• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahda ne giymeliyim

şu tarz bişiyin beyazı fln da olabilir bence

Eklentiler

• $abc.jpg
    $abc.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 129
kız sen evli değilmiydin:53:

Kuzumm düğünümü yaptım imam nikahı da kıydık bı tek resmi nikahımız kaldi.
Biliyorsun yurtdışında kalıyorum ve buradaki sebeblerden dolayı resmi nikahı bu yaz yapıyoruz.

İste böyle berenim:34:

Kuzumm düğünümü yaptım imam nikahı da kıydık bı tek resmi nikahımız kaldi.
Biliyorsun yurtdışında kalıyorum ve buradaki sebeblerden dolayı resmi nikahı bu yaz yapıyoruz.

İste böyle berenim:34:

anladım canım zaten dini nikahtı en önemlisi olan:49:

kizlar bu cok mu ozensiz?? $illa-dress-71258-16112.jpg

bu nasil ya $dranella-dress-71267-4d1e7.jpg

ya bu nasil,,, onden kisa arkasi uzun $marisha-short-front-dress-69986-d3ab5.jpg

buda hosuma gidiyo $maxi-dress-71261-1fb06.jpg

kizlar yada bunlar $image4xl.jpg $image1xl.jpg

offf offff kizlarr luften akil verin banaaa bunlar olurmu

hangi ülkede yaşadığını bilmiyorum ama eğer avrupada bir yerlerdeysen.dayı butik'te istediğini bulabilirsin.bunlar benden seçmeler.
1
$adad.jpg
2
$adasd.jpg
3
$adsa.jpg
4
$aq.jpg
5
$asd.jpg
6
$da.jpg

sondaki pembe ve beyaz renk olanlar güzelmiş.ama bence fiziğin müsait olmalı,basen fln fazlaysa güzel durmayabilir :)

hangi ülkede yaşadığını bilmiyorum ama eğer avrupada bir yerlerdeysen.dayı butik'te istediğini bulabilirsin.bunlar benden seçmeler.
1
Eki Görüntüle 425051
2
Eki Görüntüle 425052
3
Eki Görüntüle 425053
4
Eki Görüntüle 425054
5
Eki Görüntüle 425055
6
Eki Görüntüle 425056
Canim cok TSK ederim bunlar cok hos kıyafetler ama bizim burda dayi butik yok. Danimarka'da kalıyorum. Netten biraz bakıyorum ama ne giyceme hala karar veremedim

sondaki pembe ve beyaz renk olanlar güzelmiş.ama bence fiziğin müsait olmalı,basen fln fazlaysa güzel durmayabilir :)

Fiziğim müsait basenlerim güzel bı ölçüde. Ben suan pembeyi dusunuyom da nasil olur acaba. Netten sipariş vermem lazım. Ama kararda veremiyorum

Fiziğim müsait basenlerim güzel bı ölçüde. Ben suan pembeyi dusunuyom da nasil olur acaba. Netten sipariş vermem lazım. Ama kararda veremiyorum

pembe güzel olur.illa beyaz giyilecek diye bişi yok bence nikahta tercih meselesi bu.ben siyah giyeni de çok gördüm,etek ceket takımı olarak.
netten sipariş vermek problemli ya acaba olur mu olmaz mı derken kararsız kalıyor insan.

Back