Nikah Nikahda ne giymeliyim

Evet canim insan cok düşünüyor acaba güzel olurmu diye. Ama ben bu pembeyi sipariş edeyim ve güzel olursa burda da paylaşırım güzel oldumu diye
TSK ederim yorumlarınız icin

Evrenim elbiseyi cok begendimmmm sanada cok yakisir eminim tekrardan mutluluklar

evrenım hayırlı ugurlu olsun canım.cok mutlu oldum...ınan senı cok sevıyorummmm

siyah beyaz bir elbise yada sadece beyaz bir elbise giyebilirsin gayet de hoş olur ...

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda geldi elbisem

Ayyy ben cok begendim

Resmini çekince koyarım ins sizde begenirsiniz

kizlarrrr iste elbisem

buda gelin cicegim

yorumlarinizi bekliyorum......
ayrica sacim basim ve ayakabi canta nasil olmali fikirleriniz varsa duymak isterim

ben elbisenin ekru rengini beğenmiştim ama pembesi sana mankenden daha hoş olmuş
ben ayakkabı çanta seçiminde açık renkten yanayım ısrarla siyahtansa dore rengi çoh hoş olur
ve elbisenin boyu uzun olduğundan aman ha bilekten bağlamalı ayakkabılardan kaç derim
ve elbisen uzun die sanırım açık ayakkabılar daha hoş olur kapalılardansa.......
şunları ekliyorum ama çok bakamadım fikir olsun die bu ayakkabılarım simsiz sadesi kenarından köşesnden açık ayakkabı ve dore rengi derim ben....
ve tabi dore rengi şık bi clutch ile tamamlarsan nefis

hayırlı uğurlu olsun inşallah

Dore rengi gercekten cok güzel. Manken kiz siyah giymişti bende siyah diye düşünmüştüm ama bu dediğin renk güzel.
Cok TSK ederim ilgilendiğin icin

Dore rengi gercekten cok güzel. Manken kiz siyah giymişti bende siyah diye düşünmüştüm ama bu dediğin renk güzel.
Cok TSK ederim ilgilendiğin icin

rica ederim
dore renginde elbisen ortaya çıkkar ve ayakkabın sırıtmaz die düşündüm
siyah renkte sanki sırıtıyor ayakkabı
dorenin kurtarıcılığı burda başlıyor ten rengine yakın olduğundan sırıtma problemi yok ve elbiseyi daha yumuşak gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…