• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahda ne giymeliyim

rica ederim
dore renginde elbisen ortaya çıkkar ve ayakkabın sırıtmaz die düşündüm
siyah renkte sanki sırıtıyor ayakkabı
dorenin kurtarıcılığı burda başlıyor ten rengine yakın olduğundan sırıtma problemi yok ve elbiseyi daha yumuşak gösteriyor :9:

Ck haklisin canim ya hiç böyle düşünmemiştim. Yaa gecen yaz dore renkli ayakkabım vardı bende birine verdim keske vermeseymisim tam bu kıyafete göre :S neyse benim suan acilen ayakkabılara bakmam lazım;)
Tekrar TSK canim <3

Elbiseme niye kimse yorum yapmiyo:63::63::63: begenmedinizmi yoksa:26:

canım harika bir elbise eee taşıyanda manken gibi of ben seni canlı canlı görcem nikahta of çok heycanlandım:1::1::1:

cnm elbisen cidden cok güzell hem de farklı olmuşş güle güle giyy..ayakkabı siyahh bogar elbiseni bence de acık tonalrı tercih et saclrında beckham modeliyse ii duruur düz ama uzunsa elbise cok kapalı topla derimm..

evreniiiimmmm cok begendim elbiseniiii cok yakismisss MASSALLAH:nazar:altinada ayni renktennn bi ayakkabi guzel gider bencee cantaya gerek yok,bide pembe tac seklinde sapkalar var ondan taksan cok guzell olur :16:

$3201840373_219110d684_o2-copy.jpg boyle bisey pembe olabilir yada ayakkabi beyaz buda beyaz olabilir :26:

Evrenim kıyafetin çok hoş maşallah sende dahada güzel durmuş canım benim:nazar:

evrenim bence de saçlarını toplasan daha güzel olur elbisenin yaka detayını kapatma derim gerdanın gözüksün çünkü elbisenin boyu uzun:52:

sız suanda evlı degılsınız duzeltın lutfen
beraber yasıyorsunuz..

canım harika bir elbise eee taşıyanda manken gibi of ben seni canlı canlı görcem nikahta of çok heycanlandım:1::1::1:
Ay cok TSK ederim berenim :16: bende cok heyecanlıyım :1:
cnm elbisen cidden cok güzell hem de farklı olmuşş güle güle giyy..ayakkabı siyahh bogar elbiseni bence de acık tonalrı tercih et saclrında beckham modeliyse ii duruur düz ama uzunsa elbise cok kapalı topla derimm..
Canim saclarım uzamış eskisine göre yani halen cok kısa.... Arkadan ensem görünüyor :1:ve güzel sözlerin icin tsk:16:
evreniiiimmmm cok begendim elbiseniiii cok yakismisss MASSALLAH:nazar:altinada ayni renktennn bi ayakkabi guzel gider bencee cantaya gerek yok,bide pembe tac seklinde sapkalar var ondan taksan cok guzell olur :16:
Bu kaç gündür ayakkabı ariyom nette ama aynı rengi yakalamak biraz zor:26: ama beyaz da olabilir. Canim önce bende bu tarz şapka düşünüyordum ama cok klasik oldu. Bu yüzden ya bisi takmam Yada bulursam papatya tac takmak istiyorum. Ve cok TSK ederim civcivim :16:
Evrenim kıyafetin çok hoş maşallah sende dahada güzel durmuş canım benim:nazar:
Ayyy mervem cok TSK ederim yaa utandim:16:
evrenim bence de saçlarını toplasan daha güzel olur elbisenin yaka detayını kapatma derim gerdanın gözüksün çünkü elbisenin boyu uzun:52:

Evet sacları tolasam güzel durur ama ben acmak istiyom ya:26: ama bakalım belki hava şartları saçlarımı toplatir:1:Ve sana da cok tsk:16:

sız suanda evlı degılsınız duzeltın lutfen
beraber yasıyorsunuz..

Ben gecen yaz düğünümü yaptım ve imam nikahımı kıydım. Yani Suan Allah huzurunda Evliyim!!
Ayrıca beraber de yasamıyoruz. Ve bilmediğiniz seyler hakinda bu sekilde emin olarak söylemeniz hos degil..

Evet sacları tolasam güzel durur ama ben acmak istiyom ya:26: ama bakalım belki hava şartları saçlarımı toplatir:1:Ve sana da cok tsk:16:

kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yapman en güzeli bizimkiler sadece birer tavsiye sana uyanı alırsın biz bilmeyiz ötesini :32:
hayırlı uğurlu olsun inşallah :46:

kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yapman en güzeli bizimkiler sadece birer tavsiye sana uyanı alırsın biz bilmeyiz ötesini :32:
hayırlı uğurlu olsun inşallah :46:

Cok TSK ederim. Tavsiyeleriniz gercekten cok ise yariyo. Önerilerinizi tavsiyelerinizi duymak icin ekledim:34:

canım ben kıyafetini çok beğendim...ama ben olsam diğer rengini tercih ederdim..önemli olan senin beğendiğin içine sinen.. altına yüksek topuk sivri burun ayakkabı öneririm..saçın uzun olsaydı mutlaka at kuyruğu yaptır derdim.. bir ömür mutluluklar.......

canım ben kıyafetini çok beğendim...ama ben olsam diğer rengini tercih ederdim..önemli olan senin beğendiğin içine sinen.. altına yüksek topuk sivri burun ayakkabı öneririm..saçın uzun olsaydı mutlaka at kuyruğu yaptır derdim.. bir ömür mutluluklar.......

Cok TSK ederim güzel önerilerin icin. Aslında öbür rengi de cok hosuma gidiyor hatta tam nikaha uygun. Ama şimdi nikahım cok sade ve kimse olmicak --sadece imzalar atılacak. Bende bu rengini sectim çünkü düşündüm hem farkli olur hemde başka günlerde giyebilirim. Sivri burun ayakkabıları çokk beğeniyorum fakat yazın ortasında olacağı icin biraz yaz havasında olayım istiyorum. Yüksek topuk ve acik ayakabi falan. Ama bakalım nasil olur:34:

Back