rica ederim
dore renginde elbisen ortaya çıkkar ve ayakkabın sırıtmaz die düşündüm
siyah renkte sanki sırıtıyor ayakkabı
dorenin kurtarıcılığı burda başlıyor ten rengine yakın olduğundan sırıtma problemi yok ve elbiseyi daha yumuşak gösteriyor
kizlarrrr iste elbisem
Eki Görüntüle 432588
Eki Görüntüle 432587 Eki Görüntüle 432590
Eki Görüntüle 432589 buda gelin cicegimEki Görüntüle 432591
yorumlarinizi bekliyorum......
ayrica sacim basim ve ayakabi canta nasil olmali fikirleriniz varsa duymak isterim
elbisene bayıldım tatlım saçlarına düz fön çektirsen bile yeter bence
sız suanda evlı degılsınız duzeltın lutfen
beraber yasıyorsunuz..
Ay cok TSK ederim berenimcanım harika bir elbise eee taşıyanda manken gibi of ben seni canlı canlı görcem nikahta of çok heycanlandım
Canim saclarım uzamış eskisine göre yani halen cok kısa.... Arkadan ensem görünüyorcnm elbisen cidden cok güzell hem de farklı olmuşş güle güle giyy..ayakkabı siyahh bogar elbiseni bence de acık tonalrı tercih et saclrında beckham modeliyse ii duruur düz ama uzunsa elbise cok kapalı topla derimm..
Bu kaç gündür ayakkabı ariyom nette ama aynı rengi yakalamak biraz zor:26: ama beyaz da olabilir. Canim önce bende bu tarz şapka düşünüyordum ama cok klasik oldu. Bu yüzden ya bisi takmam Yada bulursam papatya tac takmak istiyorum. Ve cok TSK ederim civcivimevreniiiimmmm cok begendim elbiseniiii cok yakismisss MASSALLAHaltinada ayni renktennn bi ayakkabi guzel gider bencee cantaya gerek yok,bide pembe tac seklinde sapkalar var ondan taksan cok guzell olur
Ayyy mervem cok TSK ederim yaa utandimEvrenim kıyafetin çok hoş maşallah sende dahada güzel durmuş canım benim
evrenim bence de saçlarını toplasan daha güzel olur elbisenin yaka detayını kapatma derim gerdanın gözüksün çünkü elbisenin boyu uzun
beraber yasıyorsunuz..
Evet sacları tolasam güzel durur ama ben acmak istiyom ya:26: ama bakalım belki hava şartları saçlarımı toplatirVe sana da cok tsk
kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yapman en güzeli bizimkiler sadece birer tavsiye sana uyanı alırsın biz bilmeyiz ötesini
hayırlı uğurlu olsun inşallah
canım ben kıyafetini çok beğendim...ama ben olsam diğer rengini tercih ederdim..önemli olan senin beğendiğin içine sinen.. altına yüksek topuk sivri burun ayakkabı öneririm..saçın uzun olsaydı mutlaka at kuyruğu yaptır derdim.. bir ömür mutluluklar.......
beraber yasıyorsunuz..
beraber yasıyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?