekten aynı dili konuşamayız
canim bosver yaaa konu uzatikda uzuyo hic bisi anlamadim arkadas guya yazmicakti artik,, ama hergunde takip ediyo baksana
simdide sira sana gelmis
neyse bosver tatlim
Yahu siz en aklı başında insanı bile çileden çıkarırsınız be! Neyi savunuyosunuz siz he neyi savunuyosunuz!!Delirtmeyin adamı yahu! Neyi tartışıyoruz biz?? Hatunun biri çıkmış "ben geçen sene evlendim bir yıldır evliyim,
sadece resmi nikahımız kaldı tek eksik (ne kadar ufak bi ayrıntı dimi!), onu da bu sene halledicez, acaba ne giysem" diye konu açmış ve "eşim" aşağı "eşim" yukarı yazıp duruyor. Birisi de çıkmış "olsun canım benim, önemli olan dini nikah zaten gerisi önemli değil" yazmış. Ben de konuyu okuyunca doğal olarak şok oldum şoookk. Hatta şok olunca o arkadaşa sadece "nasıl yani" yazabildim, o da kalkmış bana "ne nasıl yani" yazmış yahu.. Ve konu sahinine dedim ki "kardeşim bu adam henüz senin eşin falan değil, düğün yapmışsınız sadece, resmi nikah olmadan eşim diyemezsin, dememelisin dedim ve işte kıyamet orada koptu. Bana "EŞİM İŞTE KOCAM İŞTE sana ne" gibi garip bişey yazmış. İnanamıyorum yaaa.
Ben uzaylıyım o halde arkadaş!
Bunu savunan bayanlar ilerde kendi kızlarını resmi nikah olmadan nasıl evlendi benim kızım diye gezerler bunu da anlamıyorum arkadaş. Bir anne baba buna nasıl izin verir onu hiç anlamadım zaten arkadaş! Nasıl içleri rahat eder bunu da anlamıyorum! Edecek demek ki.. Ha yok yurtdışındaymış da yurtdışında nikah işlemleri problem olmuş da, vs vs.. Ben anlamam problem falan, o zaman bekleyecektin bir sene. Ya da yapacaktın düğününü derneğini, ama kalkıp da buraya bunu bu şekilde göğsünü gere gere eşim diye yazmayacaktın! Durumu daha yumuşak bi şekilde izah edecektin. Konuya daha yumuşak bir giriş yapıp şimşekleri üstüne çekmeyecektin.
Ben kimsenin özel hayatına karışan bir insan değilim, insanlar sevgili olup aynı evi de paylaşabilirler, birliktelik de yaşabilirler. gayet doğal.. Kimseye kalkıp da "vay namussuz, şerefsiz olur mu öyle demem" çünkü bu düşüncede bir insan değilim, modernlikse gayet modernim. AMMaa velakiiiin; kalkıp da o insan "evlendik biz, eşim bu benim" diyosa orada duracaksın arkadaş. DEdirtmezler!!! Dedirtmem! Soyadını taşıyabiliyo musun? Evlilik cüzdanın var mı? Nüfus cüzdanının medeni hal kısmında ne yazıyor? Takıldığım ve ısrarla "takıntılısın galiba" söylemlerine karşın savunduğum, üzerinde durduğum noktayı umarım anlatabilmişimdir bu sefer. Yoksa herkes ne isterse onu yaşar, yaşamakta da hürdür.. Kimse kimseye karışamaz..
Konuyu bir derdim var bölümüne açsaydınız gelen yorumlar nasıl olurdu acaba bunu da çok merak ediyorum ya neysee..