• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahda ne giymeliyim

pembe güzel olur.illa beyaz giyilecek diye bişi yok bence nikahta tercih meselesi bu.ben siyah giyeni de çok gördüm,etek ceket takımı olarak.
netten sipariş vermek problemli ya acaba olur mu olmaz mı derken kararsız kalıyor insan.

Evet canim insan cok düşünüyor acaba güzel olurmu diye. Ama ben bu pembeyi sipariş edeyim ve güzel olursa burda da paylaşırım güzel oldumu diye:34:
TSK ederim yorumlarınız icin

Evrenim elbiseyi cok begendimmmm sanada cok yakisir eminim tekrardan mutluluklar:16:

evrenım hayırlı ugurlu olsun canım.cok mutlu oldum...ınan senı cok sevıyorummmm

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda geldi elbisem:52:

Ayyy ben cok begendim:16:

Resmini çekince koyarım ins sizde begenirsiniz:34:

kizlarrrr iste elbisem
$IMG_1335.jpg
$IMG_1337.jpg $IMG_1336.jpg
$IMG_1334.jpg buda gelin cicegim:1: $IMG_1331.jpg

yorumlarinizi bekliyorum......
ayrica sacim basim ve ayakabi canta nasil olmali fikirleriniz varsa duymak isterim:34:

ben elbisenin ekru rengini beğenmiştim ama pembesi sana mankenden daha hoş olmuş :9:
ben ayakkabı çanta seçiminde açık renkten yanayım ısrarla siyahtansa dore rengi çoh hoş olur
ve elbisenin boyu uzun olduğundan aman ha bilekten bağlamalı ayakkabılardan kaç derim :1:
ve elbisen uzun die sanırım açık ayakkabılar daha hoş olur kapalılardansa.......
şunları ekliyorum ama çok bakamadım fikir olsun die bu ayakkabılarım simsiz sadesi kenarından köşesnden açık ayakkabı ve dore rengi derim ben....
ve tabi dore rengi şık bi clutch ile tamamlarsan nefis:12:

hayırlı uğurlu olsun inşallah:16:

Dore rengi gercekten cok güzel. Manken kiz siyah giymişti bende siyah diye düşünmüştüm ama bu dediğin renk güzel.
Cok TSK ederim ilgilendiğin icin :16:

Dore rengi gercekten cok güzel. Manken kiz siyah giymişti bende siyah diye düşünmüştüm ama bu dediğin renk güzel.
Cok TSK ederim ilgilendiğin icin :16:

rica ederim
dore renginde elbisen ortaya çıkkar ve ayakkabın sırıtmaz die düşündüm
siyah renkte sanki sırıtıyor ayakkabı
dorenin kurtarıcılığı burda başlıyor ten rengine yakın olduğundan sırıtma problemi yok ve elbiseyi daha yumuşak gösteriyor :9:

Back